- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Kesinlikle öyle. Ama belkide çocuk orda söyledi kekte şu var deneyelim mi diye..bilemiyorum ki..gerçi kızım korkar bilmediği şeylerden..iyi ama şöyle bi durum var, kızınız bile isteye meraktan da olsa kendi rızasıyla o otu kullanmak istese direk kullanırdı. kekin içinde olmasına ne gerek var ki, o çocuk bunlara çaktırmadan vermek istediği için kekle kamufle etmiş zannımca..
Hayır yapılmadı. .şikayet etmiyor doktorlar aileyi polise.durum çok ciddi değilse. .Sikayetci olun dedimde hastane zaten polise bildirmistir sorgunuz yapildimi.
Artık market gibi yerlerde bile satılıyor yada sokakta.. o kadar kolay oldu ki onları almak..allahım evlatlarımızı korusun..Cok gecmis olsun yazik kucucukler daha.Cocugun ailesiylede konusup gorusmeyin sikayetci olun kucucuk cocuk nasil boyle seylere erisip alabilir bi kendilerini sorgulasinlar hayat o kadar ucuz degil.
Anneniz doğru yapıyormuş. .cidden dünya çok kötü olmaya başladı.Kekin içine nasıl koymuş aklım almıyor, allahım hepimizi kötü niyetlilerden korusun. Sadece Kızınızın değil hepimizin başına gelebilir.
Şimdi annemi daha iyi anlıyorum, beni en yakin arkadasimin evine bile coook nadir gönderirdi. Oda yan komşum diye. Hep kızardım ama haklıymış, dünyanın çivisi çıkmış!
Çok geçmiş olsun, ne kadar korkmuştur canım ya
Evet ben korkmuştum paniklefikce kalp krizi geçirecek diye..kızınızın bu yaşadığı uyuşturucu kullananlar arasında ''ölüm tribi'' olarak biliniyor sanırım. kişi kendini gerçekten ölecek gibi hissediyor ve panikledikçe bu durum artıyor. Türkiyede marijuana satılmıyor. daha kalitesiz ve daha tehlikeli maddeler var. ama şunu diyebilir kekin içindeki sadece ot da olmayabilir. ot genelde insanları sakinleştirir. böyle panik haline sokmaz. kan testi yaptırın tam olarak ne aldığını da öğrenin. geçmiş olsun.
Güzel dileğiniz ve ilginiz icin teşekkür ederim aynı zamanda. .kızınızın bu yaşadığı uyuşturucu kullananlar arasında ''ölüm tribi'' olarak biliniyor sanırım. kişi kendini gerçekten ölecek gibi hissediyor ve panikledikçe bu durum artıyor. Türkiyede marijuana satılmıyor. daha kalitesiz ve daha tehlikeli maddeler var. ama şunu diyebilir kekin içindeki sadece ot da olmayabilir. ot genelde insanları sakinleştirir. böyle panik haline sokmaz. kan testi yaptırın tam olarak ne aldığını da öğrenin. geçmiş olsun.
Çok dikkatli olmak lazım çok. .kimin ne olduğu belli değil valla bak..Bu olay turkiyede olmaz da yurtdisinda yasiyosaniz ok. Burada nerde 16 yasinda oglan esrarli kek yapacak
Şimdi böyle bir moda çıktı. .Kekin yada bazı yiyeceklerin içine atıp pişirmek yiyorlar ben duymuştum ama kızıma yedirecekleri aklımın ucundan geçmezdi. .16 yaşında ki çocuklar bunlar. .sigara bile içmiyorlar. .bu nerden çıktı. .ne oluyor bu dünyaya. .Geçmiş olsunkekin içinde otmu 35 yaşındayım hiç duymadım ot hap falan çok duymuşluğumuz var ama kekde şaşkınım
Bide kızının o haline gören aile ne yaptı merak ettimçok gemiş olsun tekrardan
Cok gecmis olsunÇok dikkatli olmak lazım çok. .kimin ne olduğu belli değil valla bak..
