- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Kulotlu corap giydir19 aylik corap giymiyor yeminlen bugun buyu olsa ayaklarina pat pat vurcaktim o derece fenalik gecirdim karni agriyor usuttu, su an atesli mumkun degil giymiyor.... Bizde de vardi bir ara şükür bir kac menu elde ettik analik zor be yaa
Tumden çıkarıyorKulotlu corap giydir
Zormus gercekten..Tumden çıkarıyor
Bence tam o pes edecekken siz pes etmissiniz mutlaka yiyecektir acliktan kendini öldüremez :)Tum gun ac biraktigim oldu abur cuburu tv telefon herseyi uzak tuttugum oldu.ama yok banamisin demedi. Ac kaldi yinede agzina birsey surmedi.
1 kaşığın azıcığına yedirmek istediğin yemeği alsan. Üstünede makarnalarla kamuflaj yapsan fark etmez benceIyi aksamlar arkadaşlar... 2 yaşını doldurmak uzere olan bir kızım var ama makarna disinda yemek yediremiyorum.her gun cesit cesit yemek yapıyorum cope gidiyor.eskiden yedigi ne varsa yada yeni olan herseyi reddediyor. Agzina almiyor kaciyor odadan agliyor. Artik ona zarar vermemek icin kendime vurmaya basladim sinirden hergun agliyorum ne olacak boyle bilmiyorum. Anne olmak ne zormuş. Ona kizmamak icin direniyorum ama kızıyorum o yemek yemedikce ben tukeniyorum sanki.ne yapsam fayda etmedi cok inatçı. Tum gun ac biraktigim oldu abur cuburu tv telefon herseyi uzak tuttugum oldu.ama yok banamisin demedi. Ac kaldi yinede agzina birsey surmedi.makarna vermedgm sürece aç. Makarnayi farkli çeşitlerde de yemiyor. Domatesli salcali yogurtlu yemiyor asla sade olmazsa agzina sürmez. Bunaldim herkesin mi cocugu boyle ben abartiyomuyum((( yardim edin ne olur
Benim yeğenim 2 yaşındayken ağlayarak kafasını buzdolabına sokuyorduIyi aksamlar arkadaşlar... 2 yaşını doldurmak uzere olan bir kızım var ama makarna disinda yemek yediremiyorum.her gun cesit cesit yemek yapıyorum cope gidiyor.eskiden yedigi ne varsa yada yeni olan herseyi reddediyor. Agzina almiyor kaciyor odadan agliyor. Artik ona zarar vermemek icin kendime vurmaya basladim sinirden hergun agliyorum ne olacak boyle bilmiyorum. Anne olmak ne zormuş. Ona kizmamak icin direniyorum ama kızıyorum o yemek yemedikce ben tukeniyorum sanki.ne yapsam fayda etmedi cok inatçı. Tum gun ac biraktigim oldu abur cuburu tv telefon herseyi uzak tuttugum oldu.ama yok banamisin demedi. Ac kaldi yinede agzina birsey surmedi.makarna vermedgm sürece aç. Makarnayi farkli çeşitlerde de yemiyor. Domatesli salcali yogurtlu yemiyor asla sade olmazsa agzina sürmez. Bunaldim herkesin mi cocugu boyle ben abartiyomuyum((( yardim edin ne olur
Merhaba benim de 22 aylık oğlum var 6 ayı doldurduktan sonra brokoliden pırasaya etlerden pilavlara aklınıza ne gelirse herseyden yiyordu koyuyordum önüne elleriyle minciklaya minciklaya yerdi. Son zamanlarda cok sevdiği şeyleri tamamen bıraktı muz yoğurt peynir sulu yemekler... Su an sadece patates köfte dolma mücver ızgara et balık un helvası çilek elma domates salatalik üzerine düşkün evet sürekli aynı şeyleri yediği için bende kendimi kötü hissediyorum üzülüyorum ama zorladigimda da onun gözünde canavara dönüşmek istemiyorum bu yüzden ne seviyorsa onu yapmya devam ediyorum. Zamanla düzelir diye umut ediyorumIyi aksamlar arkadaşlar... 2 yaşını doldurmak uzere olan bir kızım var ama makarna disinda yemek yediremiyorum.her gun cesit cesit yemek yapıyorum cope gidiyor.eskiden yedigi ne varsa yada yeni olan herseyi reddediyor. Agzina almiyor kaciyor odadan agliyor. Artik ona zarar vermemek icin kendime vurmaya basladim sinirden hergun agliyorum ne olacak boyle bilmiyorum. Anne olmak ne zormuş. Ona kizmamak icin direniyorum ama kızıyorum o yemek yemedikce ben tukeniyorum sanki.ne yapsam fayda etmedi cok inatçı. Tum gun ac biraktigim oldu abur cuburu tv telefon herseyi uzak tuttugum oldu.ama yok banamisin demedi. Ac kaldi yinede agzina birsey surmedi.makarna vermedgm sürece aç. Makarnayi farkli çeşitlerde de yemiyor. Domatesli salcali yogurtlu yemiyor asla sade olmazsa agzina sürmez. Bunaldim herkesin mi cocugu boyle ben abartiyomuyum((( yardim edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?