- 18 Mayıs 2018
- 76
- 33
- 3
- 36
- Konu Sahibi Nilay_guzel
-
2.5 yasindaKac yasinda?
Ama o oyle deyince babaannesi ben uzulmeyim diye hemen duzeltmeye calisti,yaparlarmi oyle bir sey bilemiyorum.Dolduruşa geliyor olabilir.
2.5 yaş bütün haftasonunu orada geçirmesi için çok küçük değil mi? Mahkeme kararı mı bu?2.5 yasinda
Burda da kural koymam,mumkun oldukca mutlu olmasi icin elimden geleni yaparim.haftaici gonderdiyimde de aynisini yapiyorOrada her istediği yapılıyordur, nazlıyorlardır. Bir de haftasonu daha tatil havasında geçer. Haftaiçi göndermeye çalışın. Kaç yaşında?
Ola bilir,ama bu durumda ben ne yapa bilirim ki?gecen konumda da yazmistim,bir yil sonra zaten cok fazla goremiyecek babasini,yurt disina tasinicam kizimla.babasına doyamıyo olabilir
Yok daha mahkeme olmadi.ben ozlemesin diye oyle uzun gonderiyorum.2.5 yaş bütün haftasonunu orada geçirmesi için çok küçük değil mi? Mahkeme kararı mı bu?
Daha cok kucuk2.5 yasinda
Insallah oyledir.gecici bir seydir.dayanmak cok zor.yok olaylar daha yeni,henuz o asamaya gelmediyimiz icin yardim almadim.anlasilan almam lazim amaDaha cok kucuk
Uzulmenizi anliyorum ama buyuk ihtimalle orada cok simartildigi icin gelmek istemiyordur size
Bosanma asamasinda pedagojik destek aliyor musunuz?
Bence siz çok kafanıza göre takılmadan yardım almaya bakın.Yok daha mahkeme olmadi.ben ozlemesin diye oyle uzun gonderiyorum.
Anladim.esimle konusmak mumkunsuz.hic anlamaz,anlamak da istemez.siz de mi bosanmisiniz? Bu durum duzelirmi zamanla acaba?Benim kızım da o yaşta eve gelmek istemezdi. Hala gözünün içine bakar babaannesi, kural yok, her istediği yapılıyor. Şımartılıyor, oyuncaklar, oyunlar... Öyle davranması doğal. Babasını da özlüyordur.
Bence sizden 1 geceden fazla ayrı kalmamalı. Daha yaşı da küçük. Haftaiçi bir gün, haftasonu 1 gün de yapabilirsiniz.
Pedagog desteği alıyorsunuzdur umarım. Eski eşinizle de konuşup yetiştirilmesi için ortak karar almalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?