Kızım sana diyorum gelinim sen anla

Evi kendiniz bulun ben bunu begendim deyin. Baska yer istemem deyin.
Bir de konusmalari uzerinize alinmayin. Sizin agladiginizi anlayip aralarinda dalga bile geciyor olabilirler. Esinize de anasini sikayet etmeyin gercekten cok itici

Arkadaşlar normalde hakkımı çok iyi savunan konuşmasını çok iyi bilen biriyim düşünün arkadaşlarım ne kadar hazır cevapsin diyenler bile var. Ama ortam çok farklı laf sokunca inanın bin bir türlü şey düşünüyorum
1 Bana söylüyor bunu değil mı diye düşünüyorum
2 Bunu neden söz ediyor neden bu kadar kötü diyorum
3 Cevabını versem yine kaçış yolu bulabilir mı sende herşeyi üzerine alınıyorsun diye
4 Sert cevap versem saygısız durumuna düşer miyim
İşte bunları düşünene kadar zaten lafı yemiş oluyorum ve sindiremediğim içinde eşime söylüyorum malesef

Evi kendiniz bulun ben bunu begendim deyin. Baska yer istemem deyin.
Bir de konusmalari uzerinize alinmayin. Sizin agladiginizi anlayip aralarinda dalga bile geciyor olabilirler. Esinize de anasini sikayet etmeyin gercekten cok itici
Ağladığımı anladıklarını sanmıyorum ya boş bir odada onlar görmeden yada tuvalette banyoda ağlayıp çıkıyorum (

Haklısın zaten kendi beğenerek aldı. Annem benim kız okudu fazla birşey bilmez diye söyleyince aman aman olsun ne olacak bir çorba yapar o bile yeter diyen biriydi düşünün

Eee

Bunu söyleyip Gül'ün işte

Neden oturup ağlıyorsunuz ki

Kızlar bu zamana kadar hayatımda başarılı oldum diyebilirim. Bu yüzden okuduğumda çalıştığımda takdir edildim. Şimdi inanın güzel yemeklerde yapıyorum eşim beğeniyor ama onlar sürekli laf söylüyor diyorum yani neden böyleler

Amannn takma

11 yıldır evliyim Kv hala benim yemek yapamayacağımı düşünüyor vs vs

Yılbaşında mükellef sofra kurdum da niye bize geldiniz evinizde yeseydiniz dedi

Memnuniyetsiz insan çok

Takma umursama ve susma

Eşin bir şey diyemez sen diyeceksin

Yakın olmaz, sakın. İkna et eşini.

Yakına taşınma. Görüşme.

Onun ailesinde ki pürüzleri eşine anlatmak olayı çözmez aksine daha kötü yapar eşin gidip, onlara hesap sorsa kayınvaliden sana daha çok düşman olur. Başkasına söyleyip sana mı demek istedi semde katıl onayla ki üzerine alınmadığını anlasın.

Teketek iken alip karsiniza kibarca tatli bir dille konusmayi denediniz mi. Annecim benmi ustume aliniyorum yoksa baskasinami diyorsunuz zoruma gidiyor gibisinden.

Hep derim, erkeklerin bilmediği ama kadınların çok iyi anladığı sinsi bir gülüş vardır. O gülüşü atacaksınız suratının tam ortasına. Hiiiç umrumda değilsin gülüşü. Senin üzüldüğünü farkettikçe daha da üstüne gelir.

Teketek iken alip karsiniza kibarca tatli bir dille konusmayi denediniz mi. Annecim benmi ustume aliniyorum yoksa baskasinami diyorsunuz zoruma gidiyor gibisinden.

Eşimde sizin söylediğiniz gibi yapmamı istedi. Görümce ile sıkıntı yaşamıştım bir keresinde onunla konuşmaya çalıştım. İnanır mısınız yalan söyledi yaaa.
Ben sana böyle söylemedim şöyle söyledim dedi o konuşmadan sonra telefon konuşmalarını kayıt etmeyi bile düşündüm düşünün yani

Nasil laf çarpıtıyor mesela? Belki gerçekten size öyle geliyordur?

Bende düşünüyorum bazen acaba gerçekten ben mı çok alınganlık yapıyorum diye ama inanın yok herkese oyleler zaten ben birde gelinim düşünün
Mesala bir gün öncesinde börek yapamadığımı söylemiştim hemen yarına görümce benim bir arkadaşım var börek yapamıyor hemen kv aaaaa börek yapamayan ev karısı mı olurmuş ondan hiçbir şey olmaz diyor. Ve bunun gibi binlercesi Sonradan yok ben arkadaşına dedim eşim yok sana dememiştir falan filan aynı saçma sapan şeyler işte

Bence yakın ev tutmaya karşı çıkın yakınlık sizi daha çok huzursuz edecek. Ama bu laf çarpma olayını eşiniz önleyemez bence o yüzden ona anlatmayın devamlı bir şekilde neticede annesi o onun. Ve annesinin huyu değişmeyeceğine göre eşiniz konuşsa da faydasız sadece huzursuzluk olacak. Fazla düşünmemeye çalışın bu konuları yapacak bir şey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…