- 18 Mayıs 2018
- 76
- 33
- 3
- 36
- Konu Sahibi Nilay_guzel
-
Olabilir.. cocuk nerde cok durursa genrlde orayi benimsiyorSunu da dusunuyorum,subatda sinavim vardi,subat ayi boyunca kizim kayinvalidemde kaliyordu,biz de subatin sonu esimle kavga ettik,acaba babaannesine baglanmis ola bilirmi?burda olunca da babasindan cok onu ozluyor sanki
Büyük ihtimalle kızı dolduruyorlar .2.5 yasinda
Sınavda olsa bir ay boyunca nasıl bırakabildiniz ? Akşamları neden almadınız ? Şartlarınızı bilmiyorum ama asla bir gece bile kimsede kendi annem dahil kalmasına izin vermedim , belli yaşa kadar da vermem.Sunu da dusunuyorum,subatda sinavim vardi,subat ayi boyunca kizim kayinvalidemde kaliyordu,biz de subatin sonu esimle kavga ettik,acaba babaannesine baglanmis ola bilirmi?burda olunca da babasindan cok onu ozluyor sanki
Her gun gidib goruyordum,zaman geciriyordum.son ay oldugu icin ders calisma saatim 12saatleri buluyordu,bu yuzden mecbur kaldim.Sınavda olsa bir ay boyunca nasıl bırakabildiniz ? Akşamları neden almadınız ? Şartlarınızı bilmiyorum ama asla bir gece bile kimsede kendi annem dahil kalmasına izin vermedim , belli yaşa kadar da vermem.
Yok doldurdugunu dusunmuyorum,aksine dedigine gore hep beni ovuyormus hatirlatiyormus onlarda kaldigi sure. Yok vallah baski falan yok,aramiz da burda olunca cok iyi,ben bes dakkalik bir yere gitsem anne dige aramaya basliyor hemen.annem de cok iyi kizimla,surekli ilgi dikkat icinde.her gun bir oyuncak alirim,haftada bir iki kez parka gideriz.Büyük ihtimalle kızı dolduruyorlar .
Babasıyla böyle yapmasının kızına zarar verdiğin söyle.
Sizin yanımızda baskı mı yaşıyor ya da aranız iyi değil mi kızınızla ?
Sanirim onlari daha cok seviyorOnlari daha cok seviyo olabilir.. o yavrucagin ruh halini bilemeyizki.. nasil ne dusunur eder..
Anladım ama o yaşlar çocuğun bağlanma yaşları babaanneye bağlanmış... Artık bence yatılı vermeyin mümkünse.Her gun gidib goruyordum,zaman geciriyordum.son ay oldugu icin ders calisma saatim 12saatleri buluyordu,bu yuzden mecbur kaldim.
Anneden çok sevemez üzülmeyin geçici bir durumdurSanirim onlari daha cok seviyor(( hep derler ki cocuk annesini cok sever diye ama bnm kizim sanirim babaannesinj her kesden cok seviyor
Ay Insallah oyledir,gecici bir durumdur.ozluyor her halde biraz uzun kalirsa beni de isterYani dolduruyorlar vs yazmış çoğu kişi. Benim oğlum annem bize geldiğinde bile bana sen git diyordu, ananesiyle oynarken beni odaya sokmuyordu o yaşta. Annem oğlumu bana karşı doldurdumu yani. Hayır öyle birşey Yok. Siz de çocuğu dolduruyorlar falan diye düşünmeyin gayet normal bu yaşta kim nazını kaprisini çekiyorsa ona yanaşır. Anneyi hergün görüyor babaanneyi haftada bir. Sakin olun bu konuda hiç konuşmayın Nike çünkü ters etki yapıp daha da nanmeyelim düşkünleşebilir.
Insallah canimAnneden çok sevemez üzülmeyin geçici bir durumdur
Daha 2,5 yasinda..suclayamayiz onu daha cok seviyo onlari diye.. uzulme.. sevsin babannesi babasi sevecek tabii ole dusunSanirim onlari daha cok seviyor(( hep derler ki cocuk annesini cok sever diye ama bnm kizim sanirim babaannesinj her kesden cok seviyor
Belki de Babanne daha şefkatli davranıyorsa bağlanıyor olabilir babaanneye çocuk sevgiyi nerede görürse oraya gider çünküYok doldurdugunu dusunmuyorum,aksine dedigine gore hep beni ovuyormus hatirlatiyormus onlarda kaldigi sure. Yok vallah baski falan yok,aramiz da burda olunca cok iyi,ben bes dakkalik bir yere gitsem anne dige aramaya basliyor hemen.annem de cok iyi kizimla,surekli ilgi dikkat icinde.her gun bir oyuncak alirim,haftada bir iki kez parka gideriz.
Beni en iyi siz anlarsiz ozaman.nasil bas edicez bu durumla?kalbim param parca,ne yemek yiyorum ne uyuya biliyorum.cok kotu bir durumNe kadar üzüldüğünüzü anlayabiliyorum, aynı durumu ben de yaşıyorum çünkü.
Benim iki çocuğum var, özellikle 2,5 yaşında olan kıyametleri koparıyor bana gelirken.
Ben babamda kalıcam diye dakikalarca ağlıyor, ben de onunla birlikte ağlıyorum tabii neyim eksik :)
Geçici olmasını umuyorum.
Belki de bir seyleri eksik yapiyorum.daha fazla cabalamam lazim,daha cok sefkatli olmam lazimBelki de Babanne daha şefkatli davranıyorsa bağlanıyor olabilir babaanneye çocuk sevgiyi nerede görürse oraya gider çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?