- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Bir arkadaşım da 10 yaşındaki kızını çocuklar dalga geçiyor, çocuğun özgüveni zedelenmesin daha fazla diye, ayda 1 ağdaya kuaföre götürüyor...ne yapsın çocuk içine kapanıyor, yazıkKızım 4. Sınıfa geçti.dogdugundan beri tüylenme çok fazla .büyüdükçe dökülür dedik malesef öyle olmadı.simdi de farkında tabi çok kafayı takıyor.bir sürü şortu elbisesi var bacakla0rımda çok kıl var diye giymiyor .bu sicak havalarda uzun taytla pantolonla geziyor.demin de baktım yatağında ağlıyor .ne oldu dedim ben de etek,şort giymek istiyorum diyor.o kadar üzüldüm ki.bir sürü şey konuştum ise yaramadı.birkac ay önce hormon testi yapıldı normal cıktı .benim de hiç tüy problemim yok aksine.bari sarartayim dedim papatya suyu aldım oksijen aldım bir işe yaramadı niyeyse .çocuğum sararacak gozukmeyecek diye baya umut bağlamıştı o da olmayınca iyice üzüldü.of of ne yapsam bilmiyorum .bu sararma için bir tavsiyeniz var mı bari o olsa da biraz rahatlasa.tuy sararticilar da hem zararlı hem de daha da çoğaltiyormuş sanirim
afedersiniz yanlış yere yazdımKızınızın değer verdiği biriyle konuşturun olmadı. Sevdiği bir abla-kuzen,hala,yenge..Çünkü siz doğruyu da söyleseniz ona batacak
Biri dese sen sallardın ama çocuklar çok acımasız, öyle bir laf söyleyen çıkardı yine başa dönerdin muhtemelen.çocuğa buna takılmaması gerektiği, herkesin farklılıkları olduğu, fiziksel görünüşün bu kadar önemli olmadığı anlatılsa daha iyi değil mi?
ergenlik çağında ben de kılmış tüymüş çok takardım, sanki dünyanın en önemli meselesi, şimdi biliyorum ki aslında o kadar da önemli değilmiş. iki kılım çıktı diye eve kapanmak kadar saçması yokmuş. keşke biri de o zamanlar bana, amaan salla çocukluğunu yaşa diyeymiş.
Benim de küçükken dişlerim ayrıktı, büyünce kapandı tamamen en ufak bir ayrıklık kalmadı. Aynı benim gibi bir arkadaşım daha var. Hiç tedaviye gerek bile kalmayabilir.Biri dese sen sallardın ama çocuklar çok acımasız, öyle bir laf söyleyen çıkardı yine başa dönerdin muhtemelen.
Benim kız 7,5 yaşında. Gerçekten çok güzel bir çocuk, objektif olarak söylüyorum. Allahım kusursuz yaratmış çok şükür.
Gel gelelim ön dişleri ayrık geldi. Ben bunu hiç önemsemedim, bu benim için asla bir kusur olamaz. Ama arkadaşları sürekli dalga geçiyormuş meğer.
O kadar üzgün anlattı ki bunları bana, ne diyeceğimi bilemedim. Ortodonti tedavisi yapılamıyor bu yaşta, güzel güzel anlattım, yaşın geldiğinde zaten tedavini olacaksın, sen çok güzelsin, her çocuk güzeldir ve herkes farklıdır vs vs. Görünüşe bakarsan ikna oldu, ama bazen okuldan gelince tel taktırma yaşım ne zaman gelecek diye soruyor , anlıyorum yine dalga geçildiğini
İnşallah öyle olur.Benim de küçükken dişlerim ayrıktı, büyünce kapandı tamamen en ufak bir ayrıklık kalmadı. Aynı benim gibi bir arkadaşım daha var. Hiç tedaviye gerek bile kalmayabilir.
Biri dese sen sallardın ama çocuklar çok acımasız, öyle bir laf söyleyen çıkardı yine başa dönerdin muhtemelen.
Benim kız 7,5 yaşında. Gerçekten çok güzel bir çocuk, objektif olarak söylüyorum. Allahım kusursuz yaratmış çok şükür.
Gel gelelim ön dişleri ayrık geldi. Ben bunu hiç önemsemedim, bu benim için asla bir kusur olamaz. Ama arkadaşları sürekli dalga geçiyormuş meğer.
O kadar üzgün anlattı ki bunları bana, ne diyeceğimi bilemedim. Ortodonti tedavisi yapılamıyor bu yaşta, güzel güzel anlattım, yaşın geldiğinde zaten tedavini olacaksın, sen çok güzelsin, her çocuk güzeldir ve herkes farklıdır vs vs. Görünüşe bakarsan ikna oldu, ama bazen okuldan gelince tel taktırma yaşım ne zaman gelecek diye soruyor , anlıyorum yine dalga geçildiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?