Kizima Enistem tarafindan taciz

narmik allah sana güç versin, hiç bir zaman bunları unutmayacaksın, açık bir yara olarak kalbinde taşıyacaksın bunu çünkü..

Yüce mevla kimseye böyle sapıklıklar yaşatmasın çok acı bişey :( yaaaa:47:
Aminn..........
narmik allah sana güç versin, hiç bir zaman bunları unutmayacaksın, açık bir yara olarak kalbinde taşıyacaksın bunu çünkü..

Canım bu olayda ben kendimi ,kuzenimi hiç suçlamıyorum....İlk öğrendiğimde çok sarsılmıştım ama artık geçti..........Onun yaptığı sapıklıkların günahını biz çekmeyeceğiz...........Ben neyse de olayları yaşayan kuzenim olduğu için Allah ona daha çok güç versin diyorum..... Şımarmak gibi olmasın ama çok iyi evlilikler yaptığımızı düşünüyorum...Belki de Allah bize acımıştır dedem gibi birinin ,anneannem gibi birinin yaşattıklarından sonra.............................Şimdi benim de iki çocuğum var,inşallah elimden geldiğince iyi yetiştiririm ve böyle sapıklardan,sapıklıklardan korurum..Koruyamazsam da geleceğim belli..Katil olup hapse girerim............:19:..

şok yaşadım diyemem bu yazıyı okuyunca ama çok üzüldüm. gerçekten o kadar çok duyar olduk ki bu tür olayları.aslında eskiden beri var bunlar ama neyse ki sizin gibi çocuklarına destek olabilen ebeveynler olunca çocukların yaşadığı bu talihsiz olaylar daha çabuk gün yüzüne çıkıyor. keşke hiç olmasa keşke hiç bir çocuğun hiç kimsenin hayatını karartabilecek bu olaylar yaşanmasa ama en iyi yapabileceğimiz şey güvensiz ortamlardan koruduktan sonra çocuklarımızı bilinçlendirmek. yine de bu gibi güvenli olabileceğini düşündüğümüz mekanlarda da gerçekleşebiliyor. çok doğru söylemiş herkes utanması gereken kızınız değil bu rezilliği gerçekleştiren pislik bunu kızınıza da söyleyin. bence kardeşimin yuvası yıkılacak diye de üzülmeyin o rezil yaratık bir baba olabilecek kapasiteye sahip değil zaten varsın olmasın o 3 masum çocuğun babası böyle olacaksa hakkınızı sonuna kadar arayın kız kardeşinizi kurtarmış olursunuz belki de kimbilir eğer o da mantıklı bir insansa zaten size inanacak ve hak verecektir.

malesef böyle sapıklar normal insan görünümlü yaratıklar olarak toplum içinde yer edinip yaşıyorlar...ürüyorlar...

kesinlikle böyleleri örtbas edilmemeli...kardeşinin inanacığını bu yüzden yuvasını yıkacağını sanmıyorum ,adam da ceza felan almaz...
böyle sapıklıklara devam edecek...
siz kendinizi kurtarın kardeşinle de görüşme gerekirse...evladın ve onun geleceği daha önemli
dayı oğluymuş,kardeşmiş..bunlar önemsiz,

Aminn..........

Canım bu olayda ben kendimi ,kuzenimi hiç suçlamıyorum....İlk öğrendiğimde çok sarsılmıştım ama artık geçti..........Onun yaptığı sapıklıkların günahını biz çekmeyeceğiz...........Ben neyse de olayları yaşayan kuzenim olduğu için Allah ona daha çok güç versin diyorum..... Şımarmak gibi olmasın ama çok iyi evlilikler yaptığımızı düşünüyorum...Belki de Allah bize acımıştır dedem gibi birinin ,anneannem gibi birinin yaşattıklarından sonra.............................Şimdi benim de iki çocuğum var,inşallah elimden geldiğince iyi yetiştiririm ve böyle sapıklardan,sapıklıklardan korurum..Koruyamazsam da geleceğim belli..Katil olup hapse girerim............:19:..

sen neden kendini veya kuzenini suçlayacaksın ki
en masum sizlersiniz bu hikayede biliyormusun..
ama sırf bu anıları kalbinde taşımak senin canını acıtacak
keşke hiç yaşanmasaydı, keşke dedenle ilgili hep güzel anıların olsaydı değilmi?

sen neden kendini veya kuzenini suçlayacaksın ki
en masum sizlersiniz bu hikayede biliyormusun..
ama sırf bu anıları kalbinde taşımak senin canını acıtacak
keşke hiç yaşanmasaydı, keşke dedenle ilgili hep güzel anıların olsaydı değilmi?

