kızım mı ablam mı??

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
kızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
birde şu var iznimi alınca annem ve babam şehir dışındaki ablamın yanına gidecekler ve ablam bizimde onlara gitmemiz için çok ısrar ediyor çünkü kızının kursu dolayısıyla yazında buraya gelemeyecek sadece bayramda gelicek ve biz bayramlarda eşimin ailesinin yanına gittiğimiz için onunla görüşemicez
şimdi sorum şu:
bu 1 haftamda kızımın gösterisine mi katılsak hevesi kırılmasa, yoksa 1 sene göremeyeceğim ablamın yanına mı gitsek?? çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum

kızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
birde şu var iznimi alınca annem ve babam şehir dışındaki ablamın yanına gidecekler ve ablam bizimde onlara gitmemiz için çok ısrar ediyor çünkü kızının kursu dolayısıyla yazında buraya gelemeyecek sadece bayramda gelicek ve biz bayramlarda eşimin ailesinin yanına gittiğimiz için onunla görüşemicez
şimdi sorum şu:
bu 1 haftamda kızımın gösterisine mi katılsak hevesi kırılmasa, yoksa 1 sene göremeyeceğim ablamın yanına mı gitsek?? çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
tabii ki cocugumun gosterisi.

şimdi sorum şu:
çok sıkıntılı bir durum ama kızımın gösterisi tabiki

Mukayese bile edilemez bence, elbette çocuğunuz öncelikli olmalı. Zira kızınız her gün gösteriye katılmıyor. Ablanızı ise bir başka zaman yine görebilirsiniz.

kızınızın hevesini kırmayın yıl sonu gösterileri çocuklar önem veriyor ve güzel bir hatıra olarak kalıyor anılarında bırakın o anısı oluşsun

bencede ya kızının gösterisi bitince git bir gün sonra gitmende ne sakınca varki..eğer öle yapamıyosan bencede kızının göstersine öncelikli olmalı ablanla internetten görüntülü konuş özlemini gidermek için onu hep görürsün ama kızının güzel bi hatırasını silme hayatından ...

Ben kızımın gösterine giderdim. Ablanızın bunu anlayışla karşılaması gerekir diye düşünüyorum.

Kızınızın göstersi ne acaba? Kendisi ne yapacak gösteride? Kaç yaşında bir de?

Ona göre fikir söyleyeceğim.

Bir de ablanız nerede? Gittiğinizde kızınız eğlenir mi? Seviyor mu orada olmayı?

Back
X