Bence eşi de sokağa at dememiştir, yani bu gerçekten anlaşılamayacak bir durum değil, ben de evde kokusundan ve tüyünden rahatsız olurum, arkadaşımın kedisi var asla onlara oturmaya gidemiyorum üstüm başım tüy oluyor, yani neden o canlıları doğalarından koparıp eve alıyoruz acımasızca kısırlaştırıyoruz daha belki bir kerecik bile anne olmadan bu haklarını elinden alıyoruz, neden ? onlar zaten doğaya uyumlu yaradılmışlar insanlar evlerine almasalar da dışarda yaşayabiliyorlar, ama evt bir kere eve aldıktan sonra dışarı atılmasına ben de karşıyım, adamcağız belki bebeği için de endişeleniyordur, siz biliyor musunuz en fazla bebek kayıplarının kedilerden bulaşan bir mikrop olduğunu?
Ne zırvalıyorsunuz siz ? hayvanları kendi doğalarından ,kendi normlarından uzaklaştırıp sırf kendi yalnızlık duygularını tatmin etmek için evde besleyenler sizin gibiler işte, ve sırf bu yüzden o zavallı hayvanları kısırlaştırıp , tüy dökmesin diye saçma sapan traş ettirip şekillere sokan, onların psikolojilerini bozan da sizin gibi "hayvan severler", bırakın burda duyar kasmayı , vicdan sahibi olmak buysa, batsın sizin gibilerin vicdanı, hayvan seviyorlarmış !! hadi ordan be ! madem bu kadar duyarlısınız, konu sahibinin kedisini siz sahiplenin o zaman burda klavye delikanlılığı yapacağınıza @pelin-office
Yani mesajın neresine daha çok gülsem bilemedim :)Bence eşi de sokağa at dememiştir, yani bu gerçekten anlaşılamayacak bir durum değil, ben de evde kokusundan ve tüyünden rahatsız olurum, arkadaşımın kedisi var asla onlara oturmaya gidemiyorum üstüm başım tüy oluyor, yani neden o canlıları doğalarından koparıp eve alıyoruz acımasızca kısırlaştırıyoruz daha belki bir kerecik bile anne olmadan bu haklarını elinden alıyoruz, neden ? onlar zaten doğaya uyumlu yaradılmışlar insanlar evlerine almasalar da dışarda yaşayabiliyorlar, ama evt bir kere eve aldıktan sonra dışarı atılmasına ben de karşıyım, adamcağız belki bebeği için de endişeleniyordur, siz biliyor musunuz en fazla bebek kayıplarının kedilerden bulaşan bir mikrop olduğunu?
Bence eşi de sokağa at dememiştir, yani bu gerçekten anlaşılamayacak bir durum değil, ben de evde kokusundan ve tüyünden rahatsız olurum, arkadaşımın kedisi var asla onlara oturmaya gidemiyorum üstüm başım tüy oluyor, yani neden o canlıları doğalarından koparıp eve alıyoruz acımasızca kısırlaştırıyoruz daha belki bir kerecik bile anne olmadan bu haklarını elinden alıyoruz, neden ? onlar zaten doğaya uyumlu yaradılmışlar insanlar evlerine almasalar da dışarda yaşayabiliyorlar, ama evt bir kere eve aldıktan sonra dışarı atılmasına ben de karşıyım, adamcağız belki bebeği için de endişeleniyordur, siz biliyor musunuz en fazla bebek kayıplarının kedilerden bulaşan bir mikrop olduğunu?
Bebek kayıplarının en büyük sebebi kediler mi?
Yalan söylüyorsunuz demek istemiyorum fakat, doğru konuşmuyorsunuz.
Bunu kanıtlayabilir misiniz?
Sanırım toksoplazma dan bahsetmeye çalışmış ama onunla ilgili bilgisi de yok =) kulaktan dolma söylemler =)
Geçen gün facebookta bir ilan gördüm .Arkadaşım vermişti. Hatırladığım kadarı ile şöyleydimerhaba hanımlar,
bu benim ilk konum ve işin içinden çıkamadığım için artık sizden akıl almaya geldim. Benim sorunum eşim ve kedimle ilgili. Dişi ve dünya tatlısı bir kedim var. henüz 1 haftalıkken sokakta çocukların elinden almıştım. o zamanlar bekardım ve ailemin tüm karşı çıkışlarına rağmen büyüttüm. 8 ay önce evlendim ve eşim kedimden çok korkuyor. İlk zamanlar alışır sanmıştım ama 8 aydır her gün kedi yüzünden kavga halindeyiz. Evliliğim bu yüzden bitme noktasına geldi. O da seviyor biliyorum ama korkusu sevgisinin önüne geçiyor. İnternetteki sahiplendirme sitelerinden birine ilan vermiştim ama ne yazık ki kimse dönmedi. Şu an hamileyim ve eşim bundan güç alarak iyice baskı yapmaya başladı. Gerekirse sokağa bırak diyor ama onun sokakta kaldığını düşününce bile kalbim sıkışıyor boğazım düğümleniyor. Ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi bekliyorum.
3 senedir bir kediyle yatıp kalkıyorumSanırım toksoplazma dan bahsetmeye çalışmış ama onunla ilgili bilgisi de yok =) kulaktan dolma söylemler =)
3 senedir bir kediyle yatıp kalkıyorumSanırım toksoplazma dan bahsetmeye çalışmış ama onunla ilgili bilgisi de yok =) kulaktan dolma söylemler =)
Ne zırvalıyorsunuz siz ? hayvanları kendi doğalarından ,kendi normlarından uzaklaştırıp sırf kendi yalnızlık duygularını tatmin etmek için evde besleyenler sizin gibiler işte, ve sırf bu yüzden o zavallı hayvanları kısırlaştırıp , tüy dökmesin diye saçma sapan traş ettirip şekillere sokan, onların psikolojilerini bozan da sizin gibi "hayvan severler", bırakın burda duyar kasmayı , vicdan sahibi olmak buysa, batsın sizin gibilerin vicdanı, hayvan seviyorlarmış !! hadi ordan be ! madem bu kadar duyarlısınız, konu sahibinin kedisini siz sahiplenin o zaman burda klavye delikanlılığı yapacağınıza @pelin-office
3 senedir bir kediyle yatıp kalkıyorum
bundan önce de sokakta bulduğum kedileri sevdim de besledim de
benim toksoplazma negatif çıktı
o kadar zor ki bulaşması
iyi yıkanmamış yeşilliklerden çok daha çabuk bulaşabilir
işte millet bilmeden atıyor bişeyler
Sanırım toksoplazma dan bahsetmeye çalışmış ama onunla ilgili bilgisi de yok =) kulaktan dolma söylemler =)
ay ben gidiyorum bu konudan okudukça sinirim zıpladı
gidip kısırlaştırıp doğasından kopardığım kedimi seveyim de tansiyonum düşsün :)
ay ben gidiyorum bu konudan okudukça sinirim zıpladı
gidip kısırlaştırıp doğasından kopardığım kedimi seveyim de tansiyonum düşsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?