- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Kizimin yarım yamalak söylemeye çalıştığına göre okuldan birinin kuzeyimis. .Evet aileye söyliycem yarın.Geçmiş olsun
Keki getireni öğrenip hemen şikayet edin ailesi ile de irtibata geçin
Allah korumuş.
İnsan kime güveneceğini şaşırıyor
Kizimin yarım yamalak söylemeye çalıştığına göre okuldan birinin kuzeyimis. .Evet aileye söyliycem yarın.
Çok teşekkür ederim.gerçekten allah korudu..ya ona birşey olsaydı ah ben nasıl yaşardım. .hala çok üzgünüm aklımdan çıkmıyor o hali kizimin((
Hemde nasıl korkmuş. Telefonda sesi o kadar paniktiki anlatamam. Oda bunu kolay kolay atlatamayacak bence.artık daha dikkatli olacağı konusunda eminim.belkide ders oldu bu ona.Haklısınız tabi
Şu devir de evlat yetiştirmek zor bir de o yaşlarda daha da zor
16 yaşında bir çocuk, nasıl korkmuştur kimbilir
Psikolojisi nasıl şimdi?
Teşekkür ederim.zaten acilde küstü Allah'tan. Keki arkadaşının kuzeni yapmış sanırım. Emin değilim ki tam olarak.yarın daha iyi öğreniriz.Geçmiş olsun böyle durumlarda hemen agzına parmagınızı sokun kusturın tabi hemen acile keki kim yapmış içine ne otu katmış ki
Çok teşekkür ederim evet şuan iyi çok şükür. Kekin içinde uyuşturucu ot varmış. .adını çok sık yazmak istemiyorum.Bir hışımla okudum valla inşallah kötü bişeyi yoktur şuan iyidir diye(
Çok geçmiş olsun.
Ailesine mutlaka ulaşın şikayet edin.
Doktorlar ne dedi kekin içinde ne varmış belli mi ?
Hemde nasıl korkmuş. Telefonda sesi o kadar paniktiki anlatamam. Oda bunu kolay kolay atlatamayacak bence.artık daha dikkatli olacağı konusunda eminim.belkide ders oldu bu ona.
Şu an uyuyor.yarın konuşacağız onunla. Nasıl davranmam gerektiğini bile bilmiyorum kafam allak bullak.
Aynen öyle valla..kimseye güven yok.ailesinin evde olacağını sanıyordum ama sonradan öğrendim ki yokmuş. Dediğiniz gibi olsaydı aile ambulans filan arardı. .Evet yarın mutlaka aile ile görüşeceğiz. Olebilirdi çocuk ya allah korusun.İyi aile, söyle aile .,böyle aile vs farketmiyor bu konuda çevre önemli. Yani sizde ilgili bir ailesnz ama o an kek veya değil başka birşey olsa arkadaş gazina gelip bilmesine rağmen merktan tadabilirdi. Ailesi yoktu galiba çünkü böyle bir durumda sizi arayan ilk kişi onlar olurdu kapıda da bekleyen arkdasi değil aile olurdu veya sağlık ekiplerine haber verilirdi. Büyük geçmiş olsun, Allah bir daha yasatmasin. Haberdar edin herkesi geç kalmadan. Olay basit birsey değil.
Evet birde bu var..kızım bilmiyordum diyor ama ya bilerek yediyse??merak çok tehlikeli bir duygu..İyi aile, söyle aile .,böyle aile vs farketmiyor bu konuda ne yazik ki. Yani sizde ilgili bir ailesnz ama o an kek veya değil başka birşey olsa arkadaş gazina gelip bilmesine rağmen merktan tadabilirdi. Çocuklar işte. O an tüm tembihleri unutabiliyorlar. Arkadaş çevresi önemli işte bilemezsiniz ki.Kim geleçek ne getirecek.. Ailesi yoktu galiba çünkü böyle bir durumda sizi arayan ilk kişi onlar olurdu kapıda da bekleyen arkdasi değil aile olurdu veya sağlık ekiplerine haber verilirdi. Büyük geçmiş olsun, Allah bir daha yasatmasin. Haberdar edin herkesi geç kalmadan. Olay basit birsey değil.
Evet birde bu var..kızım bilmiyordum diyor ama ya bilerek yediyse??merak çok tehlikeli bir duygu..
Evet doğru. .aslında hepsi aynı yaşlarda çocuklar bunlar.keki getiren çocuğun suçu var tabi ama o çocuğu yetiştiren aile dahada suçlu. O aileye ulaşıp konuşacağım.kızınızı suçlamayın ona kızmayın bence. sonuçta onun bi suçu yok, ben de bi partide önüme kek gelse yerim nerden bileyim içinde öyle bişey olduğunu... kızın hiç suçu yok ve zaten kendini de suçlu hissetmiş ''kızmayın'' diye sayıklamış.. bu korku ona da yeter zaten temkinli olması için.
partiyi yapan çocuğun ailesinin de suçu yok bence, nerden bilsinler böyle bi şey olacağını.. çocuğun da suçu yok bence, ama bundan biraz emin değilim.
ama ortada kesin ve kesin bi suçlu varsa o da o keki getirendir!! onu kesinlikle bulup şikayet edin peşini bırakmayın.
allah hiçbi anne babaya evlat acısı yaşatmasın, bütün anne babaları da evlatlarına bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?