- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi olmazsanolmaz
-
Katılıyorum konu açıp her şeye cevabı olan soru sorup kafanizdakine ters düşüp saçma sapan yorum yapan sizin engellenmesi lazım.Bende saçma sapan yorum yapanların engellenmesi taraftarıyım
Çalışmanın yanlış olarak nitelendirilebilecek bir yönü olabilir mi? Para kazanmanın, geleceğinize yatırım yapmanın, eş eline bakmamanın, ekonomik özgürlüğe sahip olmanın nesi yanlış?
Kazanılan para ile çocuk ile geçirilecek vakti kıyaslayan irrasyonel kadınlara şaşırıyorum.
Ben de size şaşırıyorum konuyu neresinden anlamissaniz yorumları nereye cekmissiniz pes...
Aynen öyle oldu.konu çalışan/çalışmayan anne olayına bağlandı, halbuki alakası yok...
iyide konu basından berı calışma madem ıhtıyacın yok dıyorlar konu sahıbıne.konu çalışan/çalışmayan anne olayına bağlandı, halbuki alakası yok...
iyide konu basından berı calışma madem ıhtıyacın yok dıyorlar konu sahıbıne.
konu sahıbıde acıklıyor dıyorkı kreş saatlerı iş saatlerıme uygun degıl bakıcı konusundada hıc dusunmedım.
bırde cocuk ıcın bakalım duruma cocuk 3 yıldır alısmıs babanneye sımdı bı ar anda hem babanne yok yanında hem anne yok yabancı bır kadının elınde zamanla alısır mutlaka ama o zamana kadarda babannesı döner gelır yazlıktan hadı yenı bır alısma surecı olusur
kı cocuklar ıcın istikrarın ne kadar önemli oldugunu hepımız bılırız zaten
ben de saçmasapan evladını bırakıp annelik oynayacağım diye konu açanların konu açmayıp bizi yormaması taraftarıyım.
not : sonra da konu açarlar kaynananm kızımın herşeyine karışıyor diye .karışır tabi annelik hakkını ona veren sizlersiniz .(ilerde konu açma potansiyelin var ondan peşin peşin yazayım dedim)[/QUO
Aynen öyle oldu.
Konu Sahibi yardım istemiş fikir sunuyoruz bize yazligin havasından suyundan bahsediyor çocuğun psikolojisi dururken bir de yorumlara sinirleniyor .
Bir kaç kişi de çıkmış kadın çalışmalı vs diyor biri de irrasyonel yapıyor bizi çok komikler :)
Bana bakıcı ve kreş fikirleri geldikçe sıcak bakmadığımı ilettim..canım evet çocuklar için istikrar önemli ama adaptasyonları da kuvvetlidir aynı zamanda.
ben kreşte öğretmen değiştireceği zaman çok endişelenmiştim mesela, ama ortam değişmediği için bizimki 2 günde alıştı, ortam değişikliği daha çok etkiliyor, mesela taşınmamız daha çok etkilemişti.
konu sahibine çalışmayın diyen az mesaj var,
aslında ilk öneriler hep bakıcı ve kreş şeklindeydi, komşu bile ayarlanabilir şeklindeydi,
konu sahibi tamamına olmaz deyince, o zman, bu koşullar altında çalışma madem diyenler oldu.
çünkü 4 ay gibi bir süre bu yaş aralığı için uygun olmadığı görüşünde çoğu kişi, bunu yazdık, kötü mü ettik.
kötü ettınız demıyorum ama bellıkı durum konusunda caresız kalmıs hem fıkır hemde moral almak ıstemıs hemen sadece doguran anne ılan ettık kadıncagızı.canım evet çocuklar için istikrar önemli ama adaptasyonları da kuvvetlidir aynı zamanda.
ben kreşte öğretmen değiştireceği zaman çok endişelenmiştim mesela, ama ortam değişmediği için bizimki 2 günde alıştı, ortam değişikliği daha çok etkiliyor, mesela taşınmamız daha çok etkilemişti.
konu sahibine çalışmayın diyen az mesaj var,
aslında ilk öneriler hep bakıcı ve kreş şeklindeydi, komşu bile ayarlanabilir şeklindeydi,
konu sahibi tamamına olmaz deyince, o zman, bu koşullar altında çalışma madem diyenler oldu.
