Kızım sana diyorum gelinim sen anla

Ogemibirgungelecekmi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
643
327
23
Merhaba arkadaşlar konuları sürekli takip ettiğim halde yeni üyeyim.
Sizlere danışmak istediğim bir konum var.
Çoğumuz gibi benimde kv sorunum var. Eşimin ailesine gidince kesinlikle rahat edemiyorum diken üstünde gibiyim.
O kadar çok laf vuruyor ki. Kızım sana diyorum gelinim sen anlacılık oynuyoruz sürekli.
Bende çok kafama takan biriyim. Laf yiyorum sonra geçip odada ağlıyorum düşünün dayanamıyorum.
Eşime söyleyince eşim bana sana söylemiyorlar ki başkasına diyorlar(görümcemde var bu arada ) Sen üzerine alınıyorsun diyor.
O kadar sinir oluyorum ki başlıyorum tartışmaya.
Aslinda Eşim ile aramız iyi birbirimizi çok seviyoruz diyebilirim ve tek kavga nedenimiz onun aile sebebi. Bunu nasıl halledebilirim.
Ve şimdi de onlara yakın ev tutmak istiyor eşim. Eşim orta yolu bulmaya çalışıyor hep iki tarafida kırmamak için uğraşıyor öyle olursa kendi daha çok yorulacak haberi yok.
Ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin arkadaşlar

Böyle bi durumda kendini bile bile ateşe atma derim. Ne kadar uzak olursan onlardan o kadar huzurun olur. eşin le aranda birsey yokmuş ne güzel ama yakında ev tutArsan ister istemez bunu eşine yansıtırsin aranız bozulur zamanla...

Aynen sizin gibiyim. Sindiremiyorum söylediklerini bu yüzden nasıl susucam bilmiyorum

Evet çok haklısın ama kendimi tutamadım ve tutamıyorumda
Tutacaksın takmamayı öğreneceksin neler duydu bu kulaklar neler gördü bu gözler bir gün kotulemedim annesi yüzünden kavga etmedim kocamla dırdır etmedim varsa problemim kendim hallettim en son bir olay yaşadım direk kocama havale ettim cunku ogrendi kocam yalan soylemeyecegimi ve abartmayacagimi bıçak gibi kesti attı o gün bugün laf yok duymadım duysamda cevabımı veririm

Mesafe her zaman candır ..evini asla yakınlaştırma, muhabbetini de ..

Şu parlak zekalarını laf sokma sanatına adayacaklarina ,edepleriyle iyi geçinmeyi öğrenseler sorun kalmayacak aslında ..

Eşinle boş yere tartışma sende eşim sana diyorum kaynana sen anla hesabı yap ortaya devamlı laf at oda anlar yakınına gitme eşinle tatlı dille konuş boş yere tartışmana gerek yok büyütülecek birşeyde yok aslında atsın ortaya atarsa sende üzerine alınma inadına devam et

Birgün öyle olabilecek miyim acaba. Hiç takmamak istiyorum aslında neden umursuyorum ki diyorum sonra ama yine aynı devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…