Kizima Enistem tarafindan taciz

Sevgili Narmik,

kuzeninin yaşadıklarını daha önce başka bi topikte anlatmıştın. o zaman çok üzülmüştümde şimdi okuyunca daha çok üzüldüm

aynı tacizi arkadaşımda yaşamıştı babası yapmıştı hatırlarsan yazmıştım aynı topikte... nasıl bir travma olduğunu anlayabiliyorum

şimdi konu sahibine yazmışlar ya polise git diye. neden gitsin.? bu ülkede tecavüzcü ve katilleri ortaya salan zihniyete mi güveneceğim?

ceza almadığı gibi adımda çıkacak. en iyisi gidip tüm kemiklerini kırmak, adaleti olmayan bir ülkede elimden gelebilecek en iyi şey bu

şöyle kıracaksın kemiklerini, vereceksin dişlerini eline işte o zaman görecek dünyanın kaç bucak olduğunu

yani bence:31:

tacize uğrayan kuzenimin annesi büyük teyzem...annem ortanca..küçük teyzem o günlerde eşi ile anneannemde ve hamile....dedem çocuklarına hiç bir şey yapmamış,yapamamış...sorduk,hayır dediler..anneannem aşırı korumacıymış çünkü....iş bu kadar ayyuka çıkmışken saklamazlardı sanırım...anneannem kendi kızlarını korumuş ama torunlarını umursamamış işte....sonuç kuzenim.........dedemin öldüğü gün,bilmiyorum artık insanlar öleceklerini anlıyorlar mı nedir ,küçük teyzemle helalleşmişler....dedem öldükten sonra anneannem 21 yıl küçük teyzemlerde kaldı..bizlere arada gelirdi...yazları da kendi evinde geçirirdi......şimdi yine kendi evinde...annem anneannemin evini tadilat ettirdi..bakıcı buldu...tabi sürekli bakıcı değişiyor anneannemin huysuzluğuna dayanamayıp kaçıyorlar..........

narmik ne denir

diyemiyorum bişey

bundan 6-7 yıl önce annemin bir arkadaşının kızı vardı ve annemle çok samimilerdi.. kadın evliydi ve kızı vardı ufak.. neyse bu kadının kocası bana işte aşkım naber, yok aşkım özledim seni yaa.. felan diyodu ben rahatsız oldugum halde pek bişey diyemiyordum ve eşide bu durumdan pek rahatsız değildi.. neyse ben artık bir araya gelmemeye çalıştım fakat bir gün markette karşılaştık.. ben annemleydim o da eşiyle.. bu işte yine başladı sinemaya gidelim senle, eşine yok sen gelme biz aşkımla gidicez felan diye elini omzuma atmalar falan..o an annem bişeler olduğunu hissetti sanırım. adamın elini indirdi omzumdan ve hadi bizim gtmemiz lazım dedik ve gittik. aradan 1 hafta geçti birgün mesaj geldi telefonuma; - aşkım bugün sinemaya gidelim senle, çok güzeel bir film gelmiş.. haber bekliyorum? diye. tabi ben bunu görünce tamam dedim artık yeter. anneme gittim herşeyi anlattım, en başından beri bana böyle davrandığınıu söyledim. annemde aldı numarasını aradı; kimsiniz dedi? o da dedi işte filan abla benim yaa yabancı değil.. ama sesinden belli bozulmuş söylediğim için. bu dedi yaa ben şaka yapmıştımyok bilmem ne annemde ; beni bunları aysuna anlatmak zorunda bırakma, bir daha kızıma yaklaşmayı denersen herşeyi anlatırım, bundan sonrasıyla sen uğraşırsın dedi ve suratına kapattı... ve ben bu adamı bir daha hayatımda görmedim. lafı uzattım neyse kısacası, gerekirse kız kardeşinizle açık açık konuşun. o da durumdan haberdar olsun.. öyle bir tezgah yapar ki kızınızı suçlu duruma düşürür o enişte bozuntusu... o bir adım atmadan siz atın, ve herşeyi anlatın.

