ah kızlar babasız çocuk büyütmek ne kadar zor bilseniz.biri 18 biri 19 yaşında iki evladım var. kızımla da oğlumla da başım dertte ama nasıl konuşacağımı bilemiyorum.
kızımın erkek arkadaşıyla fazla "yakınlaştığını" düşünüyorum ama bunu ona sorarsam kırılabilir. ne yapsam. bana akıl verin lütfen.
Ablacim allah kolaylik versin öncelikle...zordur tabiki tek basina cocuk büyütmek....
Benim iki tane kizim var ama daha cok yolun basinyadim...simdi kücükler ilerde nasil olacak allah kerim...
Su varki, ben bir Annenin cocuklarinla arkadas gibi olmasi taraftari degilim....ben Annesiyim beni arkadasi gibi görmesini istemem sahsen...tabiki sevgimi gösteririm kac yasinda olursa olsun...lakin bir yerde belirli bir otorite koymak gerek kanimca...helede tek basina büyütügmüz vakit...
Seninkiler cocukluktan coktan cikmis....belirli seyleri kendileri düsünmeli...bence karsina al ve ciddi ciddi konus...herseyin farkinda oldugnu söyle...endiselerini acik acik anlat kizina....hatta basina gelebilecekleride...
Umarim cözersiniz....allah yardimciniz olsun.:teselli:
canım okulu geçen sene bitti bu sene tekrar sınavlara hazırlanıyor. kızıma güvenim tam aslında ama yoksa tamdı mı desemyaa dediğim gibi kız artık kadın gibi giyiniyor özellikle iç giyiminde. benim aklıma da "bunu birine beğendirmek için giyiyor" die gelior tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?