- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Ogemibirgungelecekmi
-
Arkadaşlar normalde hakkımı çok iyi savunan konuşmasını çok iyi bilen biriyim düşünün arkadaşlarım ne kadar hazır cevapsin diyenler bile var. Ama ortam çok farklı laf sokunca inanın bin bir türlü şey düşünüyorumNiye eşiniz bi tarafı kırmak zorunda ?
Evlenmiş olduğunuza göre yetişkin bi bireysiniz. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsaniz kendi hakkınızı kendiniz savunun.
Şu kv-gelin sorunlarında niye hep top eşe atılıyor anlamiyorum. Yazık adamlar arada telef oluyor..
Ağladığımı anladıklarını sanmıyorum ya boş bir odada onlar görmeden yada tuvalette banyoda ağlayıp çıkıyorumEvi kendiniz bulun ben bunu begendim deyin. Baska yer istemem deyin.
Bir de konusmalari uzerinize alinmayin. Sizin agladiginizi anlayip aralarinda dalga bile geciyor olabilirler. Esinize de anasini sikayet etmeyin gercekten cok itici
Neden anlamasinlar yuzunuzden belli olur. Sizi uyuz etmek icin yapiyor olabilirler. Yuzlerine karsi bir iki defa gulun bakin bir daha yapiyorlar mi?Ağladığımı anladıklarını sanmıyorum ya boş bir odada onlar görmeden yada tuvalette banyoda ağlayıp çıkıyorum(
Buna ağlanır mı
Beğenmeyen küçük oğluna almasın diyeceksin
Aaa benim kocam benim kadınlığımdan memnun diyeceksin
Bu arada geçen birisi yazdı börek bilmiyorum diye ona hepimiz amannnn ne var börek yapmakta, başka şeyi yapan böreği hayli hayli yapar dedik
Haklısın zaten kendi beğenerek aldı. Annem benim kız okudu fazla birşey bilmez diye söyleyince aman aman olsun ne olacak bir çorba yapar o bile yeter diyen biriydi düşünün
Haklısınız gülüp geçmek lazım onlarğ ettiği laflarıyla kalsınlarNeden anlamasinlar yuzunuzden belli olur. Sizi uyuz etmek icin yapiyor olabilirler. Yuzlerine karsi bir iki defa gulun bakin bir daha yapiyorlar mi?
Eee
Bunu söyleyip Gül'ün işte
Neden oturup ağlıyorsunuz ki
Kızlar bu zamana kadar hayatımda başarılı oldum diyebilirim. Bu yüzden okuduğumda çalıştığımda takdir edildim. Şimdi inanın güzel yemeklerde yapıyorum eşim beğeniyor ama onlar sürekli laf söylüyor diyorum yani neden böyleler
Kayınvalideciğim konuşur arada elin kaynanaları ne şanslı der
Bende sorma anneciğim birde sen elin gelinlerinin şanslılığını bilsen derim
Kısasa kısas
Yakın olmaz, sakın. İkna et eşini.Merhaba arkadaşlar konuları sürekli takip ettiğim halde yeni üyeyim.
Sizlere danışmak istediğim bir konum var.
Çoğumuz gibi benimde kv sorunum var. Eşimin ailesine gidince kesinlikle rahat edemiyorum diken üstünde gibiyim.
O kadar çok laf vuruyor ki. Kızım sana diyorum gelinim sen anlacılık oynuyoruz sürekli.
Bende çok kafama takan biriyim. Laf yiyorum sonra geçip odada ağlıyorum düşünün dayanamıyorum.
Eşime söyleyince eşim bana sana söylemiyorlar ki başkasına diyorlar(görümcemde var bu arada ) Sen üzerine alınıyorsun diyor.
O kadar sinir oluyorum ki başlıyorum tartışmaya.
Aslinda Eşim ile aramız iyi birbirimizi çok seviyoruz diyebilirim ve tek kavga nedenimiz onun aile sebebi. Bunu nasıl halledebilirim.
Ve şimdi de onlara yakın ev tutmak istiyor eşim. Eşim orta yolu bulmaya çalışıyor hep iki tarafida kırmamak için uğraşıyor öyle olursa kendi daha çok yorulacak haberi yok.
Ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin arkadaşlar
Yakına taşınma. Görüşme.Merhaba arkadaşlar konuları sürekli takip ettiğim halde yeni üyeyim.
Çoğumuz gibi benimde kv sorunum var. Eşimin ailesine gidince kesinlikle rahat edemiyorum diken üstünde gibiyim.
O kadar çok laf vuruyor ki. Kızım sana diyorum gelinim sen anlacılık oynuyoruz sürekli.
Bende çok kafama takan biriyim. Laf yiyorum sonra geçip odada ağlıyorum düşünün dayanamıyorum.
Eşime söyleyince eşim bana sana söylemiyorlar ki başkasına diyorlar(görümcemde var bu arada ) Sen üzerine alınıyorsun diyor.
Aslinda Eşim ile aramız iyi birbirimizi çok seviyoruz diyebilirim ve tek kavga nedenimiz onun aile sebebi. Bunu nasıl halledebilirim.
Ve şimdi de onlara yakın ev tutmak istiyor eşim. Eşim orta yolu bulmaya çalışıyor hep iki tarafida kırmamak için uğraşıyor öyle olursa kendi daha çok yorulacak haberi yok.
Teketek iken alip karsiniza kibarca tatli bir dille konusmayi denediniz mi. Annecim benmi ustume aliniyorum yoksa baskasinami diyorsunuz zoruma gidiyor gibisinden.Merhaba arkadaşlar konuları sürekli takip ettiğim halde yeni üyeyim.
Teketek iken alip karsiniza kibarca tatli bir dille konusmayi denediniz mi. Annecim benmi ustume aliniyorum yoksa baskasinami diyorsunuz zoruma gidiyor gibisinden.
Nasil laf çarpıtıyor mesela? Belki gerçekten size öyle geliyordur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?