merbaha, Allah izin verirse ağustosun başında bir kızım olacak, isim olarak önerilerinizi bekliyorum
benim ileride kızıma koymak istediğim isim "erva". Peygamber efendimizin halasının ve halasının kızın ismi aynı zamanda hz osmanın annesinin ismi oluyor çok genç ve güzel anlamına geliyormuş ve bence kulağa çok güzel geliyor
erva güzelmiş, benim beğendiğim çok isim var ama eşime beğendiremiyorum, bir de isim analizi diye bişe var her harfe karşılık gelen bi anlam, sizce bu doğru mudur?
yahudi hesabıymış o,öyle duymuştum. melce yi önerebilirim ya da en sevdiğim isim olan firdevs i
allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasp etsin:) benim için en güzel ve anlamlı isim kızıma koyduğum isim:) FERİDE :) "kendi fikriyle hareket eden" demek.. bu anlama gelmesini istememin özel sebepleri var.. tabi herkesin içine sinen isim farklıdır.. ben ilerde "anne neden adımı feride koydunuz" derse ona anlatacağım güzl sebeplerim olduğundan bunu tercih ettim.. kulağa nasıl geldiği ya da moda olması farklı olması benim için önemsiz.. önemli olan koyma sebebi.. düşünülmüş olması.. anneden babadan çocuğa bir hediye olması.. ömür boyu unutmayacağı hep taşıyacağı..
merbaha, Allah izin verirse ağustosun başında bir kızım olacak, isim olarak önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?