- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Ogemibirgungelecekmi
-
Mutsuz oluyorsan mutlu etme ..ne alırsan onu ver ki empati yetenekleri gelişsin.Evet kesinlikle. Söyleriyle insanları huzursuz edince nasıl mutlu olabiliyorlar anlayamıyorum
Umursamamak degilde umursamamis gibi gorunmekHaklısın. Bir gün umursamamayı bende öğrenir miyim acaba
Bence alınganlık yapmamaya çalışın hele hele eşinize şakın o şekilde şikayete geçmeyin ister istemez savunmaya geçer ve aranız bozulur. Söyleseniz bile şikayet eder gibi değilde annen böyle söyledi çok üzüldüm acaba bana mı laf çarpıttı diyip konuyu kapatın, üstüne gitmeyin onun kafasının bir köşesinde kalır merak etmeyin. Ama böyle haklıyken haksız konuma düşersiniz söyleyim.
Bende düşünüyorum bazen acaba gerçekten ben mı çok alınganlık yapıyorum diye ama inanın yok herkese oyleler zaten hele ben birde gelinim düşününKaynananız ne diyor mesela bir örnek verebilir misiniz? Belki ince düşündüğünüz için alınıyorsunuzdur.. Biraz bahsederseniz iyi olur.. Ev konusuna gelince de eğer istemiyorsanız açık açık söyleyin eşinize..
Bende düşünüyorum bazen acaba gerçekten ben mı çok alınganlık yapıyorum diye ama inanın yok herkese oyleler zaten hele ben birde gelinim düşünün
Mesala bir gün öncesinde börek yapamadığımı söylemiştim hemen yarına görümce benim bir arkadaşım var börek yapamıyor hemen kv aaaaa börek yapamayan ev karısı mı olurmuş ondan hiçbir şey olmaz diyor. Ve bunun gibi binlercesi Sonradan yok ben arkadaşına dedim eşim yok sana dememiştir falan filan aynı saçma sapan şeyler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?