Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum yardımcı olunnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))

Son düzenleme:
Esmanur güzel isim eslinzeynep eliflavin eflinnaz

Buğlem Türk dil yapısına uyuyor mu hiç? Arapça diye ucube isimler çıktı piyasaya... tafranur diye isim mi olur??

Esma güzel yanına azraya uyumlu olsun diye Asya koyabilirsiniz belki?
Asya da düşündüm ama ikisini yanyana söyleyince uyumsuz oluyor sanki. İkisinin sonu A harfi ile bittiği için. Yanlış kı düşünüyorum

Buğlem Türk dil yapısına uyuyor mu hiç? Arapça diye ucube isimler çıktı piyasaya... tafranur diye isim mi olur??

Esma güzel yanına azraya uyumlu olsun diye Asya koyabilirsiniz belki?
Hele erkek İsimleri tam vasat cuburalp ne dir yani nasıl isimdir kalben diye biyakinim koymustu çok saçma geldi benim favirlolerim eliflavin eslin yanına zeynep çok güzel duruyo esmanur bence en sade si

Benim kızım olursa Nefes ismini koymayı düşünüyorum değerlendirebilirsiniz Ya da Ömür

maalesef genelde öyle çağırılıyorlar

bir de kızmış bağıran anne düşün mesela balkondan Belinay Azraaaaa şeklinde oluyor

çocuklar anaokulunda da arkadaşlarına iki isimleri ile sesleniyor

işkencenin yeni nesil hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…