- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
E bu yazdıklarınızın hangi kısmı sıkıntı benmi anlayamadım acaba ,normal çocuk işte sizinkide diğerleri gibiİyi geceler herkese hanımlar.
3 yıldır evliyim 18 aylık bir kızım var. Ama o kadar huyu suyu değişik bir çocuk ki anlatamam size. Örnekleyim,
1: aşırı anneci resmen bana bğımlı babasıyla bile çok nadir duruyor
2:sürekli meme istiyo 7/24 yakamda
3:bir istediği olmadığı zaman çığlıklar atıyo ( en ufak şey de bile)
4: mesela bugün parka gitttik çocuklar var kızımdan büyük top oynuyorlar bu da gitti yanlarına çocuklar gel oyna dedi ama yok topu kucağına alıyo vermiyor ağlıyor salıncakta sıra var güzel güzel anlatıyorm yok ağlıo
Ne bilim kızlar nasıl yapsam bilmiyorum memedekin ayırıcım zaten ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok Korkuyorum bu süreçten. Bana bi akıl verin işe başlamayı da düşünüyorum ama bu şekilde çok zor.
Bu arada gelişimi falan iyi göz kontağı adını bilmesi işaret parmağını kullanması gibi her şeyi araştırdım ama yok çok zor bir çocuk
Tecrübeli anneler lütfen bana bi akıl verin
Uyku düzenim sıfır çok zayıfladım dünyayla hiç bi bağlantım Yk gbi
Yavrumu çok ama çok seviyorum ama bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum.
Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin iyi geceler
İyi geceler herkese hanımlar.
3 yıldır evliyim 18 aylık bir kızım var. Ama o kadar huyu suyu değişik bir çocuk ki anlatamam size. Örnekleyim,
4: mesela bugün parka gitttik çocuklar var kızımdan büyük top oynuyorlar bu da gitti yanlarına çocuklar gel oyna dedi ama yok topu kucağına alıyo vermiyor ağlıyor salıncakta sıra var güzel güzel anlatıyorm yok ağlıo
Ne bilim kızlar nasıl yapsam bilmiyorum memedekin ayırıcım zaten ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok Korkuyorum bu süreçten. Bana bi akıl verin işe başlamayı da düşünüyorum ama bu şekilde çok zor.
Bu arada gelişimi falan iyi göz kontağı adını bilmesi işaret parmağını kullanması gibi her şeyi araştırdım ama yok çok zor bir çocuk
Daha 18 aylik çok çok normal yaşadıklarımız onun güvenli limanı siz ve babasi ama size karşı daha bağımliymis anlaşılanİyi geceler herkese hanımlar.
İnann çok denedim yapmıyorum her istediğini ama huyu mu öyle benim sabrımı mı deniyor bilmiyorum :-(o yaşta çocuklar deli gibi anneci oluyor hep.memeden kesmek için göğsünüze ketçap salça diş macunu vs bir şeyler sürerseniz kendiliğinden tiksinip bir daha istemeyecek.çığlık atan çocuklar da ne yazıkki ailenin yetiştiriş tarzıyla biraz o hale geliyorlar.çığlık atıcam kendimi yerden yere atıcam ohh yaptılar istediğimi alışkanlığını kazanıyor çocuk.istediklerini yapmayı bırakın bir süre, odasında ağlasın yırtınsın ama her istediğini yaptıramayacağını bilsin, ilerde daha çok zorlanacaksınız.emin olun 1 kendini yırtacak 2 yırtacak 3 te öğrenecek.
Bende İnan’ın masadan hep karnımı doyurmadan kalkıyorumBenim oglum da 16 aylik tek fark emzirmiyorum. Biktirdi artik kafayi yemek uzereyim. Tüm sorumlulum bende babasi pek ilgilenmiyor oda babasinda durmuyor. Ayni odanin icinde ayaga kalkinca dahi ağlıyor ev isi yapmama izin vermiyor bi yeri toplayayim kiziyor dağıtıyor. Surekli elimo tutuyor tum günümü ona v3riyorum ilgileniyorum da fakat hic yakami birakmiyor. Uyurken dahi elimi tutmak istiyor surekli elimim üstünü cimcikliyor. Yara bere icinde kaldim kaynatıyor. Afedersiniz Tuvalete bile birlikte gidiyoruz yoksa goz yasi icinde agliyor kafasini geri atiyor. Bi cozumu varsa bana da yardimci olun cok asiri yoruldum bunaldım. Biraz daha rahat olsak daha kaliteli zaman gecirecez boyle ben insanliktan ciktim banyo bile birlikte yapiyoruz ve benim yikanmama da izin vermiyor yarim yamalak yıkanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?