sen de yapman gerekeni yapmışsın, annen de... bu tip insanların içinde her daim ortaya çıkmayı bekleyen bir potansiyel enerji var..ortaya çıkarmazsanız siz suçlusunuzdur, ortaya çıkarırsanız o..yok dişi kuyruk sallamış, yok yüz vermeseymiş yapmazmış..palavra.. bu tip şeylerde özellikle kadınlar kadınları korumalı sakın unutmayın, bizi yine biz koruyacağız, bir kadına yapılmış tacize sessiz kalırsak, ilerde bizim kızımıza yapılan tacize de diğer kadınlar sessiz kalır..sesimizi çıkara çıkara bu bilinci oluşturacağız.. hiç kimse bir başkasına istemediği birşeyi yapamaz, bu hakkı kendinde göremez, sessiz kalarak bu hakkı ona vermeyin..

Hanimlar sizleri unutmadim birkac yorumlari okudum aksama cevap verecegim az sonra kizimla psikologa gidiyoruz...

toplum şunu demiş bunu demiş boşverin bayanlar..o toplum herşeyi diyor (ayrıca toplum dediğimiz de sadece dedikoducu fesat insanlar grubundan oluşmuyor Allahtan yoksa halimiz fena olurdu..) toplumun ne dediğine bakarak, kızlarımızı bir ömür suçluluk psikolojine hapsedecek, depresyana sürükleyecek halimiz yok..bunu yapanların anneliğinden şüphe ederim zaten..

yasemin hanım umarım kızınız o kdr etkilenmemiştir..en önemlisi de suçun kendinde değil, karşıdakinde olduğunu çok iyi bilmeli..bu şekilde daha da rahatlar diye düşünüyorum..

içiniz içinizi yiyor belki kızınıza olanlar yüzünden ama ona çok belli etmemeye çalışın, siz üstüne düştükçe o da o olayın etkisinden kurtulamayacaktır gibi geliyor bana..psikologun anlattıklarını burda paylaşırsanız ilerde bu durumda kalabilecek diğer annelere ve kızlara yol göstermiş olursunuz..siz kızınıza böyle destek oldukça 2-3 kat daha hızlı gelişme kaydedeceğine eminim..

Son düzenleme:
Ne büyük iğrençliktir bu tacizler:( masum bir çocuğun hayatını karartmak gibi.. ben de buna benzer bir olay yaşamıştım çocukluğumda... bu olayı yaşayan çocuk sahibi annelere çocuğun psikolojisini aktarabilmek adına yazmak istiyorum bir kısmını... çok sevdiğimiz bir komşu amcamız vardı süleyman ismi de ve hala da yaşıyor lanet herif:( komşumuzla çok samimiydik öte beri almaya sık sık birbirimizin evine giderdik ve bir yaz tatiliydi 10 yaşları civarındayım... evde musluklar bozulmuştu ve benialet çantası almaya komşuya yolladılar ve süleyman amca yalnız evde namaz kılıyor... bekledim bitirdi ve alet çantası var mı amca sizde deyince adam gel dedi yanıma... ve bende başka alet var dedi ki o cümlesini ölsem unutmam:( beni tuttu zorla öpmeye kalktı hatta ensemden öyle ısırdı ki kan oturdu resmen:(( zorla kaçtım o an oradan ve cinsel organını göstermişti ölmüştüm kusmaktan korku panikten:( günlerce ağladım,korkudan söyleyemedim ve bende büyük travma yarattı bu olay... hatta o gün o adamların evinde balık pişmiş akşamüstü ve o koku bana hep olayı hatırlatıyor ve asla bir yudum bile balık yiyemem ben:( ne zaman yesem ölesiye kusuyorum:( sonradan duydum ki o sapık çok kişiye böyle davranışlarda bulunmuş... geberesice sapık hala hayatta ve sabah akşam camide sözde:( nice insanlara yarattığı travma yetmezmiş gibi insanlar arasında ilah gibi görülen bir dede:( ve ne acı ki bu olayı ilk kez burda paylaşıyorum hiçkimseye anlatamamıştım.... Allah korusun herkesi bu pisliklerden.....

