- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.595
- 448
- Konu Sahibi yasemin1976
Canım çok üzgünüm,senin de sinirlerini bozdum..... O artık toprağın altında azap içinde yaşıyordur muhakkak...........
Yüce mevla kimseye böyle sapıklıklar yaşatmasın çok acı bişey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzgünüm,senin de sinirlerini bozdum..... O artık toprağın altında azap içinde yaşıyordur muhakkak...........
Aminn..........Yüce mevla kimseye böyle sapıklıklar yaşatmasın çok acı bişeyyaaaa
![]()
narmik allah sana güç versin, hiç bir zaman bunları unutmayacaksın, açık bir yara olarak kalbinde taşıyacaksın bunu çünkü..
Aminn..........
Canım bu olayda ben kendimi ,kuzenimi hiç suçlamıyorum....İlk öğrendiğimde çok sarsılmıştım ama artık geçti..........Onun yaptığı sapıklıkların günahını biz çekmeyeceğiz...........Ben neyse de olayları yaşayan kuzenim olduğu için Allah ona daha çok güç versin diyorum..... Şımarmak gibi olmasın ama çok iyi evlilikler yaptığımızı düşünüyorum...Belki de Allah bize acımıştır dedem gibi birinin ,anneannem gibi birinin yaşattıklarından sonra.............................Şimdi benim de iki çocuğum var,inşallah elimden geldiğince iyi yetiştiririm ve böyle sapıklardan,sapıklıklardan korurum..Koruyamazsam da geleceğim belli..Katil olup hapse girerim..............
sen neden kendini veya kuzenini suçlayacaksın ki
en masum sizlersiniz bu hikayede biliyormusun..
ama sırf bu anıları kalbinde taşımak senin canını acıtacak
keşke hiç yaşanmasaydı, keşke dedenle ilgili hep güzel anıların olsaydı değilmi?
İşin garibi dedemle ilgili çoğunlukla hep güzel anılarım vardı benim kendi adıma.......Ta ki kuzenimin yaşadıklarını yıllar sonra öğreninceye dek..........
hepsi bi yalan üzerine kurulmuş işte ne yazık ki
evet herşey bir yalanmış,hepsi aldatmacaymış...yıllarca bir yalana inandırılmışız....tam içimden geçenleri okudun.....
narmik benım canım arkadaşım en özel anneee boşver bak hayatında olumsuz ne varsa çıkar....
Yavruşşşlarına sarıl o mis kokularını içine çek gerisi boşşşşşşşşşşşşş şu 100 mesajı doldursam sana özelden yazacam ha gayret 2 haftaya dolar :)))))
![]()
Valla nasıl bir ruh haliyse empati yapamıyorum canım..Anneannemin kendi kişiliğinde de vardır muhakkak da dedem iyice perçinlemiştir..Ben de aynen yüzüne tükürürdüm..Tükürüğüme acırdım hatta..Hadi boşanmadın,evliliğe devam ettin bir şekilde neden bize melek gibi tanıttın o adamı..İşe gider gelirdi de uzatma,bahsetme demi........50-60 yıl öncesinin insanları işte...Yuvam yıkılacak,çocuklarım ortada kalıcak diye düşünmüştür aklınca.....Annemler 3 kız kardeş..Bir de üçüz düşürmüş anneannem.........
Yazdıkların beni çok etkiledi,çok üzüldüm.
Ama aklıma takılan,diğer teyzenden pek sözetmemişsin.
Yurtdışında filan mı ?
Deden ölmeden küçük teyzenle helalleşmiş.Küçük teyze hangisi ?
Kısacası deden,diğer teyzene birşey yapmış olabilir mi![]()
Bayanlar inanin soktayim bugün kizim bana Enistemin (kiz kardesimin esi) kizimi taciz ettini anlatti delircem simdi....
kizim birkac günden beri biraz durgun, birde okuldan cikinca kiz kardesimin marketi var orda yardim ediyor orayada birkac günden beri gitmiyor... bugün karsima aldim konustum ne derdin felan var niye markete gitmiyorsun diye.. basta anlatmadi sonra aglamaya basladi anlatti. Enistem bir dönemden beri kizima askim diye hitap ediyormus, kizim gelince askim beni öpsene ilk basta kizim masum seyler sanmis bunlari.. zamanla eliyle poposuna vurmaya baslamis...birde yanindan gecerken kizima yakin vücut temasinda bulunuyormus.. kizim birkac defa uyarmis daha devam etmis..............
Kizim agliyor gitmicem diye taman daha yollamam ama ben bunlari kiz kardesime nasil anlatacam ... delircem bir yanda kizim bir yanda kardesim...kizima üzülüyorum cünkü tacize ugradi kardesime üzülüyorum sapik bir adamla evli...birde kötü olan sey Enistem benim Dayimin oglu...desem ki Enisteyle konus ama ben zaten bir dönemden beri enistemle konusmuyorum ama kizimi kiz kardesimin yanina yardima yolluyordum cünkü kiz kardesimin kücük bir bebegi oldu onun icin calismiyor kizimda hasligini cikartsin diye... ya ben bunu kime anlatsam simdi kendi esimemi ama korkuyorum olay cikar diye gercekten delircem kizima inaniyorum niye durup dururken böyle birsey anlatsin.....Inanin zor bir durumdayim