Kızım ölüyor sandim (((

Mayflower75

Never give up.!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.188
548
Arkadaşlar şu anda o kadar berbat bir haldeyim ki nasıl yazacağımı bile bilmiyorum.Hayatimin en korkunç anlarını yaşadım bu akşam. .
Biraz içimi döküp rahatlamak ve aynı zamanda bir anne olarak çocuklarımıza ne kadar çok dikkat etmemiz konusunda birazcık fikir vermek için yazıyorum. .
Kızım 16 yaşında. .Onu çok iyi yetiştirdiğimize,doğruyu ve yanlışı öğrettiğimize inanıyorum. Ama gençler bir araya geldiğinde sanırım bazı şeyler kafalarından uçup gidiyor.
Bu akşam sinifindan bir arkadaşının evinde parti vardı. Ben aileyi ve çocuğu tanıyorum.
Bıraktım onu partiye saat 8 gibi..eve döndüm.
İki saat kadar sonra kızım aradi.Alo diyorum sesi çıkmıyor. Arkadaşı aldı telefonu. X kendini iyi hissetmiyor gelip alirmisiniz dedi..Bende hemen nasıl yani ne durumda diye sordum.Emin değilim bayılacak gibi dedi.
Kizimi ver dedim.Kızım telefonda anne çok kötüyüm galiba ölüyorum ne olur çabuk gel dedi.ardından dahada panik olup çığlık atmaya başladı. Kulaklarımdan gitmiyor sesi ((
Sadece ağlayıp çığlık atıyor anne çabuk gel diyordu. .
Birşey içip içmediğini yada neler yediğini sordum.konuşamadı. .
Arkadaşının evi bize yarım saat uzaklıkta. Eşimle arabaya nasıl bindik oraya nasıl gittik..kabus gibiydi o yarım saat geçmek bilmedi..
Neyse gittiğimizde arkadaşı ile kapının önünde bekliyordu. Ama ayakta zor duruyordu. Ben arkadaşına ısrar edince arkadaşı mecburen söyledi. Partiye bir çocuk bir kek getirmiş. Bunlarda yemişler.ondan sonra kızım fenalaşmis.
İlk aklıma gelen şey doğruymuş. Kekin içine su malum otlardan koymuşlar. Kızımda bilmeden yemiş!!
Bir kaç arkadaşı daha fena olmuş ama en kötüsü benim kızimdi.zaten geçen hafta grip olmuştu anbiyotik kullanıyordu. Bu keki yiyince eminim daha kötü oldu.
Kizimi aldık. .arabada anne ben ölecekmişim gibi hissediyorum yardım et diye ağlıyordu.
Kucagima yatırdım sürekli teskin etmeye çalıştım. Ama ne kadar korktuğumu anlatacak kelime yok.!
Hemen acile gittik.minik kalbi o kadar hızlı çarpıyordu ki.kalp krizi geçirecek sandim ((
Sanki elektrik çarpmış gibi titriyordu.
Doktorlar hemen müdahele ettiler.iğneler serumlar ilaçlar. ..
Bir ara kusmaya başladı. .sonra uyudu..ve biraz kendine gelir gibi oldu.
Sürekli anne beni suçlamayın.bana kızmayın..özür dilerim..bilmiyordum diye sayıklıyordu..
O an onun iyileşmesinden başka hiçbirşey düşünemiyordum.sürekli Allah'a dua edip kizimi bize bağışlamasi için içimden yalvardim.
Oğlumda yanımızdaydi. Sakın davranmak zorundaydık hepimiz.
Şimdi eve geldik..kızım çok çok binlerce şükür ki iyi..uyuyor..ben başında bekliyorum.
Yarın ilk işimiz partiye gittiği çocuğun ailesi ile konuşmak olacak.Hiç beklemezdim öyle egitimli ve akli basinda bir ailenin evinde böyle bir olay yaşanacağını. .
Bundan sonra bir değil beş kere düşüneceğim bi yere yollarken. Hatta belkide uzunca bir zaman hiçbir arkadaşına yollayamiycam.Bu korkuyu hayatım boyunca unutmam ben..
Cocuklarimin her arkadaşını ve ailelerini tanıdığımız halde bu olduysa kime güvenelim.((

Geçmiş olsun
Keki getireni öğrenip hemen şikayet edin ailesi ile de irtibata geçin
Allah korumuş.
İnsan kime güveneceğini şaşırıyor
Kizimin yarım yamalak söylemeye çalıştığına göre okuldan birinin kuzeyimis. .Evet aileye söyliycem yarın.
Çok teşekkür ederim.gerçekten allah korudu..ya ona birşey olsaydı ah ben nasıl yaşardım. .hala çok üzgünüm aklımdan çıkmıyor o hali kizimin((

Haklısınız tabi
Şu devir de evlat yetiştirmek zor bir de o yaşlarda daha da zor
16 yaşında bir çocuk, nasıl korkmuştur kimbilir
Psikolojisi nasıl şimdi?

Haklısınız tabi
Şu devir de evlat yetiştirmek zor bir de o yaşlarda daha da zor
16 yaşında bir çocuk, nasıl korkmuştur kimbilir
Psikolojisi nasıl şimdi?
Hemde nasıl korkmuş. Telefonda sesi o kadar paniktiki anlatamam. Oda bunu kolay kolay atlatamayacak bence.artık daha dikkatli olacağı konusunda eminim.belkide ders oldu bu ona.
Şu an uyuyor.yarın konuşacağız onunla. Nasıl davranmam gerektiğini bile bilmiyorum kafam allak bullak.

