Kızım yüzünden sinir krizlerine giriyorum :(

ne kadar süredir böyle iki yas sendromu gecirenlerde olur normaldir biraz zaman verin makarna yemeside birsey en azindan dönem dönem cocuklar inat krizine giriyor benim cadi 4 yasinda fena inatci biraz sabirli olun ve baka cocuklarin oldugu ortamlara götürün onlarda görüp yemek ister krep yapin nutellali kesin yer hem icinde yumurta süt un var kendinizede kizinizada siddet uygulamanin kimseye faydasi yok

Sizi çok iyi anlıyorum. Oğlum 6 yaşına girdi tek sevdiği şey pilav köfte yoğurt. Sebze yedirmek ne mümkün. Bana da gına geldi.

Bende mercimek çorbası yapıyorum. İçine havuç, soğan, brokali, karnabahar, sarımsak, ıspanak, kabak vs. o an evde ne sebze varsa içine atıyorum. Anca böyle sebze yiyor.

Geçen ıspanak yaptım bana, ben yaprak yemem diye diretiyor. Küçüklüğünden beri çorbaların içine atarak kandırıyorum. Bende yıldım ne yalan diyeyim.

Sevmediği birşeyi yediriyorsam ilk kaşıkta kendini kusturuyor. Ne zaman düzelecek bende bilmiyorum.

Maşallah ya valla benim kız küçükken sebze yerdi simdi 3 yasında ağzına almıyor.bende ya keke ya çorbaya katıyorum o şekilde idare ediyoruz hanfendiyle
yani illa ki yemiş oluyor e daha ne olsun. O yaşlarda başlıyorlar zaten eleme yapmalara az değil bu bıdıklar :)

yani illa ki yemiş oluyor e daha ne olsun. O yaşlarda başlıyorlar zaten eleme yapmalara az değil bu bıdıklar :)
Aynen canım valla bende çok Delirdim yemiyo diye çok kafama taktım sonra buldum yolunu çok şükür yine

19 aylik corap giymiyor yeminlen bugun buyu olsa ayaklarina pat pat vurcaktim o derece fenalik gecirdim karni agriyor usuttu, su an atesli mumkun degil giymiyor.... Bizde de vardi bir ara şükür bir kac menu elde ettik analik zor be yaa
Kilotlu corap giydirin ayni model bende de var kışı corapsiz gecirdi..simdidr pijamasini cikarmaya basladi :)

Dert etmeyin cok gerginliginiz yemege verdiginin önem onu inada sürüklüyoo olabilir ya da bu şekilde ilginizi cektigini dusunup hosuna gidiyordur..buyuk oglum yeme sorunlu bi cocuktu inanin neler denemistim sucuk tavuk sote denedinizmi benimki severdi ..bide yaparken tezgaha koyup beraber yaptirin ayni yerdede hemen tabaga koyup sizde karsisinda yiyin belki hoslqnir

Benim dort yasindaki kizim cok cektirdi hic yemezdi dogru durust.uc yasina gelince herseyi yiyer oldu.ucte duzeliyor biraz sabir.simdi balik bile yemeye basladi.
Iki yasina bir ay sonra basacak olan diger kizima benden baskasi yediremez asla.ben onune koca bir bez seriyorum onunede yarim bardak su koyuyorum.kollarini siviyorum oyna kizim diyorum o oynarken bende bi guzel yediriyorum vallahi oyle guzel yiyyorki.baska turlu yemiyor tabi ustum basim islaniyor ama yesinde ben raziyim.bi deneyin belki ise yarar.ama tadini begenmiyorsa hayatta yemez o ayri.benimkinin disleri daha cikiyor makarna vermiyorum ama sebze corbasi ve sebze yemeklerine alisti bol bol da yogurt.yumurta peynir sutle bebe biskuvisi ezip yediriyorum sabahlari.ikinci cocukta o kadar takmiyorum ben eninde sonunda herseyi yiyyorlar meraketmeyin oyunla deneyin birde bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…