Kizim neden boyle yapiyor?

En cok da babaannesi icin agliyor aslinda,babasini o kadar da soylemiyor.kiz cocuklari babaya duskun olur ama bizim
Kiz baba, anneden cok babaannesine duskun.oyle ki dun kizimi eve birakinca agladi,ben de birlikte gezdirelim dedim,kizim agladi babaannem de gelsin diye.kizim sadece babasi gorse babaannesini daha az gorse acaba daha iyimi olur?tabii bunu kabul etmez kv.cok fazla annesi gibi davraniyor,bazen yalnislikla annen kurban olsun sana gibi sozler de diyor.

Ama bebek daha bir aylik bile yok,ondan oncesinde de boyle davraniyordu.

Bnm kizim da sen kotusun,babaannem iyi babam iyi diyor.ben de tamam onlar iyi ben de seni cok seviyorum ama diyorum her defasinda

Bol bol kahkaha atdi.hosuna gitti.daha cok yapicam.boyle baska onerileriniz varsa onlari da yaparim ben artik kafam okadar dolu ki hic bir sey uretemiyorum
Biz her işi birlikte yapıyoruz 3,5 yaştan bu tarafa... Yemek bulaşık çamaşır biraz beni yoruyor ama mutlu oluyor. Birlikte kurabiye filan yapabilirsiniz ben onun oyun hamuru kalıpları ile yapmıştım ilk hatta şekil şekil kurabiyeler :) yatmadan masal okuyun ya da uydurun yeni yeni dinlemeye ve hoşlanmaya başlar... Patates baskısı gibi baskılar yapardık o yaşlarda çok severdi. Düşüneyim aklıma geldikçe yazarim ben ama şunu unutma sen mutlu huzurlu ve iyi olursan kızında kendini güvende huzurlu ve mutlu hisseder... Küçük deme çok çok iyi anlıyorlar.

Eğer boşanma sürecinde olmadaydınız, belki de gülüp geçecektiniz bu duruma. Boşanma sürecinde olunca hassaslaşmışsınızdır. Küçücük daha yavrunuz, özlüyordur. Bir de nene ve dedeler kendi çocuklarına davrandıklarından daha iyi davranıyorlar torunlarına, bir dediklerini iki etmiyorlar. Onun da etkisi olabilir. Hiç karışmayın bence aralarındaki ilişkiye, çok küçük çünkü psikolojik olarak demek ki babaanneye ihtiyaç duyuyor olabilir

Kız çocukları genelde babaya düşkün olabiliyor .baba kız ilişkileri güzelse ondandır muhtemelen.kendinizi suçlamayın..

2.5 yaşındaki çocuk dolduruşa gelmez
Kız çocukları babaya düşkündür sizde yaşıyor orada tatil yapıyor oyüzden de tatil cazip geliyor
Kafanıza takmamaya gayret edin kurallar her zaman can sıkıcıdır zamanla yeni düzene alışacaktır

Kızlar babacı olur.
Siz ona daha otoriter geliyor da olabilirsiniz.
Çok minik henüz.Bu durum zamanla degisecektir.Sakın sinirlenmeyin.
Çok anlayışlı olun.

merhaba canim durumunu okuyunca anaaa ayni benim kiz ddim yazmak istedim.biz ayri degiliz, fakat kizimi hic bana bagli olarak gormedim.cok nadir ane anne diye pesimden aglar sanki annesi ben degil babasi.babaannesi halalari vs onlarin gittigini gorunce feryat figan aglar.saatlerce onlarin yaninda kalsa banamisin demez ben umrunda olmam o kadar bu benim isime geliyodu onu rahatlikla birakip alisverise vs cikip gezebiliyodum onceleri beni sevmiyo mu acaba diye uzuluyodum ama alakasi yokmus bazi cocuklar ozellikle kiz cocuklari anneden cok babaya çevreye daha duyarli daha sevecen oluyo birde ben ona yasaklar koyuyorum her istedigini yapmiyom baba annesi babasi gil bir dedigini iki etmez gezdirir yedirr icirir bizim uckagitci kizda işini biliyo yani cocuklar rahat oldukları her istedigi yerine getiren kişilere yonelmesi cok normal kizim suan 3 yasinda artik eskisi gibi degil babasıyla parka gittiginde anneee sende gell diyo yada yolda anneme gidelim dyo babasina buyudukce daha iyi anliyorlar canim merak etme takma kafana kizinin mutluluguyla mutlu ol

Bir tanıdık yaşıyor benzer durumu. Hafta için çocuk annede. Anne tabi geçim derdinde ve belli bir otorite kurabilmek adına çocuğun her istediği yapmıyor. Olması gereken belli kuralları var.
Baba haftada bir gün alıyor. Maddi durumu daha güzel . Yediriyor içiriyor gezdiriyor. Bir dediği iki edilmiyor. Çocuk sanıyor ki babasıyla kalsa hayat hep öyle olacak. Bu sefer anneye gelmek istemiyor.
Muhtemelen sizin ki de öyle bir durum

Beni en iyi siz anlarsiz ozaman.nasil bas edicez bu durumla?kalbim param parca,ne yemek yiyorum ne uyuya biliyorum.cok kotu bir durum
İlk boşanmaya karar verdiğimizde büyük oğlum 3 yaşındaydı, onunla gittik pedagoğa.
Gayet iyi dedi, 5 6 seanstan sonra bıraktık.
Ama bilseydim bu küçüğünü götürürdüm çünkü bi insanın içini bu kadar yakan başka bi durum olamaz.
He bana geldiğinde de babama gitmek istemiyorum seninle kalıcam falan diyor ama öyle kıyametler koparmıyor babaya giderken.Biraz nazlanıp atlıyor arabaya.
Bilmiyorum bi pedagog yardımı şart sanırım.

Benim kiz giderken havalara ucuyor,hic yuzume bile bakmiyor,gelirken de aglaya aglaya.getirirken donup babaannesine ben senin kizinim demezmi bir de.sanirim ona cok fazla baglandi kizim,bir de cok tatli dil birisi babaannesi,cocukla surekli oynar hic yorulmaz.her halde bunlar da etgendir

Yok bizde aksine burda ona oyuncaklar falan her sey aliyor annemle babam.onlar cook fazla cimriler,3aydi baba evindeyim,kizimi almaya gelince bir bez alip getirirler o kadar

Insallah benim kizim da oyle olur canim.ben kizim mutlu olsun hic bir sey istemem.

Tamam canim cook tsk ederim.ben de yapicam kurabiye bugun.Mutlu olucam onun mutlulugu icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…