İşin garibi dedemle ilgili çoğunlukla hep güzel anılarım vardı benim kendi adıma.......Ta ki kuzenimin yaşadıklarını yıllar sonra öğreninceye dek..........

İşin garibi dedemle ilgili çoğunlukla hep güzel anılarım vardı benim kendi adıma.......Ta ki kuzenimin yaşadıklarını yıllar sonra öğreninceye dek..........

hepsi bi yalan üzerine kurulmuş işte ne yazık ki

Son düzenleme:
evet herşey bir yalanmış,hepsi aldatmacaymış...yıllarca bir yalana inandırılmışız....tam içimden geçenleri okudun.....

narmik benım canım arkadaşım en özel anneee boşver bak hayatında olumsuz ne varsa çıkar....

Yavruşşşlarına sarıl o mis kokularını içine çek gerisi boşşşşşşşşşşşşş şu 100 mesajı doldursam sana özelden yazacam ha gayret 2 haftaya dolar :)))))

:1:

narmik benım canım arkadaşım en özel anneee boşver bak hayatında olumsuz ne varsa çıkar....

Yavruşşşlarına sarıl o mis kokularını içine çek gerisi boşşşşşşşşşşşşş şu 100 mesajı doldursam sana özelden yazacam ha gayret 2 haftaya dolar :)))))

:1:

Evet çok şükür ki onlar var... Allah doğru düzgün yetiştirmek nasib etsin...........

Valla nasıl bir ruh haliyse empati yapamıyorum canım..Anneannemin kendi kişiliğinde de vardır muhakkak da dedem iyice perçinlemiştir..Ben de aynen yüzüne tükürürdüm..Tükürüğüme acırdım hatta..Hadi boşanmadın,evliliğe devam ettin bir şekilde neden bize melek gibi tanıttın o adamı..İşe gider gelirdi de uzatma,bahsetme demi........:19: 50-60 yıl öncesinin insanları işte...Yuvam yıkılacak,çocuklarım ortada kalıcak diye düşünmüştür aklınca.....Annemler 3 kız kardeş..Bir de üçüz düşürmüş anneannem.........

Yazdıkların beni çok etkiledi,çok üzüldüm.
Ama aklıma takılan,diğer teyzenden pek sözetmemişsin.
Yurtdışında filan mı ?
Deden ölmeden küçük teyzenle helalleşmiş.Küçük teyze hangisi ?
Kısacası deden,diğer teyzene birşey yapmış olabilir mi:(

