Ortada hiç bişey yok.Dünden kalan yemeği yemek istedi.Ben de yemek pişmek üzere,onu ye bence dedim.Bana sinirlendi ters konuştu.Bunu artık alışkanlık haline getirdi.Ben de sinirlendim ama ağzına geleni söyledi.Yani ben buraya yazmaya utanıyorum söylediklerini,o kadar ağır yani
Ne yapacağımı,nasıl davranacağını şaşırdım artık.15 yaşında Bi kızım var,ben ona çok düşkünüm.Kızımla vakit geçirmeyi,onunla dertleşmeyi,birlikte alışverişe gitmeyi çok severim.O da bana düşkündü ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı.Ne söylesem,ne yapsam beni tersler oldu.Çok ağır kelimeler kullanıyor çok kalbimi kırıyor.Bugün çok kötü bir kavga ettik.O kadar üzüldüm ki ağlamaktan nefesim kesildi.Ben de ona çok kötü konuştum.Yemek yemedi,kendini odasına kapattı.Ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım.Tavır mı yapayım,yoksa yanına gidip konuşayım mı bilmiyorum.Ama çook kırgın ve üzgünüm
Her şeyine karışıyosun,herçeyi sorun haline getiriyosun diyo bana ama haksızlık ediyor.Çünkü ben elimden geldiği kadar her konuda ona yardımcı olmaya çalışırım.Bunu zaman zaman o da dile getirir ama işte ergenleri anlamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?