- 14 Mart 2017
- 174
- 231
- 103
- 45
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Bende de bundan var ama kesik yapıyor. Deri üzerinde kaymıyor başlığı tırtıklı. Siz Başlıkla mı kullanıyorsunuz.?
Daha küçük değil miLazer epilasyonu neden düşünmüyorsunuz??
küçüçük çocuğa mııııLazer epilasyonu neden düşünmüyorsunuz??
ağda yada epilasyon cihazı ile alın o da rahat etsin hem erken yaşta alınan tüyler ilerde daha büyük kolaylık sağlar. psikolojisi bozulmasın çocuğun bu yüzden. malum çocuklar acımasız olabiliyor okulda dışarda dalga geçerler falan daha çok üzülür.ne gerek var bunlara alın gitsin.Kızım 4. Sınıfa geçti.dogdugundan beri tüylenme çok fazla .büyüdükçe dökülür dedik malesef öyle olmadı.simdi de farkında tabi çok kafayı takıyor.bir sürü şortu elbisesi var bacakla0rımda çok kıl var diye giymiyor .bu sicak havalarda uzun taytla pantolonla geziyor.demin de baktım yatağında ağlıyor .ne oldu dedim ben de etek,şort giymek istiyorum diyor.o kadar üzüldüm ki.bir sürü şey konuştum ise yaramadı.birkac ay önce hormon testi yapıldı normal cıktı .benim de hiç tüy problemim yok aksine.bari sarartayim dedim papatya suyu aldım oksijen aldım bir işe yaramadı niyeyse .çocuğum sararacak gozukmeyecek diye baya umut bağlamıştı o da olmayınca iyice üzüldü.of of ne yapsam bilmiyorum .bu sararma için bir tavsiyeniz var mı bari o olsa da biraz rahatlasa.tuy sararticilar da hem zararlı hem de daha da çoğaltiyormuş sanirim
sir ağda azalttı mı cidden erken gitmenin yararını gördünüz mü?Ben de ilk 5. Sınıfta gittim sir ağdaya. Düzenimi oturttum her adetimden sonraki gün giderdim. İyi ki gitmişim, lisede bitti tüy derdim, lazer ile de komple kurtuldum. Siz de yavaş yavaş başlatın bence. Başka çare maalesef yok.
Dogru diyorsunuz da çocuklar hatayi yüze vurma konusunda çok Acımasız. Direk eleştiriyorlar, direk yuzune vuruyorlar. O yüzden rahat rahat çocukluğunu yasamana da musade etmiyorlarçocuğa buna takılmaması gerektiği, herkesin farklılıkları olduğu, fiziksel görünüşün bu kadar önemli olmadığı anlatılsa daha iyi değil mi?
ergenlik çağında ben de kılmış tüymüş çok takardım, sanki dünyanın en önemli meselesi, şimdi biliyorum ki aslında o kadar da önemli değilmiş. iki kılım çıktı diye eve kapanmak kadar saçması yokmuş. keşke biri de o zamanlar bana, amaan salla çocukluğunu yaşa diyeymiş.
Çok gürdü kıllarım ki ben kumralım ailem komple sarışın, herkes şaşkındı bu kadar kıl problemim olmasına. Bikini bölgesi koltukaltı dahil lise sona kadar her ay düzenli gittim. O kıllar yavaşça inceldi, azaldı. Lise sonda da lazer epilasyona gittim. 30 yaşındayım, hamile kalana kadar koltuk altımda bir tane çıkmamıştı. Şimdi çıktı onlar da incecik jiletle alıyorum.sir ağda azalttı mı cidden erken gitmenin yararını gördünüz mü?
benim kızım 12 yaşında 5 6 aydır götürüyorum bende
inşallah onun da azalır
konu sahibi arkadaşım çok üzülüyorsa kızınız aldırın bari
biraz acıyacak ama
Dogru diyorsunuz da çocuklar hatayi yüze vurma konusunda çok Acımasız. Direk eleştiriyorlar, direk yuzune vuruyorlar. O yüzden rahat rahat çocukluğunu yasamana da musade etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?