Doğuma Hazırlık kızıma güzel ve anlamlı bir isim arıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ikinci bir kizim olursa-insallah- adini layla olarak dusunuyorum.alya ya da arya da olabilir.tabi ben ilk kizima uyumlu olsun diye koymayi dusunuyorum.

bende agustos basinda dogum yaptim..senin kiziinda aslan burcu olucak ins:) ben kizima zümra nur ismini verdim.zeki bilgili kadin,guzel ahlakli,cesur yigit anlamina geliyor..burcunun ozellikleriylede birlesince muhtesem visey olucakdiye dusundkizim 3 bucuk yasinda ve yasitlarina gore cok farkli...isim gercekten de karaktere yansiyor....

Sağlıkla sıhatle kucağına al İnşallah , Ne güzel isimler söylenmiş doğurup birini koyasım geldi :) ben isim koyarken telafuzu kolay olmasına birde birşeyle çağrışım yapmamasına dikkat ediyorum malum çocuk mileti acımasız hemen çağrıştırıp bir lakap takıveriyorlar.

Ayşe begüm ne kadar güzel bir isim.
Sadece begüm de olur. Hint prenseslerine verilen ünvan, sanırım osmanlılarda da kullanıldı bir dönem hatta osmanlı soyundan gelen prensesin kitabının ismi. Aynı zamanda bir anlamı daha var begümün bilinen dışında, Flemenkçede herkesin ne düşündüğünü bilen, biri kahkaha attığında çok uzaklardan duyan anlamına geliyor.

pakistanda ve hindistanda sultanlara verilen unvan. ve tac mahal Şah Cihan'ın büyük bir aşkla sevdiği eşi Ercümend Banu Begüm'ün adına yaptırılmıştır.
ama bu flemenkçe dekını bılmıyordum teşekkür ederim

arkadaşım kızının adını elif birce - koydu çok beğendim hem dini hem modern
kısmet olur da benim kızım olursa miray ece düşünüyorum.
Allah tüm evlatlara uzun sağlıklı ömürler versin

Ceylin de çok zarif bir isim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu ismi görünce direk yazasım geldi hamile değilim evlide değilim ama senelerdir allahın izniyle bi kız bebeğim olursa adını ceylin deniz koyucam sayıklıyorum bilmeyen kalmamıştır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…