Iyi akşamlar arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi isteyeceğim.
Benim kızım yaşına göre biraz kilolu.Diyetisyenle görüştük büyüme cağında olduğu için herhangi bir diyet listesi vermedi biraz dikkat edicez işte yüzmeye falan götürüyorum öyle.
Gelgelelim babannesi abartmıyorum sürekli günlük görse bile işte zayıfla çok kilolu şöyle böyle sürekli çocuğu rencide ediyor.
Insan gibi söyledim bak çocuk bu verir diye falan ama yok kadın konuşacak bisey bulamıyor bir araya gelince bu konu.
Bisey desem adım huysuz olucak geçen biraz sert cikistim işte bende onu düşündüğüm için falan diyor ama arkadaşlar bu çocuk zaten farkında içine kapanmaya başladı.Anne olarak bunu farketmezmi insan eşime kalsak ne varmış bunda hem belki utanırsa verirmiş.Olurmu öyle şey arkadaşlar çocuğun psikolojisi ne olur yada benmi anne olarak abartıyorum.Esimede söyledim bak birdaha aynı konu açılırsa bu sefer çok kötü kapatırım o annenin ağzını diye.Yanlismiyim sizce??
Ooooo en nefret ettiğim konu.Oncelikle Allah belalarını versin.
şimdi ise ben küçükken kilolu bir çocuktum halada kiloluyum.Kuçukken birisi annem babamın yanında böyle konuşsa anne ve babamda onlarla birlik olup beni rencide eferledi.Mesela yszları köye gittiğimizde topluluk halinde yemek yerken babam yavaş ye ya da az ye diye beni elalem içinde rezil ederlerdi.
Ayyy kilo ver,gel bileklerimize bakalım bak benimki daha ince.Ergenlikte onun goğusleri gerçek meme değil yağ onunkiler..
Babam her kızdığında 80 kilosun diye bağırırdı belki ozamanlar 60-65 kg olsam bile.
Annem bana nefretle bakardı.Benden utanırlardı.
Doğru düzgün kıyafer bulamayacağımı iddia edip kıyafet almazlardı.38 nolu ayağımın 40 numara olduğunu iddia edip alışveriş yapılacaksa burnumdan gelirdi.
10 yaşımdan sonra bayramlığım yok.
markette birşey atmak istesek sepete zaten kilolusun diye reyon müşterileri içinde rezil ederlerdi.
annanem bir tane elma aldım diye ben gördüm sen elma aldın der ve sanki hırsızlık yapmışım gibi konulurdu.
sonuç:Aşırı sevgisizlikten dolayı 33 yaşında hala asosyal olmak,insanlarla minimum ilişki,bu soylenilenlerin hiç bir işe yaramaması yani utanıp kilo verme yerine kiloların katlanarak artması.
boşversenize ya.Ben artık eşimin yanında bile yatmıyorum çocuğu bahane edip.Bana dokunmasın diye.