aslında derinine düşündüğünde kızınızın geleceği söz konusu burda konu olan cinsel taciz cok ağır bir vakadır ve siz bilmessiniz ama kızınızın içinde şu an artık dağlar devrilmiş durumda yarın öbürgün evlendiğinde eşine yada sevgilisine karşı cinsel açıdan problemler yaşayacaktır sürekli her yaklaşımda kendisini tedirgin savunmasız soğuk hissedecek buna emin olun ..kızınızı özel hayatında cok zorluklar bekliyor..tabi bunlara çözüm bulunamazsa çözüm olarakta psiko yardımı öneririm başka türlü atlatması cok zor..bunların yanında esinize durumu anlatın ama esinizin kızınızla kousmasına ondan ögrenmesine enge olun olayları siz anlatın eşinize..bundan sonra yapılacak sey ise kız kardesinizle iletisimi saglam kurmanız ve durumu anlatmanız olacaktır. burda tercih kardesinize kalır her ne kdr kardeşinizde olsa kızınız sizin hayatınızın merkezidir ve kardesiniz kendi secimini kendi yapmalıdrı illaki bir ssecim yapmak durumunda kalırsa yaptığı secimde sizi asla üzmemelidir..kardesinizide anlatmanızla birlikte eniştenize gelir sıra bu durumdada savcılığa yada en yakın karakola giderek kzınızında yasının reşit olmaması sonucu olarakta küçük yaşta cocuga cinsel istismarsucu ile şikayetçi olmalısınız. ondan sonrası gelecektir zaten merak etmeyşn bundan sonraki aşamalarda sizi zorlayacak ve üzecek aşamalar olmayacaktır sadece enişteniz hakkında gereken yapılacaktırki bunun yapılması sizi ve kızızını iftiracı konumundan çıkararak haklılığınızı ortaya serecektir. yapılanda cezasız kalmamış olacaktır ki susmayarak baskalarınında basına gelmesini engellemiş olursunuz..kızınızında hayat boyu basına birsey geldığınde basucunda sıgınacağı bır aılesi limanı oldugunu bilmesi onun yenıden guven saglamasına sebep olur ancak susarsanız ve konuyu cozmezsenız kızınızın yasadıklarının yanında size olan guvende sarsılır cunku ben yasıyorum aılem saklıyor cozum uretmıyor cözmuyor benmı yanlıs yapıyorum utanılacak seyı ben mı yapıyorum gıbı dusuncelere sevk etmıs olursunuz. Mesleğimizde bşr cok vakada biz ailelerin yanlış tutumlarının sonuclarını goruyoruz.

Kızların erkeklerle temasları bu şekilde olmamalı bence kızınıza destek olun yanında olun olmazsa bir uzmandan da yardım alın ilerde sorun oluşturmasın bu durum. İnsanların ahlaksızlığı nerelere gelmiş. Çok yazık.

Yazdıkların beni çok etkiledi,çok üzüldüm.
Ama aklıma takılan,diğer teyzenden pek sözetmemişsin.
Yurtdışında filan mı ?
Deden ölmeden küçük teyzenle helalleşmiş.Küçük teyze hangisi ?
Kısacası deden,diğer teyzene birşey yapmış olabilir mi:(

Tacize uğrayan kuzenimin annesi büyük teyzem...Annem ortanca..Küçük teyzem o günlerde eşi ile anneannemde ve hamile....Dedem çocuklarına hiç bir şey yapmamış,yapamamış...Sorduk,hayır dediler..Anneannem aşırı korumacıymış çünkü....İş bu kadar ayyuka çıkmışken saklamazlardı sanırım...Anneannem kendi kızlarını korumuş ama torunlarını umursamamış işte....Sonuç kuzenim.........Dedemin öldüğü gün,bilmiyorum artık insanlar öleceklerini anlıyorlar mı nedir ,küçük teyzemle helalleşmişler....Dedem öldükten sonra anneannem 21 yıl küçük teyzemlerde kaldı..Bizlere arada gelirdi...Yazları da kendi evinde geçirirdi......Şimdi yine kendi evinde...Annem anneannemin evini tadilat ettirdi..Bakıcı buldu...Tabi sürekli bakıcı değişiyor anneannemin huysuzluğuna dayanamayıp kaçıyorlar..........

Okuduklarimla alt ust oldum; ev yerlestirmem gerek ama elim ayagim is tutmuyor.

Cinsel taciz ve bilhassa pedofili konusunda o kadar hassasim ki zaman zaman dusunurum; acaba cocukken bu tur birsey mi yasadim diye.

Bu durum beni cok yoruyor; cevremdeki herkesi potansiyel pedofili olarak gorup iki erkek evladimi korumaya calismak cok yipratici benim icin.

En kisa zamanda bu konuyla ilgili profesyonel destek almayi dusunuyorum ama bir yandan da, kurcaladikca gecmisime ait birseyle yuzlesmekten korkmuyor degilim.

Allah yavrularimizi boyle cirkinliklerden korusun.