Ne büyük iğrençliktir bu tacizler:( masum bir çocuğun hayatını karartmak gibi.. ben de buna benzer bir olay yaşamıştım çocukluğumda... bu olayı yaşayan çocuk sahibi annelere çocuğun psikolojisini aktarabilmek adına yazmak istiyorum bir kısmını... çok sevdiğimiz bir komşu amcamız vardı süleyman ismi de ve hala da yaşıyor lanet herif:( komşumuzla çok samimiydik öte beri almaya sık sık birbirimizin evine giderdik ve bir yaz tatiliydi 10 yaşları civarındayım... evde musluklar bozulmuştu ve benialet çantası almaya komşuya yolladılar ve süleyman amca yalnız evde namaz kılıyor... bekledim bitirdi ve alet çantası var mı amca sizde deyince adam gel dedi yanıma... ve bende başka alet var dedi ki o cümlesini ölsem unutmam:( beni tuttu zorla öpmeye kalktı hatta ensemden öyle ısırdı ki kan oturdu resmen:(( zorla kaçtım o an oradan ve cinsel organını göstermişti ölmüştüm kusmaktan korku panikten:( günlerce ağladım,korkudan söyleyemedim ve bende büyük travma yarattı bu olay... hatta o gün o adamların evinde balık pişmiş akşamüstü ve o koku bana hep olayı hatırlatıyor ve asla bir yudum bile balık yiyemem ben:( ne zaman yesem ölesiye kusuyorum:( sonradan duydum ki o sapık çok kişiye böyle davranışlarda bulunmuş... geberesice sapık hala hayatta ve sabah akşam camide sözde:( nice insanlara yarattığı travma yetmezmiş gibi insanlar arasında ilah gibi görülen bir dede:( ve ne acı ki bu olayı ilk kez burda paylaşıyorum hiçkimseye anlatamamıştım.... Allah korusun herkesi bu pisliklerden.....

Allah belasını versin,bir de namaz kılıyormuş..:47:

Ah canim cok uzuldum. Icim urperdi okurken ;(

Ben de yaşadım kızınızın yaşındayken benzer bir olay maalesef :47: En mantıklısı gidip güzelce bir adamın gözünü korkutup tehdit etmek. Eşinize anlatmayın bence iş daha da kötü bir hal alır ve kardeşiniz de çok yıpranır. Kardeşinizin tepkisi ne olur bilmem ama kadınlar böyle konularda çok bencil olabiliyorlar. İçten içe kızınıza bile kızabilir. Etrafımda çok örnek gördüm o yüzden bunu söylüyorum. Kızınıza destek olmanız çok önemli Bu arada umarım en kısa sürede atlatır bu travmayı

Son düzenleme:

Hanimlar sizleri unutmadim birkac yorumlari okudum aksama cevap verecegim az sonra kizimla psikologa gidiyoruz...

çok iyi bir gelişme bu bence umarım halden iyi anlayan bir doktor kızınızın içini rahatlatır mümkün olduğunca. allah yardımcınız olsun atlatılması zor bir durum

kızın sana açılıp anlattığı halde sessiz kalır bişey yapmazsan ömür boyu affetmez seni.
kardeşine kocana söylermisin söylemezmisin bilemem ama o herife gidip ağzının payını vermen gerekiyor.
kızının olayı içinden atabilmesi için intikamının alınması şart. bunu da sen yapacaksın.

