Kızım ölüyor sandim (((

Yok aynı şey değil haşhaşlı kek tatlı falan var ama eskiden annem derdi köyde biz meyvesini yiyince uyku basardı kafamız güzel olurdu çok yiyen hayvanlarda bi garip olurmuş ordan aklımda kalmış
Ahh ever şimdi hatırladım. Bende yemiştim haşhaş..yok bu kizimin yediği kek o kadar masum değil maalesef. .bu bildiğimiz esrarlı kekmis ((

Nasıl bir döneme girdik eskiden sadece türk filmlerinde olur sandığımız o otlar gençlerin arasında kol geziyor.kek o getiren oğlan o kek i yapamaz kim yapıp yollamış.bağımlılığı artırıp satışı sağlamak için tezgahlanmis birileri tarafında sanki.
size büyük geçmiş olsun okulu da aileyi de bilgilendirin

Öncelikle büyük geçmiş olsun.

Bilginiz olsun diye söylüyorum, kek şeklinde tüketim son yıllarda oldukça popüler bir tüketim ve sunum şekli. Bu maddenin kullanımının serbest olduğu ülkelerde satışı bile var. İnternetten de tarifi Vs, kolayca bulunabiliyor. En önemli gençler arasında "çok cool" kabul ediliyor ve kokusu olmadığı için riski az. Benim Almanya'da staj yaptığım yerde çocuklar gözümüzün önünde yemişti de anlamamıştık.

O getiren çocuğun diğerlerini kandırmak, zehirlemek için getirdiğini sanmıyorum yani.

Bir diğer nokta da kızınız bad trip denen olayı yaşamış, araştırın lütfen. Birkaç gün çok yorgun olacaktır o panik ve kasılmadan dolayı. Üzerine gitmeyin. Belki bilmeden yedi, belki merak etti hiç önemli değil. Büyük bir ders olmuş :)

Tekrar geçmiş olsun, Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Yanlis anlamayin. Birsey olmasin diye eve kapatmamak lazim. Ben kendimde eve sabaha karşı geldigimi bilirim. Benim ailemde baskici olmadı ancak. Birinin evinde yapilan genel bir parti daha tehlikelidir. Ev ortami disaridan daha rahat bu bir, ikincisi sadece sinif arkadaslari bile olsa onlarda yanlarinda kendi arkadas veya kuzenlerini elbette getiriyorlar. Cok daha kotu seyler olabilirdi. Benim ailemin yakindan tanidigi 3-5 saglam arkadasim vardı ve " sadece " onlarla olurdum. Gittigim mekandan ailemin haberi olur sureklide telde iletisimde olurduk. Boyle ev ortaminda kimin geldigi gittigi belli olmayan kalabalik partiler sakat. Ustelik yurtdisinda. Eve kapanmasada bence birazcik arkadas grubunu daraltmali.

Benzer bir durum arkadaşımın kardeşinde yaşandı.Arkadaşlarıyla birlikte futbol maçı yapıp sonrasındada arkadaşının evine gitmişler hep birlikte.Yanılmıyorsam meyve suyuydu içmişler ferahlamak için.Bir bardak iki bardak derken çocuk fenalaşmış.Ama ne olduğunu anlamış 19 yaşında bi gençti.Anlayınca anladığını belli edip başına bela almamak için geç oldu babam bekler diye kendini sokağa atmış hastaneye tek başına gitmiş o halde ordan ailesine haber vermişlerdi ödü patlamıştı çocuğun resmen bi süre kendine gelemedi.Sonra iyileşti artık görüşmüyor o arkadaşlarıyla.Meyvesuyuna uyuşturucuyu katanında kim olduğunu bilmiyor.Bencede çok dikkat edilmesi gerekiyor ben bu olayın yaşandığı zaman ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini daha iyi anladım.Allah yardım etmiş çok şükür iyileşmiş bencede arkadaşının ailesiyle konuşmak hatta belki kimin yaptığını ortaya çıkartıp şikayetçi olmak en iyisi olur.

Çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiyi araştıracağım yazdıklarınız içime şu serpti..hem kendimi suçladım.hem korktum hem kızıma acıdım hem bir an büyük bir öfke duydum..karman çorman oldum bu gece. .ama içimi rahatlattıniz.yeniden teşekkürler

Bende hep yarım saate bir mesaj yazar sorarım ses çıkmazsa panik olacağımı bilerek. .ve en geç 10 dk sonra geri cevap yazar bana.bu akşamda yazistik. Belki bir saat ses çıkmadı. Bekleyim dedim o arası panikle. .
Haklısınız. Arkadaş çevresi çok önemli ve evdeki partiler daha rahat bir ortam sağlıyor. Kızımla çok daha ciddi olarak konuşmamız gerekecek.artık daha dikkatli olmak zorunda.ama kızım kiyimsizdir ne kadar üzülüp korkutugumuzu gördü. En azından bunun için dikkat edecektir...inşallah diyeyim yinede..

