Annelerin kırılabilecek bir kalbi varsa evlatların da var.Kapısı kilitli,karnı aç,beni bu kadar kırmasına rağmen haklı olduğunu düşünüyor,off ben çok üzgünüm
Ne yapacağımı,nasıl davranacağını şaşırdım artık.15 yaşında Bi kızım var,ben ona çok düşkünüm.Kızımla vakit geçirmeyi,onunla dertleşmeyi,birlikte alışverişe gitmeyi çok severim.O da bana düşkündü ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı.Ne söylesem,ne yapsam beni tersler oldu.Çok ağır kelimeler kullanıyor çok kalbimi kırıyor.Bugün çok kötü bir kavga ettik.O kadar üzüldüm ki ağlamaktan nefesim kesildi.Ben de ona çok kötü konuştum.Yemek yemedi,kendini odasına kapattı.Ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım.Tavır mı yapayım,yoksa yanına gidip konuşayım mı bilmiyorum.Ama çook kırgın ve üzgünüm
Geçen ay evden kaçmış bir kız bize denk geldi 15 yaşındaydı annem babam arkadaşlarımı sevmiyor istemiyor görüştürmüyor telefonumu elimden aldılar bu yüzden sonra bende onlara kızdım evden kaçtım demişti . Hiç belli olmuyor sağları sollar teee anadolu yakasından avrupa yakasına gelmiş düşününKonuma yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Hepsini dikkate alacağım.Yorumlarınız benin için çok değerli.Kızımla biraz konuştuk,babasının da benim de ona çok fazla müdahale ettiğimizi ve benim çok alıngan olduğumu söyledi.Ben de bana karşı kırıcı sözler kullanmasının beni çok üzdüğünü söyledim,barıştık anlaştık.Bakalım kaç gün sürecek.Benim için önemli olan çocuklarımın mutluluğu
Bir eğitimci olarak sizi bilgilendirmek isterim. Kızınız şu an ergenliğini doruklarda yaşıyor. Kızınız bu yaşlarda çok asi olur ailem beni hiç anlamıyo der odasına çekilir ve tüm vaktini kendine ayırır. Müzik dinler tüm gününü ayna karşısında geçirir ve karşı cinse ilgi duymayı yoğun yaşar. Sizin yaptığınız ve dediğiniz herşeyi kızınız yanlış anlar tabiri caizse ağzınızda kuş tutsanız yaranamazsınız. Bu süreç azalarak devam eder ve 19 20yaşlarında son bulur. Bu kriz dönemleridir sabredin ama asla kızınızı değiştirmeye kalkmayın. Yapacağınız tek şey kızınıza model olun giyiminizle davranışınızla. Gayet anlayışlı olun. Daha fazla ve ayrıntılı bilgilenmek için internetten ergenlik sendromu diye aratırsanız çok faydalı olurNe yapacağımı,nasıl davranacağını şaşırdım artık.15 yaşında Bi kızım var,ben ona çok düşkünüm.Kızımla vakit geçirmeyi,onunla dertleşmeyi,birlikte alışverişe gitmeyi çok severim.O da bana düşkündü ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı.Ne söylesem,ne yapsam beni tersler oldu.Çok ağır kelimeler kullanıyor çok kalbimi kırıyor.Bugün çok kötü bir kavga ettik.O kadar üzüldüm ki ağlamaktan nefesim kesildi.Ben de ona çok kötü konuştum.Yemek yemedi,kendini odasına kapattı.Ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım.Tavır mı yapayım,yoksa yanına gidip konuşayım mı bilmiyorum.Ama çook kırgın ve üzgünüm
Bu dönem böyle davranması çok normal fazla üstüne gitmeyin fakat gözünüzüde üstünden ayırmayın kritik dönemler çok fazla yanlış yapabilir allah yardım etsinNe yapacağımı,nasıl davranacağını şaşırdım artık.15 yaşında Bi kızım var,ben ona çok düşkünüm.Kızımla vakit geçirmeyi,onunla dertleşmeyi,birlikte alışverişe gitmeyi çok severim.O da bana düşkündü ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı.Ne söylesem,ne yapsam beni tersler oldu.Çok ağır kelimeler kullanıyor çok kalbimi kırıyor.Bugün çok kötü bir kavga ettik.O kadar üzüldüm ki ağlamaktan nefesim kesildi.Ben de ona çok kötü konuştum.Yemek yemedi,kendini odasına kapattı.Ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım.Tavır mı yapayım,yoksa yanına gidip konuşayım mı bilmiyorum.Ama çook kırgın ve üzgünüm
Her şeyine karışıyosun,herçeyi sorun haline getiriyosun diyo bana ama haksızlık ediyor.Çünkü ben elimden geldiği kadar her konuda ona yardımcı olmaya çalışırım.Bunu zaman zaman o da dile getirir ama işte ergenleri anlamak zor
Sakin olun,müdahale eder gibi söylemeyin yapmasını istediği şeyi,yada emir kipiyle söylemeyin. Tatlılıkla böyle yapsan daha iyi olmazmı vb cümleler kurun. Eski yemegi mi yemek istiyor,koyun önüne yesin,pişiyor bekle demeye bile gerek yok ,inanın ne söyleseniz tersini yapacak potansiyelde kızınız şu an. Çok absürt olmadığı sürece istekleri müsade edin.Her şeyine karışıyosun,herçeyi sorun haline getiriyosun diyo bana ama haksızlık ediyor.Çünkü ben elimden geldiği kadar her konuda ona yardımcı olmaya çalışırım.Bunu zaman zaman o da dile getirir ama işte ergenleri anlamak zor
Kızım benimle Bi çok şeyini paylaşır.İsterse birlikte Bişeyler yaparız istemezse zorlamam zaten.Ama şimdi sakin kafayla düşününce evet ben de hatalıyım.Bağırdım ona ama anneyim ben.Ne olursa olsun benimle öyle konuşmaması gerektiğini bilmesi gerekmez mi?Şimdi anlayış gösterirsem bunun normal olduğunu düşünüp yanlışa devam etmez mi?
Ben de öyle miydim o yaşlarda acabaNe yapacağımı,nasıl davranacağını şaşırdım artık.15 yaşında Bi kızım var,ben ona çok düşkünüm.Kızımla vakit geçirmeyi,onunla dertleşmeyi,birlikte alışverişe gitmeyi çok severim.O da bana düşkündü ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı.Ne söylesem,ne yapsam beni tersler oldu.Çok ağır kelimeler kullanıyor çok kalbimi kırıyor.Bugün çok kötü bir kavga ettik.O kadar üzüldüm ki ağlamaktan nefesim kesildi.Ben de ona çok kötü konuştum.Yemek yemedi,kendini odasına kapattı.Ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım.Tavır mı yapayım,yoksa yanına gidip konuşayım mı bilmiyorum.Ama çook kırgın ve üzgünüm
Kapısı kilitli,karnı aç,beni bu kadar kırmasına rağmen haklı olduğunu düşünüyor,off ben çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?