COLOR=#0000cd]Hanimlar nasil baslasam bilemiyorum inaninin birkac günden beri cidden cok zor günler gecirdim zaten hayatim son su 3 seneden beri zor geciyor birde bu eklendi. Insan basindan gecmedigi sürece bazi seyleri anlamiyor insanlara saka gibi ve dizi gibi geliyor. zamanim oldugu sürece yorumlarinizi okudum inanin cok tesekkür ederim cok faydali yazilar vardi insanlar cok duyarli ve hassas bu konularda ama tabiki 1-2 yorum sanki beni sucluyorlar onlara üzüldüm ama okadar güzel yorumlarda birkac tane olur iste sonucta burasi sanal alem herkes istedini yazar sonucta kimse kimsenin gercek kisilini bilmiyor...Ben kardeslerime cok düskün bir ablayim...Rahmetli Annem biz cocukken ciddi bir hastalik gecirdi ben onlara cocuk yasta onlara aylarca baktim..sanki onlar benim evlatlarim gibi bundan 3 sene önce Annemi kaybettik ondan sonra daha birbirimize kenetlendik...belki bundan bukadar duygulu davraniyorum kardesimle ilgili tamam magdur olan benim kizim ama kiz kardesimin hayati beni ilgilendirmez diyede öfkeyle kalkip zararla oturmak istemedim...biryerde bukadar BASIT deyil yazdim bir bayan burda sey yazmis KONU SAHIBI ARKADAS BASIT GÖRÜYOR BU OLAYI ya bu nedemek ya ben bu olayi basit birsey görsem burda niye bu konuyu paylasayim !!!!!!!!!!! demek istedim kimse kimsenin yerinde olamaz su yaparim diyenler bile belki baska korkulari yüzünden hic birsey yapmaz....sonucta bir pisligin yüzünden bakin kac kisi magdur oluyor

Sizlere son olan seyleri yazayim. Takip edenler bilir kizkardesime anlatmistim bu olayi oda sasirmisti ve zaman istemisti...Kocasiyla konusmus tabiki cart curt inkar eder gibi beni yanlis anlamis bunda ne var gibi konusmus kiz kardesim tabiki bunlari kabul etmemis tartismislar ve ayrilmaya karar vermisler eniste bir dönem Türkiyeye geliyor yani tam olarak ayrilik karari deyil ama iki taraf evlikleri düsünceklermis (yani Türkiye yasayan arkadaslar dikkat edin bir sapik geliyor)
Sonrasini bilmiyorlar ne olacak adam 3 cocuk var duygu sömürüsü yapiyor bende kardesime bosan bosan diye baski yapmak istemiyorum...
bugün bu konuyla ilgili beni dayim aradi tabi duymus,, adam beni yicek ne bu sacmalik nerden uyduruyorsunuz diye düsünün bu adam bir ögretmen.....türkiyede 1000 lerce ögrenci yetistirdi....bende artik agzima gelini söyledim sen ordan ne biliyorsun gözünle gördünmü sonra tehdit ettim eger bizim üstümüze gelirsen bizim memlekette herseye söylerim oglunun ne sapik oldunu herkes bilir...vesayre dahada varda hepsini yazsam sabah olacak sonra agiz degistiryor bak yegenim biz akrabayiz niye bir cocugun agzina bakip yuva yikiyorsunuz...duygu sömürüsü...bende dedim yuvayi ben yikmiyorum...sonra dedimki ona ya benim esim senin kiz torununa bunu yapsa senin ne tepkin olur ozaman benim kiz torunum yalan söylüyor diye bilirmisin yada hemen benim esime tepkin ne olur---tepkiyi birak belki benim esimi öldürmeye bir gelirsin onun icin böyle seyler konusma dedim....bana yine dua edin oglunun rezillini herkese söylemedim suanda sadece birkac kisi biliyor ama hem kizimin hem benim üstüme gelirseniz size hic birseyin garantinisi vermem dedim... suanda susuyorsam kizim böyle istedigi icin .....dedim kapattik