Bayanlar inanin soktayim bugün kizim bana Enistemin (kiz kardesimin esi) kizimi taciz ettini anlatti delircem simdi....
kizim birkac günden beri biraz durgun, birde okuldan cikinca kiz kardesimin marketi var orda yardim ediyor orayada birkac günden beri gitmiyor... bugün karsima aldim konustum ne derdin felan var niye markete gitmiyorsun diye.. basta anlatmadi sonra aglamaya basladi anlatti. Enistem bir dönemden beri kizima askim diye hitap ediyormus, kizim gelince askim beni öpsene ilk basta kizim masum seyler sanmis bunlari.. zamanla eliyle poposuna vurmaya baslamis...birde yanindan gecerken kizima yakin vücut temasinda bulunuyormus.. kizim birkac defa uyarmis daha devam etmis..............
Kizim agliyor gitmicem diye taman daha yollamam ama ben bunlari kiz kardesime nasil anlatacam ... delircem bir yanda kizim bir yanda kardesim...kizima üzülüyorum cünkü tacize ugradi kardesime üzülüyorum sapik bir adamla evli...birde kötü olan sey Enistem benim Dayimin oglu...desem ki Enisteyle konus ama ben zaten bir dönemden beri enistemle konusmuyorum ama kizimi kiz kardesimin yanina yardima yolluyordum cünkü kiz kardesimin kücük bir bebegi oldu onun icin calismiyor kizimda hasligini cikartsin diye... ya ben bunu kime anlatsam simdi kendi esimemi ama korkuyorum olay cikar diye gercekten delircem kizima inaniyorum niye durup dururken böyle birsey anlatsin.....Inanin zor bir durumdayim

bundan 6-7 yıl önce annemin bir arkadaşının kızı vardı ve annemle çok samimilerdi.. kadın evliydi ve kızı vardı ufak.. neyse bu kadının kocası bana işte aşkım naber, yok aşkım özledim seni yaa.. felan diyodu ben rahatsız oldugum halde pek bişey diyemiyordum ve eşide bu durumdan pek rahatsız değildi.. neyse ben artık bir araya gelmemeye çalıştım fakat bir gün markette karşılaştık.. ben annemleydim o da eşiyle.. bu işte yine başladı sinemaya gidelim senle, eşine yok sen gelme biz aşkımla gidicez felan diye elini omzuma atmalar falan..o an annem bişeler olduğunu hissetti sanırım. adamın elini indirdi omzumdan ve hadi bizim gtmemiz lazım dedik ve gittik. aradan 1 hafta geçti birgün mesaj geldi telefonuma; - aşkım bugün sinemaya gidelim senle, çok güzeel bir film gelmiş.. haber bekliyorum? diye. tabi ben bunu görünce tamam dedim artık yeter. anneme gittim herşeyi anlattım, en başından beri bana böyle davrandığınıu söyledim. annemde aldı numarasını aradı; kimsiniz dedi? o da dedi işte filan abla benim yaa yabancı değil.. ama sesinden belli bozulmuş söylediğim için. bu dedi yaa ben şaka yapmıştımyok bilmem ne annemde ; beni bunları aysuna anlatmak zorunda bırakma, bir daha kızıma yaklaşmayı denersen herşeyi anlatırım, bundan sonrasıyla sen uğraşırsın dedi ve suratına kapattı... ve ben bu adamı bir daha hayatımda görmedim. lafı uzattım neyse kısacası, gerekirse kız kardeşinizle açık açık konuşun. o da durumdan haberdar olsun.. öyle bir tezgah yapar ki kızınızı suçlu duruma düşürür o enişte bozuntusu... o bir adım atmadan siz atın, ve herşeyi anlatın.

Orası marketse güvenlik kamerası vardır
bence adam kameradan çekinecek kadar dikkatli davranmamıştır
nasılsa bizim kızlarımız korkar utanır söyleyemez kimseye diye
şikayet etseniz kamerayı da inceleseler
bu kadarla kalması mucize

kardeşinin bebeği var üzülmesin falan diyorsun ama
sapık bir adamla yaşamasına müsaade edecek misin
ya o bebeğe de yaparsa

Back
X