Esimde aynı şeyleri söyledi. .gençlik işte arkadaşlarının yanında bazen onlara uymak için bazende meraktan yapabiliyorlar.yok ben kızıma bilerek yediyse bile kızmam. Sadece ikaz edip uyanacağım. Zaten oda o kadar korktu ki birdaha deneyeceğini sanmam.Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, evlatlarınızı size bağışlasın.
Konuya gelince...
Gençliğini doyasıya hatta erken yaşta yaşamış bir insanım.
Kızınızın yaşında girmediğim mekan, içmediğim içki ya da sigara yoktu.
Ama asla illegal olan maddelere bulaşmadım, kullanmasam da maalesef ne iğrenç bir şey olduğunu gördüm.
Bir gece ben de kızınız gibi hiç istemediğim ve bu maddelerin kullanıldığı ortamda buldum kendimi.
Herkesin birbirine ısrarını, yüze duman üflemelerini, karşı çıkan arkadaşım ve benim duyduğum hakaretleri dün gibi anımsıyorum.
Fiziken zorlanmanın yanında psikolojik olarak yapılan baskının ve tehditlerin de haddi hesabı yok öyle ortamlarda.
Teenager olmanın ruhunda, biraz da yanındakine eşlik etme, dışlanma korkusuyla birçok şeyi yapabilme vardır.
Ve eminim ki o partideki erkeklerin bir çoğu, ev sahibi dahil kekte uyuşturucu olduğunu biliyordu.
Bile bile kızlara gizlice yedirmeye çalışmış, belki de deyim yerindeyse baskı ve zorla bunu sağlamış olabilirler.
Kızınızla birkaç gün sonra sakince konuşun.
Olayın nasıl geliştiğini, eğer biliyorsa bile bu olayın geride kaldığını, yapılanın suç olduğunu ve önemli olanın bunu sağlayanın cezasız kalmaması gerektiğini anlatın.
Umarım bu gençler korkmaz ve doğruyu söyleyebilirler.
Öğrenebilirseniz her türlü yasal hakkınızı kullanın lütfen.
Bilmemki aynı şey sanırım. .hiçte bilmem cinslerini. .sanırım Esrar ve haşhaş aynı şey se odur..Aklıma geldi haşhaş onunda hafif uyuşturucu etkisi oluyor diye biliyorum yanlışmı biliyorum acabahaşhaşlı kektir belki
Haşhaş Esrar değilmi?ben öyle sanıyordum hep?Bi bitki vardı insanı sarhoş gibi yapan o mu vardı acaba içinde fazlaca esrar değil yani adınıda unuttum
Haklı olabilirsiniz Bilmiyorum ki. .partinin evde oluşu ailenin orda olacağını sandim ve sadece sınıf arkadaşlarının katılacağını düşündüğüm için ha tabi bu katıldığı ilk parti değil dı daha önce de gitti kaç kez.hiç böyle bir olay olmadı daha önce. .ne biliyim arkadaşları giderken ona hayır demekte çok zor..baskıcı bir aile olmak istemedim hiç. .off bilmiyorum belkide hicbir yere yollamamak lazım. Ne biliyim ((7 sene boyunca Amerikada kalmış ve unviversite okumuş arkadaşim Turkiyeye bu sene döndü. Ilk gittigi zamanlarda bikaç partiye katilmis ve partilerin tamaminda hep bu tarz maddeler kullaniliyormuş. Işi anlayınca bidaha asla partiye filan katılmamış.
Ingilterede yasiyorsunuz ve 16 yasinda kizinizi partiye gonderiyorsunuz. Aile iyi egitimli diyerek, aile onlarin basinda nobette olacak degildi. Siz kiziniza ögütlerde siralasaniz, iyi egitimde vermiş olsaniz gördugunuz uzere sadece iş kızınızda bitmiyor. Geçmiş olsun. Sizdede büyük hata var bana göre. O keki getireninde canini okurdum ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?