biliyorsunuz bugün kizimla psikolog gittik...ALLAH `tan arkadasim bana hemen randevu verdi yoksa buralarda cok zor hemen yer bulmak. ilk basta beraber oturduk durumu anlattik sonra kizimi yanliz aldi...konustular tabi ben yokkum bir saat sonra ciktilar..sonra dördümüz konustuk...beni tebrik etti cok akilli bir evlat yetistirmisim diye kizimin cok akilli bir kiz oldunu, kendine güvenen ama biraz duygusal bir kiz oldugunu ama bu olayi kolay atlatacagini söyledi birkac defa daha gelmesi lazim dedi....ama kizim babasinin bilmesini suanda istemiyor,,,psikologda bu kizimin karari o hazir oldugu zaman kizim babasina anlatacak. haftaya yine gidecegiz bakalim...sonra ben ona bir soru sordum ben yanlis yaptim mi cok mu duygusalim ama psikolog arkadas benim duygularimin bile cok normal oldunu söyledi sonucta kac kisi magdur olacak...onlar icin üzülmem normalmis
ama inanin cok rahatladim psikologun söylediklere ........

Sonra bir ara eniste aramis kizimi ben yoktum evde. kizim yüzüne kapatiyor o yine ariyormus sonra artik kizim biraz psikologun ona verdigi öz güvenle acmis...eniste kizimdan özür dilemis beni yanlis anladin ben o anlamda hic birsey yapmadim,,,kizim ona demis ben sana bana dokunma bunlari istemedim halde bana dokundun bu ne anlama geliyor demis tabiki birsey söyleyememis ama hep özür dilemis beni affet ne olur teyzenle konus evlilimiz bozulmasin 3 kuzenini düsün....kizimda ben deyil seni ALLAH affetsin demis beni rahat birak yüzüne kapatmis

bundan birkac saat önce en duygusal anlar yasandi ...kiz kardesim yanimiza geldi (benim esim tereviye gitmisti) teyze ve yegen birbirine sarildi aglasdilar inanin bende artik birkac günün stesi agla agla icim rahatladi...kiz kardesim kizima sen benim kizimsin ha sana yapildi ha benim öz kizima....cok duygulandik

[/COLOR]

COLOR=#0000cd]Hanimlar nasil baslasam bilemiyorum inaninin birkac günden beri cidden cok zor günler gecirdim zaten hayatim son su 3 seneden beri zor geciyor birde bu eklendi. Insan basindan gecmedigi sürece bazi seyleri anlamiyor insanlara saka gibi ve dizi gibi geliyor. zamanim oldugu sürece yorumlarinizi okudum inanin cok tesekkür ederim cok faydali yazilar vardi insanlar cok duyarli ve hassas bu konularda ama tabiki 1-2 yorum sanki beni sucluyorlar onlara üzüldüm ama okadar güzel yorumlarda birkac tane olur iste sonucta burasi sanal alem herkes istedini yazar sonucta kimse kimsenin gercek kisilini bilmiyor...Ben kardeslerime cok düskün bir ablayim...Rahmetli Annem biz cocukken ciddi bir hastalik gecirdi ben onlara cocuk yasta onlara aylarca baktim..sanki onlar benim evlatlarim gibi bundan 3 sene önce Annemi kaybettik ondan sonra daha birbirimize kenetlendik...belki bundan bukadar duygulu davraniyorum kardesimle ilgili tamam magdur olan benim kizim ama kiz kardesimin hayati beni ilgilendirmez diyede öfkeyle kalkip zararla oturmak istemedim...biryerde bukadar BASIT deyil yazdim bir bayan burda sey yazmis KONU SAHIBI ARKADAS BASIT GÖRÜYOR BU OLAYI ya bu nedemek ya ben bu olayi basit birsey görsem burda niye bu konuyu paylasayim !!!!!!!!!!! demek istedim kimse kimsenin yerinde olamaz su yaparim diyenler bile belki baska korkulari yüzünden hic birsey yapmaz....sonucta bir pisligin yüzünden bakin kac kisi magdur oluyor

