- Konu Sahibi Nilay_guzel
-
Bencexeskik yaptığınız bir şey yok. Bu işte boşanmış ailelerin şımarık çocuk sahip olmasından ki temel sebep bence. Çocuk eskiden birlikte yaşadığı babasını görmek için başka eve gidiyor. Bir şeyler değişti be o bundan memnun değil tabii ki tepki veriyor.Belki de bir seyleri eksik yapiyorum.daha fazla cabalamam lazim,daha cok sefkatli olmam lazim
Sanirim onlari daha cok seviyor(( hep derler ki cocuk annesini cok sever diye ama bnm kizim sanirim babaannesinj her kesden cok seviyor
Zaten gitmemiz bir yili bulur.iste cok korkuyorum tum bu olumsuzluklardan.ben gitmesem burda da yapamam,burdaki uzmanliga calismam icin bir yil gerek,hem sonrasinda cooook dusuk bir maasim olucak 4sene,bu durumda ben kizima nasil bakarim,ne zamana kadar annemin eline bakicam.diyelim zorlukla bakarim,ama ya ben boyle mutlu olmam ki,ben mutlu olmazsam kizim da mutsuz olmazmi?cok kararsizim cokÇocuk psikoloğuna gitmenizde fayda var. 3 yaş odipal dönem yani babasına aşık olacak ve sizi kıskanacak. sizden hem nefret edip hem de seveceği bol çekişmeli garip bir dönem. Allah şimdiden kolaylık versin. Yurtdışı taşınma durumunuzu erteleyin bence. Bu yaş döneminde babadan ayrılıklar sıkıntılı olabilir. İlerde kendinden yaşça büyük erkeklere ilgi duyabilir. Tabi bunlar olasılıklar duymayada bilir. Siz bu süreci profesyonel destek ile tamamlayın.
Daha bebekken yine boyle kavga etmistik,ozaman boyle yapmiyordu,ozaman ayrilsaydim simdi bu sorunlari yasamiyordumBencexeskik yaptığınız bir şey yok. Bu işte boşanmış ailelerin şımarık çocuk sahip olmasından ki temel sebep bence. Çocuk eskiden birlikte yaşadığı babasını görmek için başka eve gidiyor. Bir şeyler değişti be o bundan memnun değil tabii ki tepki veriyor.
Zaten baska carem yok,ancak sabretmem lazim.ama biraz fazla etkilenen,kolay kotu olan biriyim,hemen ruh halim duser,gunlerce de gecmez ne yazik ki11 aylık oğlum var. Aşırı babacı, babası evde olsun kimsenin yüzüne bakmaz, babadan kimseye gitmez. Bu sabah erkenden evden çıktı babası, yarın gece gelecek. O kadar durgun, o kadar mahsun ki görmen lazım. Çocuk bildiğin baba özlemi çekiyor şu anda. :) senin kızınsa 2.5 yaşında, daha aklı başında ve tam babaya aşık olma döneminde. Bir de bir süre babaanne ile kalmış. Bu şartlar altında gelmek istememesi olağan bence. Sabret, kızını üzme, kuralsız da olma ama. Belli başlı kurallar şart ne yazık ki.
2.5 yaşındaki çocuğu kimse dolduramaz çok küçük. Siz onunla onun seveceği aktiviteler yapın ve gelince seninle şunu yapacağız vs diye heveslendirinAma o oyle deyince babaannesi ben uzulmeyim diye hemen duzeltmeye calisti,yaparlarmi oyle bir sey bilemiyorum.
Bence de doldurulmuyor.tamam dediginizi yaparim cokk tsk ederim2.5 yaşındaki çocuğu kimse dolduramaz çok küçük. Siz onunla onun seveceği aktiviteler yapın ve gelince seninle şunu yapacağız vs diye heveslendirin
olayın iyi tarafı diğer tarafta mutlu olması.. ya mutsuz olsaydı daha çok uzulurdunuz..gitmeden önce sevdiği şeyleri yapın mesela kek yapın. giderken git orda Eğlen dönüşte yine kek yapalım vs diye heves ettirinBence de doldurulmuyor.tamam dediginizi yaparim cokk tsk ederim
Coook tsk ederim.uzulmemek icin boyle guzel yorumlara gercekten ihtiyacim var.bilmiyorum yapim boylemi,iyi bir seyler duyunca ben de iyi oluyorum,bak senin gibi dusunenler var diye.elimden gelen her seyi yapicam,cok fazla oyun oynayacam,her dakkasini mutlu gecirmesi icin her sey yapicamLütfen üzülmeyin. Oyuncak vs yerine onunla oyun oynayın bol bol... Oğluma onca şey aldım , onca oyun oynadım en kıymetli hatırası kurbağa ailesi olmamız oldu. Evin içinde vıraklayıp zıp zıp zıplayarak koşturmuştuk... Hiç kimse annenin yerini alamaz.
Cook iyi bir fikir.uygulayacam mutlaka.cook tsk ederim coook yardimci oldunuz Allah hepinizden razi olsun.olayın iyi tarafı diğer tarafta mutlu olması.. ya mutsuz olsaydı daha çok uzulurdunuz..gitmeden önce sevdiği şeyleri yapın mesela kek yapın. giderken git orda Eğlen dönüşte yine kek yapalım vs diye heves ettirin
rica ederim. Çocuğunuzla mutlu Günleriniz olsun..Cook iyi bir fikir.uygulayacam mutlaka.cook tsk ederim coook yardimci oldunuz Allah hepinizden razi olsun.
Evet insan bazen kendine çok yakın olduğu için fark edemiyor .Belki de bir seyleri eksik yapiyorum.daha fazla cabalamam lazim,daha cok sefkatli olmam lazim
Size yazdıktan sonra içeri kurbağa gibi gittim şu an 4,5 yasında gene sevinçten delirdi :)Coook tsk ederim.uzulmemek icin boyle guzel yorumlara gercekten ihtiyacim var.bilmiyorum yapim boylemi,iyi bir seyler duyunca ben de iyi oluyorum,bak senin gibi dusunenler var diye.elimden gelen her seyi yapicam,cok fazla oyun oynayacam,her dakkasini mutlu gecirmesi icin her sey yapicam
Ben de siz yazdiktan sonra gidib onunla kurbaga oldumSize yazdıktan sonra içeri kurbağa gibi gittim şu an 4,5 yasında gene sevinçten delirdi :)
Ne yaptı ?Ben de siz yazdiktan sonra gidib onunla kurbaga oldum
Bol bol kahkaha atdi.hosuna gitti.daha cok yapicam.boyle baska onerileriniz varsa onlari da yaparim ben artik kafam okadar dolu ki hic bir sey uretemiyorumNe yaptı ?
Slm,onceden konu acmistim.yine yardima ihtiyacim var.bosanmak uzreyim.bir kizim var,hafta sonlari babasina gonderiyorum,ordan gelince hep agliyor bana gelmek istemiyor.bu hafta sonu yine gitmisti,dun goruntulu aradim,beni gorur gormez ben bizdeyim,babaannesine donup beni oraya gonderme dedi.onceden belirteyim tum gun kizimla mesgul oluyorum,gezmeye apariyorum,hic ilgimi eksik etmem.neden boyle yapiyor anlamiyorum cook uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?