Doğuma Hazırlık kızıma güzel ve anlamlı bir isim arıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yahudi hesabıymış o,öyle duymuştum. melce yi önerebilirim ya da en sevdiğim isim olan firdevs i

canım bence çok saçma yaa olur mu öyle şey ben inanmıyorum uydurma bence tamam isimlerin etkisi oluyr da öyle o harf diye illa dediği gibi olacak değil ya karakterimizi isimlerimiz mi belirliyor sanki çook saçma inanma bence

bence de saçma, arkadaşım oğlunun adını AKİF koydu da çok hareketliymiş, yaramazmış. A harfine kabahat buluyo

Tam bi saçmalık. Çocuğunuza hayvan ve komik isimler yada çok ağır isimler koymayın diyorlar. Aslan veya tuğra gibi. Benim oğlumun adı çınar çınar aslında ağırlığı temsil ediyor ama benim oğlum tam tersi zibidi bir çocuk 😄😄😄

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız, emosum, Allah oğluna uzun ve güzel bir ömür nasip etsin hayırlı bir insan olur inşallah, akşam akşam güldürdün beni çınar da güzel isim, bakalım begüm ismi benim çok hoşuma gitti, hem de öztürkçe ve asil kadınlara denirmiş, isim analizini ekarte ettiğimize göre büyük ihtimal begüm olacak, hayırlısı bakalım

isim insan kişiligini etkiler bence ama bu kadar takıntı yapmamak lazım

isim önerime gelecek olursak

ben deniz eylül zerya zenan güneş isimlerini çok beğenirim
ayrıca buse ismide çok kibar hoş bir isim

Allah analı babalı büyütsün inşallah

adıyla yaşasın.. derler ya isim çok etkili gibi geliyor.. içerdiği harflerden değil ama büyüdükçe çocuk kendisine biçilen ilk kılıf olan isminin anlamını merak ediyor ve ne anlama geldiği niye konduğu sanki etkiliyor.. örneğin..

adım seda.. ses demek.. hayatımı konuşarak anlatarak kazanıyorum sesim benim herşeyim..
babam turgut,,, tüm hayatı deniz..
ablam saadet,,, mutlu olmak için her yolu dener ve başarır.. üzüntüleri çok geçicidir.. kahrolmaz hiçbirşeye..
kızım feride.. bildiğini okuyan demek.. herkes bu kadar başına buyruk bir bebek görmedik diyor:)))

yani bi etkisi bizim ailede olmuş :) belki de tesadüf.. ama büyük tesadüf.. anlam önemli..

haklısın, benim için de anlam önemli ama işte eşim beğenmiyor bi begüm olabilir dedi, ben ayşegül, zeynep,hatice,meryem olabilir diye düşünüyordum, mesela asude ismini araştırıken buldum çok hoşuma gitti ama eşim beğenmiyo işte, zor bir insan

hamile iken ya da öncesindeki normal bir durum bu.. isimler aranır anne adayı beğenir eş beğenmez ya da tersi.. böyle sürüp gider.. bebek kendi ismini seçiyor sanki.. biz de yıllarca ayşe cemre olacak kızımızın adı dedik.. sonra hamileliğimin son aylarında ben birden "feride" dedim.. eşim bayıldı.. birden geliyor birisim iki tarafında içine siniveriyor.. anlamlarını düşünmeden ilk aklıma gelen diğer isimleri de sayayım belki bir kıpırdanma olur siz de ve eşiniz de:)
Azize, Peride, Masal, Firuze, Feryal, SEDA:), Hazal, Jülide, Aleyna, Dilara, Beril, Sergerde, Bilgen, Belgin.....

inşallah bizim de, ikimizin de içine sinen bir isim olur, ilginiz için teşekkür ederim, gerçi daha çok var ama kızımın kıpırtılarını duydukça ismiyle hitap etmek istiyorum, Allah bütün isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah, evladımızı sağlıcakla kucağımıza alalım da bir isim bulunur elbet, ben heyecanlanıyorum işte erkenden

s.a bende kızıma son ana kadar ravza düsünmüstm. Ama dogumdan sonra buglem dedim ve esimde hayır demedi.. Anlamı cenneti müjdeleyen melek demek.... Belki hosunuza gider. beren,zeynep, nida, hira, mina da begendigim isimler arasında.. rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…