Sizlere son olan seyleri yazayim. Takip edenler bilir kizkardesime anlatmistim bu olayi oda sasirmisti ve zaman istemisti...Kocasiyla konusmus tabiki cart curt inkar eder gibi beni yanlis anlamis bunda ne var gibi konusmus kiz kardesim tabiki bunlari kabul etmemis tartismislar ve ayrilmaya karar vermisler eniste bir dönem Türkiyeye geliyor yani tam olarak ayrilik karari deyil ama iki taraf evlikleri düsünceklermis (yani Türkiye yasayan arkadaslar dikkat edin bir sapik geliyor)
Sonrasini bilmiyorlar ne olacak adam 3 cocuk var duygu sömürüsü yapiyor bende kardesime bosan bosan diye baski yapmak istemiyorum...
bugün bu konuyla ilgili beni dayim aradi tabi duymus,, adam beni yicek ne bu sacmalik nerden uyduruyorsunuz diye düsünün bu adam bir ögretmen.....türkiyede 1000 lerce ögrenci yetistirdi....bende artik agzima gelini söyledim sen ordan ne biliyorsun gözünle gördünmü sonra tehdit ettim eger bizim üstümüze gelirsen bizim memlekette herseye söylerim oglunun ne sapik oldunu herkes bilir...vesayre dahada varda hepsini yazsam sabah olacak sonra agiz degistiryor bak yegenim biz akrabayiz niye bir cocugun agzina bakip yuva yikiyorsunuz...duygu sömürüsü...bende dedim yuvayi ben yikmiyorum...sonra dedimki ona ya benim esim senin kiz torununa bunu yapsa senin ne tepkin olur ozaman benim kiz torunum yalan söylüyor diye bilirmisin yada hemen benim esime tepkin ne olur---tepkiyi birak belki benim esimi öldürmeye bir gelirsin onun icin böyle seyler konusma dedim....bana yine dua edin oglunun rezillini herkese söylemedim suanda sadece birkac kisi biliyor ama hem kizimin hem benim üstüme gelirseniz size hic birseyin garantinisi vermem dedim... suanda susuyorsam kizim böyle istedigi icin .....dedim kapattik

biliyorsunuz bugün kizimla psikolog gittik...ALLAH `tan arkadasim bana hemen randevu verdi yoksa buralarda cok zor hemen yer bulmak. ilk basta beraber oturduk durumu anlattik sonra kizimi yanliz aldi...konustular tabi ben yokkum bir saat sonra ciktilar..sonra dördümüz konustuk...beni tebrik etti cok akilli bir evlat yetistirmisim diye kizimin cok akilli bir kiz oldunu, kendine güvenen ama biraz duygusal bir kiz oldugunu ama bu olayi kolay atlatacagini söyledi birkac defa daha gelmesi lazim dedi....ama kizim babasinin bilmesini suanda istemiyor,,,psikologda bu kizimin karari o hazir oldugu zaman kizim babasina anlatacak. haftaya yine gidecegiz bakalim...sonra ben ona bir soru sordum ben yanlis yaptim mi cok mu duygusalim ama psikolog arkadas benim duygularimin bile cok normal oldunu söyledi sonucta kac kisi magdur olacak...onlar icin üzülmem normalmis
ama inanin cok rahatladim psikologun söylediklere ........

Sonra bir ara eniste aramis kizimi ben yoktum evde. kizim yüzüne kapatiyor o yine ariyormus sonra artik kizim biraz psikologun ona verdigi öz güvenle acmis...eniste kizimdan özür dilemis beni yanlis anladin ben o anlamda hic birsey yapmadim,,,kizim ona demis ben sana bana dokunma bunlari istemedim halde bana dokundun bu ne anlama geliyor demis tabiki birsey söyleyememis ama hep özür dilemis beni affet ne olur teyzenle konus evlilimiz bozulmasin 3 kuzenini düsün....kizimda ben deyil seni ALLAH affetsin demis beni rahat birak yüzüne kapatmis

bundan birkac saat önce en duygusal anlar yasandi ...kiz kardesim yanimiza geldi (benim esim tereviye gitmisti) teyze ve yegen birbirine sarildi aglasdilar inanin bende artik birkac günün stesi agla agla icim rahatladi...kiz kardesim kizima sen benim kizimsin ha sana yapildi ha benim öz kizima....cok duygulandik umarim artik hayatimiz bir düzene girer

[/COLOR]

şurda her bir konu okuduğumda yuh oha durumunda kalıyorum...pesartık çivisi çıkmış dünyanın diyorlar ya doğru demekki...yani ben kaldım laptopun başında siz nasıl dayanıyorsunuz bilemem...bir yandan enişteniz bir yandan dayınızın oğlu...eşinize dediğinizde ne yapsa az zaten o adam için.işte bazen insanlar bu gibi şerefsizler yüzünden boşu boşuna katil oluyor:(((

kıyamam yaa çok zor bir durum. kızın içinde, senin içinde, kızkardeşin içinde...
allah sabır versin.
umarım çabucak atlatırsınız..