Evet artık bu tür olaylar çok sık yaşanır oldu..Allah bütün çocukları korusun. Bu belayı başımıza getireninde allah belasını versin..
Mutlaka aile ile görüşeceğiz büyük ihtimal şikayetçi olacağız. Sağolun cevap için. .

Asil o yaştaki gençler arasında çok yaygın birşey bu..ah allahım iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı. .çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. .

daha lise çağındaki çocukların böyle şeylere düşmesi ne kadar üzücü yahu.
çok geçmiş olsun :/
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Evet maalesef lise çağında hatta ortaokul çağındaki çocuklarda böyle yanlış bir eğilim var.bu lanet Maruhana çok yaygınlaştı bu ülkede. .çocukların çoğu hevesle yada merakla yada kendilerini büyümüş hissetmek için kullanıyorlar bu zıkkımı. .
Benim kızım uyuşturucu hiçbir maddeden hoşlanmadığı halde ya bilerek yada bilmeyerek bunu yaşadı. Yarın konuşacağım onunla.bakalım bilerekmi yedi o keki.bende bilmiyorum henüz. Ama o arkadaşı ile samimi olmasını kesin olarak yasaklayacagim. Aynı sınıfta olmasalar görüşmesini bile istemezdim ama mecburuz işte. .

Obur fenalasan cocuklar noldu?.bu arada gecmis olsun.Allah korumus ambulansi aramak akillarina gelmedimi acaba?gerci otlu kek olunca korkmuslardir belki.Allahim cocuklarimizi korusun.
Diğer çocukları hiç sormadım bile inanın. Kendi kizimin derdine düşmüştüm tek bildiğim içlerinde en kötü olan benimkiymis. .önce itiraf etmek istemedi kimse zaten.sonra mecburen söyledi bir
çocuk ot vardı kekte diye..ambulansi aramaya bu yüzden korktular bence. Ama biz haber alır almaz kızımla hep irtibat halindeydik. Oraya gidene kadar konuştuk.
Zaten uçarak gittik nerdeyse. .çok teşekkür ederim cevabınız için. .Allah hiçkimseyi evladı ile imtihan etmesin..

Kek partisi yapılır burda otlu kek dedikleri işte gerizekalilar eğlenme amaçlı söylemiyorlar çoğu zaman. Belçikada Hollanda'da çok sıradanlasti maalesef ve konu sahibisiniz kızınin durumuna bende düştüm gençliğimde ama bilerek almıştım ve töbe ağzıma sürmedim kokusu bile midemi alt üst eder

Ay bu yeni neslin saçma sapan kullanıp durduğu ot mu
O çok berbat bişeymiş
Allah korumuş
Çok korkunç geçmiş olsun

Yanlış anlama arkadaşım benim kizim yapmış olsa acaba direk mi bunu vücuda aldılar yoksa korktuğu icinmi bize kek dedi aklıma gelirdi.Ben herhal parti falan öyle eğlencelere gitmesini istemem kotu arkadaslari olur bunlar daha çocuk yanlışa uyabilirler..ama güvenmiyo gibide davranmayın kendine dikkat etsin cevresinede..çok büyük geçmiş olsun..Mevlam korumus.

Bencede sikayet edin yorumlara baktim kek olayı doğru o zaman birdaha başkalarına yapamasin ya çocuğunuza bisey olsaydı sikayet etmelisiniz.

Kekin icinde o ot oldugunu bilmediklerine emin misiniz? 16 yasindaki bir cocuk hem de erkek kek yapacak ve icine ot koyacak?
Ya gerçekten uyuşturucu almislarsa bile isteye?

Bence bunun üstüne bir gidin siz.
Gecmis olsun.. Bu zamanda insan babasina bile guvenmiyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o çocuğun ailesiyle konuşmayın. Çünkü inkar edecekler. Hatta iftira attığınızı bile söyleyebilirler. Anında polise başvurmalı ve şikayetçi olmalıydınız.

Çoğu aile evladının suçunu görmek istemez hatta kapatmaya çalışır. Yanlış yol izlemeyin. Direk polise gidin.

Kapıma zorla dayandılar iftira attılar zorla içeriye girmeye çalıştılar diye size iftira atarak şikayet ederlerse çok kötü olur.

Hukuki yol en iyi yoldur.

Ayrıca geçmiş olsun. Bir daha kızınızı hiçbir yere bırakmayın. Müge anlı da gördükçe kimseye güvenemez oldum. Çocuklarım çok küçük daha ni komşuma bile bırakmadım. Ben nere onlara oraya. Lütfen dikkatli olun.

HASTANEYE gittik birgun bir genc kiz bayilmis.Hemen polis geldi.Kızın anne babasina sorular sordular Doktorla konustular.Nasıl bu durum da Polis gelmedi anlamadım. Hemşireler ve doktorlar hemen bildiriyor oysaki. SİZ NEDEN POLİSE bildirmediniz.Kek imha edilmiştir. Gençler konuşmaz. YAPACAK birsey kalmadı bence.Aile ile de konuşmayın. ALLH korusun olay çıkarırlar kimseevladina leke sürdürmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…