çünkü 4 ay gibi bir süre bu yaş aralığı için uygun olmadığı görüşünde çoğu kişi, bunu yazdık, kötü mü ettik.
gönül gözünüz pek bi açık maşallah,çook ileriyi görebiliyorsunuz..ben de saçmasapan evladını bırakıp annelik oynayacağım diye konu açanların konu açmayıp bizi yormaması taraftarıyım.
not : sonra da konu açarlar kaynananm kızımın herşeyine karışıyor diye .karışır tabi annelik hakkını ona veren sizlersiniz .(ilerde konu açma potansiyelin var ondan peşin peşin yazayım dedim)
Aynen öyle oldu.
Konu Sahibi yardım istemiş fikir sunuyoruz bize yazligin havasından suyundan bahsediyor çocuğun psikolojisi dururken bir de yorumlara sinirleniyor .
Bir kaç kişi de çıkmış kadın çalışmalı vs diyor biri de irrasyonel yapıyor bizi çok komikler :)
Babaanne 52 yaşında,yazlık yerde ve ahbapları çok ve hepsinin de neredeyse kızımla yaşıt torunları var.Bir de ben bursadayım
Hava ateş gibi değil istanbul ve Tekirdağ da öyledir
Babaannenin acelesi ne yazlığa gidiyor hemen
O neden hiç düşünmüyor çocuğu alıp gidiyor
Bir de ben yazlık deyince hep egedeki kumsal yazlıkları algıladım Tekirdağ'da yazlık muhtemelen babaannenin yaşıtları olan deniz vs olmayan bir yer
Bu aşamada zaten başka çocuk vs yok civarda zira okullar açık daha 5 hafta
Geçen sene daha kolaydı alıyordum vs diyor konu sahîbi ama şu anda da ne kardeşi ne gelin hanım doğum yapmamış anladığım
Bu havada hemen, neden gitsin tamam demiş o da muamma
Yukarda da yazdım iyi olmuş cevabı ile rahatlamak için konu açılmış ama kk bunun için uygun yer değil
Zira arkadaşımız olsanız yüzünüze söyleyemeyeceğimiz gerçek düşünceleri buraya yazabiliyoruz
Babaanne 52 yaşında,yazlık yerde ve ahbapları çok ve hepsinin de neredeyse kızımla yaşıt torunları var.
Gitmesine müsaade ettim çünkü gelinimz annemin yanında ve hamileliği çok sıkıntılı geçiyor.YA bu kadar detay vermek istemedim sanırım o yusden beni tutarsızlıkla suçladınız ..
ay yazik sana ya yoruluyorsundur hep insan evladi icin katlaniyor dimi 3 saatde az degilkardesım benımı anlattın ne yaptın sen yahu :)
aynı dedıgın durumdayız cook sevılen bır bebiş anane dede bakıyor bızımkınede 2 yasında oglum ve onlarla yazlıga gıdecek.daha sımdıdende sıkıntısı çoktu yüregime geçen yılda yaşadık bunları ama ben bazı taktikler gelistirdim geçen yıl bu yılda bunları denızem ama basarılı olamazsam da ısden ayrılıcam sanırım cunku senın dedıgın gıbıbende bırıkım ıcın ve ayaklarının ustune basanbır kadın olmak ıcın calısıyorum.ve bızım yazlıkda 2 saat mesafede
taktıklerıme gelınce cuma aksamı ısten çıkar çıkmaz cıkıyorum yola gıdıyorum cumartesıpazar bırlıkte gecırıyoruz pzrtesi sabahı işe dönuyorum sabah 06:00da cıkıyorum ordan bazen uyanmıs oluyor bazen uyurken cıkıyorum o aksam gıtmıyorum salı aksamı işten cıkıp gıdıyorum çarsamba sabahı dönuyorum yıne 06:00 da evden cıkarak o aksamda gıtmıyorum ve sonolarakda cuma gunu yenıden gıdıyorum boylece haftada ıkı aksam gorusememıs oluyoruz.ve ayrıca aracımda yok yol yaklasık olarak 3 saat suruyor
hafta ıcı 3 saat gıdıp 3 saat donus yollarda uyuyorum vallahı :)ay yazik sana ya yoruluyorsundur hep insan evladi icin katlaniyor dimi 3 saatde az degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?