Yasemin'cim seni gönülden tebrik ediyorum...

Yapılacak her şeyi yapmışsın...Kızın da gerçekten iş çığrından çıkmadan sana her şeyi anlatmış iyi ki....Yine gözün üstünde olsun kızının ....

Allah kimsenin başına getirmesin ...

O ne der bu ne der diye yaşamadığın için seviyorum seni....

Son düzenleme:
Umarım kızınız, sizin ve kardeşiniz için en hayırlı şekilde sonuçlanır bu durum. Allah yardımcınız olsun..

Yasemin'cim seni gönülden tebrik ediyorum...

Yapılacak her şeyi yapmışsın...Kızın da gerçekten iş çığrından çıkmadan sana her şeyi anlatmış iyi ki....Yine gözün üstünde olsun kızının ....

Allah kimsenin başına getirmesin ...

O ne der bu ne der diye yaşamadığın için seviyorum seni....

biliryormusun aslinda kizimin ismi Yasemin onu cok sevgidim icin nickname yasemin yapmistim....güzel yazin icin cok tesekkür ederim canim benim <3

canım geçmiş olsun öncelikle dün bende okumuştum ama diğer sayfalra geçmemiştim şimdi son yazını okudum gerçekten üzücü bi durum
umarım kızında sende atlatırsınız türkiyede yaşıyorum ben ablam avkt onn davalarından biride buna benzer bi olaydı ve sonunda cezasını buldu pislik
komşusunun kızını taciz etmşti uzun sürdü tabi dava ama sonu güzel bitti nıhayet adalet işe yaramya başladı yanii
sonra o pisliğin aileside itiraz ettti davada faln sonra adam kendi kızınıda taciz edince gerçek ortaya çıktı karısı şikayetçi olmuş
bizde nasıl üzüldük ağladık anlatamam tanımadğımız halde artık kendi kızlarına kadar ulaşıyor insanlar
rabbim korusun adam şu anda hapistte
ama o iki kızın durumu içler acııs tedavi görüyorlar halıyle
ablamın baktığı dosya 1 klasördü kıızn durumunu okudukça ağlıyordum ama sonunda hak yerini buldu canım
kızda 14-yada15yaşndaydı sanırm annesi her defasında ablamla konuşltu etti çok üzülüyorlardı ama sevinçli haberi ablama kendi verdi kızın annesi kendi kıızını taciz ettiğini telefonda 2side ağladılar artık kurtuluşu yok diye sevindiler
türkiyede zaten sspıklar çoğunluktaydı umarım hukukla olmasada kısa sürede ilahi adaletten cezasını alırlar böle kişiler

çok zor bi durum rabbim kımseye yaşatmasın ben yaşayanı canlı bızzt gördm anlatrken çok üzüldüm

erkek çocuğa bile taciz tecavüz edebilen insanlar vr artık dünyada:47: aynen böle bi dvayada baktı ablam ve ispatlanamadan serbest kaldı burda çocuğun babası ınanmıyordu yalan diyordu şaşırmıştık çocuğu saklıyorlardı karşı tarafrtan faln ama ailenın umrunda değildi bile davayı yargıtaya göndermek bile istemediler
sen mukemmel bi annesin o erkk çocuk psikologa bile gitmedi :50:
umarım her yerde böle pislikler son bulur:50:

yaşadıklarınız çok zor ama kızınıza itimadınız ve olayı örtpas etmeyişiniz nedeniyle sizi kutluyorum.

Back
X