Esmanur güzel isim eslinzeynep eliflavin eflinnazMerhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
Ewet ya gercekten tuhaf isimler çıkıyor gittikçeHah tuhaf isimler geliyor simdi. Yeni neler uydurulmus takipteyim
Buğlem Türk dil yapısına uyuyor mu hiç? Arapça diye ucube isimler çıktı piyasaya... tafranur diye isim mi olur??buğlem ada , uyum olarak bu isim geldi aklıma..
Asya da düşündüm ama ikisini yanyana söyleyince uyumsuz oluyor sanki. İkisinin sonu A harfi ile bittiği için. Yanlış kı düşünüyorumBuğlem Türk dil yapısına uyuyor mu hiç? Arapça diye ucube isimler çıktı piyasaya... tafranur diye isim mi olur??
Esma güzel yanına azraya uyumlu olsun diye Asya koyabilirsiniz belki?
Hele erkek İsimleri tam vasat cuburalp ne dir yani nasıl isimdir kalben diye biyakinim koymustu çok saçma geldi benim favirlolerim eliflavin eslin yanına zeynep çok güzel duruyo esmanur bence en sade siBuğlem Türk dil yapısına uyuyor mu hiç? Arapça diye ucube isimler çıktı piyasaya... tafranur diye isim mi olur??
Esma güzel yanına azraya uyumlu olsun diye Asya koyabilirsiniz belki?
Cuburalp mi hhahaHele erkek İsimleri tam vasat cuburalp ne dir yani nasıl isimdir kalben diye biyakinim koymustu çok saçma geldi benim favirlolerim eliflavin eslin yanına zeynep çok güzel duruyo esmanur bence en sade si
Hah tuhaf isimler geliyor simdi. Yeni neler uydurulmus takipteyim
Aynen ya bende duyduğumda çok gulmustumvalla benim bi oglusuma var adı berat bu sefer erkek olursa yigiteymen Kiz olursa eliflavin olucak insallahCuburalp mi hhaha
Aynen ya o nasıl bi isimCuburalp mi hhaha
Cuburalp miHele erkek İsimleri tam vasat cuburalp ne dir yani nasıl isimdir kalben diye biyakinim koymustu çok saçma geldi benim favirlolerim eliflavin eslin yanına zeynep çok güzel duruyo esmanur bence en sade si
Tek isim niye yetmiyor ? Kızınızı belinay azra diye cagirdiginizi hiç sanmıyorum. Muhtemelen birini kullaniyorsunuzdur. E esma da tek başına gayet yeterli. 2. isim çocuğun kafasını karistirmaktan başka bi şeye yaramaz.
Vurma kiz kafanı yazık hahahaha aynen aynen CuburalpCuburalp mi
Dolunay diye isim var mı bilmiyorum ama
Belinay
Dolunay
Oldu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?