adet edindi evde sütyensiz gezio. neymiş daha rahatmış. e kardeşi de olsa evde erkek var ama olur mu böyleoof
ya artık bu kadarda değil. kardeşi ablasına sütyen giymeyince kötü gözlemi bakacak. kız üstü ,çıplakmı geziyor.. hayır.eee,o zaman bunu neden bu kadar büyütüyorsunuz ki..
Anlamıyorlar abla anlamıyorlar kafaları taş kulakları perde kesilmiş ne söylesen ne anlatsan ne söylesen hangi dili hangi yöntemi denesen anlamıyorlar.benimde erkek kardeşim var 90 lı babam vefat etti edeli başedemiyoruz bitek bende korkuyo annemi hiç saymıyor bende gurbetteyim ha deyince yetişemiyorum.aramızda 10 yaş olmasına rağmen zevleri düşünceleri hayalleri öyle saçma ve anlamsızki her dil çaresiz kalıyor.bağırsan anlamıyor dövsen eşşek kadar dövülmez güzel konuşsan yüz bulup tepene çıkıyolar ne yapılacağını kestiremedim ben.hiç bir hayat galeleri yok çil yavrusu gibi orda burda darmadağın geziyorlar.allah babasız çocuk yetiştiren herkeze sabır ve güç versin.sana bir tavsiye vereceğim saçma gelecek ama tekçare bu bence evlendir.bir an önce erkek arkadaşıyla evlensin en azından kocasının yanında bilirsin.çoluğa çocuğa karışınca akıllanır.bende erkek kardeşime adam ol sevdiğin kızı alacam dedim.bakalım askerden gelirgelmez bağlıcam başını.bizi dinlemiyo belki karısını dinler ev geçindirme derdine düşünce olgunlaşır diyorum.bakalım kader.allah sana kolaylık versin arkadaşım.
ah kızlar babasız çocuk büyütmek ne kadar zor bilseniz.biri 18 biri 19 yaşında iki evladım var. kızımla da oğlumla da başım dertte ama nasıl konuşacağımı bilemiyorum.
kızımın erkek arkadaşıyla fazla "yakınlaştığını" düşünüyorum ama bunu ona sorarsam kırılabilir. ne yapsam. bana akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?