Kızım...

YANLIŞ YAPIYORSUNUZ.
KIZINIZ SIMDI MUTLU GORUNSE DE BUYUDUGUNDE SIZDEN AYRI BASKA BIR SEHIRDE ÜNİVERSİTEYE BILE ZOR GIDECEK . GIDECEK AMA ZOR YASAYACAK. YAPMAYIN BI KRESE VERIN BARI.

Sabah 7'de çıkıyorum evden..
bence kreşi araştırın ben 8 bırakıyorum ama 7,30 açılıyor sanırım.ayrıca daha net konuşayım 3 yaşındaki bir çocuğu birgün bile bırakmak bana yanlış ya da kendim yapamadığım için sanımrım.5 gün ve 4 ay çok uzun bir süre ya işten çıkın ya alternatif düşünün.mesela sabah bırakıp akşam sadece çıkıştan alacak bir komşu güvendiğiniz bir akraba babası vs. gibi.ama hepsinde de ortak görüşürm çocuktan bu kadar uzak ayrılmayın.aynı yaşlarda benim çocuğum hergün neler yaptığını anlatıyor bigün hasta olup erken yatsam babası ilgilense kayıp gibi hissediyorum .inşallah en doğru çözümü bulursunuz.

Bence hiç üzülmeyin ne güzel bakıldığını kendiniz söylüyorsunuz .
2 saatlik mesafe çok uzun değil .Bütün gün kreşte olmaktansa yazlık biyerde,babannesiyle olmasını tercih ederdim ben.bence bu olayla çok şanslıyız ki alternatiflerimiz var olarak düşünün

bence haftasonları siz de yazlığa gidersiniz. bu devirde para lazım ne yapalım çocuklarımızın geleceği için
her sey maddiyat mi?
cocugun dugusal gelisimi ne olacak?
annesinr bagli değil bağımlı bi cocuk yetisiyor suan

İçimi rahatlattınız biraz ya da sanırım duymak istediğim bunlar..Yazlık yer,temiz hava,arkadaşlar...

Ben de küçükken anneannemle kalırdım ve çoook güzeldi. Üzülmeyin siz de, kızınız iyi ve mutlu ise yaşı daha küçük zaten hatırlamaz bile. Hayatta herşey insanlara altın tabakta sunulmuyor. Böyle olması gerekiyorsa böyle olacak.

Maalesef kızımı bırakacak
Maalesef kızımı bırakabileceğim akraba yada komşum yok..

her sey maddiyat mi?
cocugun dugusal gelisimi ne olacak?
annesinr bagli değil bağımlı bi cocuk yetisiyor suan
her şey maddiyat değil. ancak bu çocuğun büyüyünce dersane okul masrafları üniversite yurt masrafları hepsine birikim lazım. bide bi tane daha kardeş yaparlarsa ilerde iyice sıkmak zorunda kalıcaklar. ve çocuğa yabancı insanlar bakmıyor. çocuk yüzmeye gidiyor. herkesin kendi tercihi. ben ilerisi için iş gerekli diyorum

İçimi rahatlattınız biraz ya da sanırım duymak istediğim bunlar..Yazlık yer,temiz hava,arkadaşlar...
siz bilirsiniz. dogru olan duymak istedikleriniz değil ne yazikki.
ama yapacak bisi yok .
herkes tercihlerini yasar.

saygi duyarim.

2 yaşında krese verdim 4 yıl sabah 8 aksam 6 kreşe gitti kızım , kimseye muhtaç olmamak için buna mecburdum ve kızım hep yanımdaydı ,

zaten butun kreşler aksam 6 kadar kalıyorlar, anlaşmanıza baglı

Kızınızı kreşe gönderin. Akşam 7 ye kadar tutan kreşler var. Kreş servisleri genelde daha erken kalkıyor ama daha geç çıkan aileler için çocuklar biraz daha tutuluyor.

keşke benimde böyle bir imkanım olsa babaanne alsa götürse yazı dinlenerek doğayla iç içe geçirse ,sen 3 yaş için düşünüyorsun ben 8 yaşındaki çocuk için düşünüyorum yazın napcam diye,

Calısan her anne evladından ayrı malesef benım teyzem uc aylıkken bıraktı cocugunu bence mralınızı bzmayın bugunler de gececek dort ay kısa bı zaman daha ıyı bı gelecek ıcun bu durum tolere edılebılır ıs yerınız srun yapmazsa ucretsız ızzın alabılırsınız ama bence bu knuyu dert edınmeyın

Dertsiz insan dert arar kendine. Sizinki de biraz öyle kafanızı kurcalıyacak daha önemli bir sıkıntınız yok bunu

takmışsınız. Ne kadar şanslısınız farkındamısınız? Gözünüz arkada kalmadan bırakabiliyorsunuz. Çocuğunuz

onu seven ve onun sevdiği insanların yanında büyüyor. Keşke herkes annesiyle büyüse ama şartlar mümkün

kılmıyor.Bunun dışındaki en iyi 2.seçenek sizinkisi. Kreşin acelesi ne ne bu telaşe arkadaşları anlamıyorum.

Hiç gitmeyecek değil ki elbette gidecek ama daha 3 yaşında. Çok iyi geliriniz ve geleceğinizi garanti altında

hissettirecek malınız yoksa asla işi bırakmayın. Hem kendi ruh sağlığınız için hem çocuğunuzun geleceği için.

Asıl masraf lise ve üniversite çünkü. Birikim yapın.

YANLIŞ YAPIYORSUNUZ.
KIZINIZ SIMDI MUTLU GORUNSE DE BUYUDUGUNDE SIZDEN AYRI BASKA BIR SEHIRDE ÜNİVERSİTEYE BILE ZOR GIDECEK . GIDECEK AMA ZOR YASAYACAK. YAPMAYIN BI KRESE VERIN BARI

Kızım sabah uykusundan olacak,kreşte hastalıklar baş gösterecek ve aklım hep onda kalacak..Kreş yazlıktan babaannesinin yanından daha mı iyi ?

Bu aşamaya kadar takılmamanız ilginç zira küçükken daha ihtiyacı var anneye 4 ay uzun süre

Arkadaşım da bunu yaptı kış boyu ailem fedakarlık ediyor çocuğa bakıyor yazın da ben fedakarlık ediyorum ayrı kalıyorum dedi

Ama bence fedakarlık eden aslında çocuk siz özlüyorsunuz o da özlüyor ve o bizim amalarımızı anlayacak yaşta değil

Bunun alternatifi işi bırakmak değil ki çocuğa aile evinde düzen kurmak

Ben olsam ilk sene göndermezdim ya gitmeyin kalın ya da bakıcı bulurum derdim

Ayrıca o çocuğun da birey olduğunu onun da bir hayatı olduğunu unutmamak lazım dede babaanne yazın keyif yapacak diye çocuk anne babadan ayrı kalmamalı bence

üzülme canım inan üzülecek bişi yok.nasılsa büyüyecek emin ellerde nasılsa çokta vicdan yapılacak bi durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…