Siz hayatınızda hiç bir barınak ziyaret ettiniz mi acaba böyle bol keseden konuşuyorsunuz.Herkes eşinizi topa tutmuş ama orası onun da yaşam alanı istemiyor olabilir ki seviyor biliyorum diyorsunuz art niyetli hayvanlara kötü davranan biri değil demek ki..barınağa falan götürseniz olmaz mi..
Esiniz korkmuyo istemiyo muhtemelen.evliliginizi sarsiyorsa her ilin hayvan haklari temsilcisi var internetten bulundugunuz sehrin hayvan haklari koruma temsilcisini bulun arayin size yardimci olur iyi bi yere sahiplendirirler.asla sokaga salmayin yapamaz hayvan artik sokaklardamerhaba hanımlar,
bu benim ilk konum ve işin içinden çıkamadığım için artık sizden akıl almaya geldim. Benim sorunum eşim ve kedimle ilgili. Dişi ve dünya tatlısı bir kedim var. henüz 1 haftalıkken sokakta çocukların elinden almıştım. o zamanlar bekardım ve ailemin tüm karşı çıkışlarına rağmen büyüttüm. 8 ay önce evlendim ve eşim kedimden çok korkuyor. İlk zamanlar alışır sanmıştım ama 8 aydır her gün kedi yüzünden kavga halindeyiz. Evliliğim bu yüzden bitme noktasına geldi. O da seviyor biliyorum ama korkusu sevgisinin önüne geçiyor. İnternetteki sahiplendirme sitelerinden birine ilan vermiştim ama ne yazık ki kimse dönmedi. Şu an hamileyim ve eşim bundan güç alarak iyice baskı yapmaya başladı. Gerekirse sokağa bırak diyor ama onun sokakta kaldığını düşününce bile kalbim sıkışıyor boğazım düğümleniyor. Ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi bekliyorum.
abartın iyice , ben de evde hayvan beslenmesine karşıyım, evde beslenmek de onların doğalarına aykırı aynı zamandaEşinizi sahiplendirin, alan çıkmazsa sokaga atın, bunu hakediyor.
Boşanın diyenlerin çoğu bekar büyük ihtimalle, ya da kedi yüzünden yuva yıkma fikri verebilecek kadar şuurlarını kaybetmişlerYani dikkat ettim, herkes için demiyorum ama buradaki kadınların büyük bir kısmı bence en ufak bir şeyde ayrılmaya, boşanmaya teşvik ediyorlar. Tabii ki gerekli durumlarda söylemeleri normal, fakat bir insanı kedi sevmiyor diye de boşamak ne kadar mantıklı?
Bence hemen bir karara varmak yanlış. Eğer boşanmak düşünülüyorsa - tabii ki çok gerekli olduğu zamanlar hariç - eş kişisi için Swot analizi yapılmalı. Bence konunuz için uzlaşma yolunu denemelisiniz. Ya kesin isteğinizi belirtmelisiniz, ya da petshop'a falan verebilirsiniz. Çocuk oyuncağı değil boşanmak.
Boşanın diyenlerin çoğu bekar büyük ihtimalle, ya da kedi yüzünden yuva yıkma fikri verebilecek kadar şuurlarını kaybetmişler
Boşanın diyenlerin çoğu bekar büyük ihtimalle, ya da kedi yüzünden yuva yıkma fikri verebilecek kadar şuurlarını kaybetmişler
Allah kedinize de bebeğinize de size de uzun ve sağlıklı ömür versin. Beklediğim şey kediyi ver kocanı boşa değil. İkisinden birinden vazgeçebilecek durumda olsam bu konuyu açmadan hallederdim bu işi. Ben hem kedimle hem eşimle yaşamak istiyorum ve çok çaresizim belki bir yol bulurum diye açtım bu konuyu. Misafirliğe gelenler de inanın kedimin tüyü kadar değerli değil benim için ama eşim sorun çıkarıyor.
Güncelleme yapayım hanımlar,
Dün eşimin ailesinde kedi besleyen tek akrabalarını araya soktum. Herkes eşime ayrı ayrı açıklama yaptı ancak nuh diyor peygamber demiyor. Ağladım direttim zorladım. Herkes çok uğraştı ama bi faydası olmadı. Ve çok net anladımki eşim ailesinin baskısı altında olduğundan bu kadar katı davranıyor. Direneceğim ama nereye kadar bilmiyorum bu işin sonunda sanırım eşim kaybeden taraf olacak her türlü manada
Hayvan olunca herşey hak değil mi? Nasıl olsa konuşamıyorlar, onları koruyan arkasını arayan da yok. Önemsiz varlıklar.
Onlar da bizim gibi sevebiliyor, acıyı hissediyor, üzülebiliyor, alışıyorlar. Siz bilmiyorsunuz bunları veya önemsemıyorsunuz diye ınsanlar mı şuursuz oldu? Bence gaayet şuurları yerinde.
Evinde hayvan dost istemeyen anlarım ama evden atmayı anlayamam. Yavru ve mecburen evıne almış olsa sahıplendırırdı ama koca kedi verılmez, atılmaz.
Annemın evıne bıkacgun kedimi bırakmıştım mecburen bız gıdınce arkamızdan cok mıyavlamış evın içinde aramış bizi yazık değil mi?
Biz dısardan gelince hemen bızı karşılıyor. Eşimin kucagına, benım kucagıma sıra sıra gelip sevilme faslını mutlaka yapar. Özlemini giderir. Hisleri var yani anlayın işte sevmek, sevilmek bunların bılıncındeler. Bize güvenıyor, O nun ailesi olduk.
Öylece sokaga atılacak bısey değil. Ailesi olan, buyuk yaştaki kediler yenıden sahıplendırılmemeli.
İnsanı geçtim hayvana karşı sevgi ve merhameti olmayan bırıyle evlenmeyı istmezdim. İçinde azıcık sevgi olan ikna da olur, alışır da...
Tesekkur ederim utandim simdiSiz ne güzel bir insansiniz.. Allah sizi tüm kötülüklerden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?