allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasp etsin:) benim için en güzel ve anlamlı isim kızıma koyduğum isim:) FERİDE :) "kendi fikriyle hareket eden" demek.. bu anlama gelmesini istememin özel sebepleri var.. tabi herkesin içine sinen isim farklıdır.. ben ilerde "anne neden adımı feride koydunuz" derse ona anlatacağım güzl sebeplerim olduğundan bunu tercih ettim.. kulağa nasıl geldiği ya da moda olması farklı olması benim için önemsiz.. önemli olan koyma sebebi.. düşünülmüş olması.. anneden babadan çocuğa bir hediye olması.. ömür boyu unutmayacağı hep taşıyacağı..
benim ileride kızıma koymak istediğim isim "erva". Peygamber efendimizin halasının ve halasının kızın ismi aynı zamanda hz osmanın annesinin ismi oluyor çok genç ve güzel anlamına geliyormuş ve bence kulağa çok güzel geliyorsusuzlara su veren susuzluğu gideren anlamına da geliyormuş şimdi baktım
yahudi hesabıymış o,öyle duymuştum. melce yi önerebilirim ya da en sevdiğim isim olan firdevs i
Hayatim benim cocuklarimin isimleri helin nehir safa ve mina sec begen al begenmezsen baska da buluruz
Zeynep, Ayşe, Züleyha, Zeliha, Zülal, Saliha, Esma , Asuman ,Betül, Ayşegül , Fatma isimlerini cok begeniyorum.
İpek,Melis,Beril,Gökçe,Ela bunlarda benim beğendiğim isimler.
Zeynep, Mira, Elif, Ece, Derin bunlarda benim beğendiğim isimler =)
Eflin: cennete acilan kapi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
"İkra" Allah'ın ilk emri "oku" demek
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Arkadaşımın kızının ismi AYSİMA adı gibi kendi de ay yüzlü olduu bence çok güzel bir isim ..
benim kızımın adı (( BİLGE )) ......
Serra kızımın adı. Kuran'da geçiyor kolaylık ferahlık bolluk bereket anlamı.
güldünya.....ve ilkcemre.....
Tuana anlami gokten dusen ilk yagmur damlasi guzel idim cnm
Benim kızımın adı da zeynep eylül ama asya ve gökçe de güzel isimler
benim kızımın adıda sevde sevde esmer güzeli demek birde peygamber efendimizin eşinin ismi hz sevde
arkadaşlar teşekkür ederim, önerdiğiniz isimlerin hepsi birbirinden güzel, bana kalsa ben klasik ZEYNEP, AYŞE gibi dini isimler koymak istiyorum ama eşim şimdiye kadar hiçbirini istemedi, bir tek ELİF ve BEGÜM isimlerini beğendi, ELİF ismi var ablamın kızının adı, ablama söyledim kendi kızının adı olduğu için koymamı istemiyo gibime geldi, elif var zaten diyor, BEGÜM ü çok beğendim ama isim analizi diye bişe var o aklımı karıştırıyor. 'G' harfine ; inatçı kişilik gerginlik, 'Ü' harfine de; başarısı sürekli engellenen anlamı vermişler, bu yüzden kafam karışık, bir de şimdi yeni HÜMA ismini buldum ama onda da 'Ü' harfi var :44: sizce bu harflerin analizi doğru mudur ya da etkiliyor mudur?