Bir hışımla okudum valla inşallah kötü bişeyi yoktur şuan iyidir diye (
Çok geçmiş olsun.
Ailesine mutlaka ulaşın şikayet edin.
Doktorlar ne dedi kekin içinde ne varmış belli mi ?

Geçmiş olsun böyle durumlarda hemen agzına parmagınızı sokun kusturın tabi hemen acile keki kim yapmış içine ne otu katmış ki
Teşekkür ederim.zaten acilde küstü Allah'tan. Keki arkadaşının kuzeni yapmış sanırım. Emin değilim ki tam olarak.yarın daha iyi öğreniriz.
Ot hani şu maruhana diyorlar ya ondan işte. .

İyi aile, söyle aile .,böyle aile vs farketmiyor bu konuda ne yazik ki. Yani sizde ilgili bir ailesnz ama o an kek veya değil başka birşey olsa arkadaş gazina gelip bilmesine rağmen merktan tadabilirdi. Çocuklar işte. O an tüm tembihleri unutabiliyorlar. Arkadaş çevresi önemli işte bilemezsiniz ki.Kim geleçek ne getirecek.. Ailesi yoktu galiba çünkü böyle bir durumda sizi arayan ilk kişi onlar olurdu kapıda da bekleyen arkdasi değil aile olurdu veya sağlık ekiplerine haber verilirdi. Büyük geçmiş olsun, Allah bir daha yasatmasin. Haberdar edin herkesi geç kalmadan. Olay basit birsey değil.

Bir hışımla okudum valla inşallah kötü bişeyi yoktur şuan iyidir diye (
Çok geçmiş olsun.
Ailesine mutlaka ulaşın şikayet edin.
Doktorlar ne dedi kekin içinde ne varmış belli mi ?
Çok teşekkür ederim evet şuan iyi çok şükür. Kekin içinde uyuşturucu ot varmış. .adını çok sık yazmak istemiyorum.

Gereken ders alındıysa zaten temkinli olacaktır artık zaten ergen çok fazla üstüne gitmemekte fayda var.
Bir süre daha sıkı takip edin çaktırmayın
Ama bu işin peşinide bırakmayın
Mutlaka şikayet edin.

Aynen öyle valla..kimseye güven yok.ailesinin evde olacağını sanıyordum ama sonradan öğrendim ki yokmuş. Dediğiniz gibi olsaydı aile ambulans filan arardı. .Evet yarın mutlaka aile ile görüşeceğiz. Olebilirdi çocuk ya allah korusun.

Evet birde bu var..kızım bilmiyordum diyor ama ya bilerek yediyse??merak çok tehlikeli bir duygu..

kızınızı suçlamayın ona kızmayın bence. sonuçta onun bi suçu yok, ben de bi partide önüme kek gelse yerim nerden bileyim içinde öyle bişey olduğunu... kızın hiç suçu yok ve zaten kendini de suçlu hissetmiş ''kızmayın'' diye sayıklamış.. bu korku ona da yeter zaten temkinli olması için.

partiyi yapan çocuğun ailesinin de suçu yok bence, nerden bilsinler böyle bi şey olacağını.. çocuğun da suçu yok bence, ama bundan biraz emin değilim.

ama ortada kesin ve kesin bi suçlu varsa o da o keki getirendir!! onu kesinlikle bulup şikayet edin peşini bırakmayın.

allah hiçbi anne babaya evlat acısı yaşatmasın, bütün anne babaları da evlatlarına bağışlasın..

Evet birde bu var..kızım bilmiyordum diyor ama ya bilerek yediyse??merak çok tehlikeli bir duygu..

iyi ama şöyle bi durum var, kızınız bile isteye meraktan da olsa kendi rızasıyla o otu kullanmak istese direk kullanırdı. kekin içinde olmasına ne gerek var ki, o çocuk bunlara çaktırmadan vermek istediği için kekle kamufle etmiş zannımca..

Cok gecmis olsun yazik kucucukler daha.Cocugun ailesiylede konusup gorusmeyin sikayetci olun kucucuk cocuk nasil boyle seylere erisip alabilir bi kendilerini sorgulasinlar hayat o kadar ucuz degil.

kızınızın bu yaşadığı uyuşturucu kullananlar arasında ''ölüm tribi'' olarak biliniyor sanırım. kişi kendini gerçekten ölecek gibi hissediyor ve panikledikçe bu durum artıyor. Türkiyede marijuana satılmıyor. daha kalitesiz ve daha tehlikeli maddeler var. ama şunu diyebilir kekin içindeki sadece ot da olmayabilir. ot genelde insanları sakinleştirir. böyle panik haline sokmaz. kan testi yaptırın tam olarak ne aldığını da öğrenin. geçmiş olsun.

Evet doğru. .aslında hepsi aynı yaşlarda çocuklar bunlar.keki getiren çocuğun suçu var tabi ama o çocuğu yetiştiren aile dahada suçlu. O aileye ulaşıp konuşacağım.
Kızım çok korktu.kendimi hiç böyle hissetmedim ölüyorum galiba diyordu sürekli ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…