Bunlarda yeni nesil isimlerAçılay, İlkay,Işılay vs.
Örnek veriyorum: Işılay Esma, Açılay Esma, İlkay EsmaBunlarda yeni nesil isimler
Tuna?şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladımhazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladımhazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladımhazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
Son aya kadar karar veremediğimiz için çok iyi anlıyorum
Hazırladığım listeyi paylaşayım, içinde benim oğlanın adı da var:
Utku
Güneş
Deniz
Alp - Alper
Hakan - Kaan
Berat
Yaman
Erdem
Mirza
Egemen - Engin
Oğuzhan
Mehmet Akif
Güven
Uluç
Ali
Kerem
Daha var da çok karışmasın kafan :)
2 sayfadan elemiştik güç bela.
Esma eslem geldi birden aklıma :)))Merhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
Erkek isminde de Ömer ismini çok seviyorumşuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladımhazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
Hangisini koydunuzkonu sahibi bence tek isim en güzeli zaten tek ismiyle hitap ediliyor çok gereksiz iki isim
Umay mii oda neAaa kız konu sahibi, Umay nasıl? Çok severim bu ismi. Hem uyumlu da?
İsim diye biliyorum ama şimdi sen böyle sorunca tam da emin olamadımUmay mii oda ne
Hah tuhaf isimler geliyor simdi. Yeni neler uydurulmus takipteyim
mete, yağız, kerem aklımda olanlardı ama mert de çok hoşuma gitti. hem yepyeni değişik isimlerden olmasın istiyorum hem kulağa güzel gelsin hem de her 3 çocuktan birinin adı olmasın. doruk, efe , eymen, ömer mesela her 3 çocuktan birinin adı olmuş. çok güzeller ama çok fazla konmuş. keremle yağız da çok var sanki. mete ile mert biraz daha az gibiler.Ne tarz istiyon?
Mert yazıyorum ben her erkek ismi isteyene, bir kkcı da koymadı, sen koy bari :)
Sonradan döndüğün iyi olmuş. Ucuz kurtarmışsnİsim diye biliyorum ama şimdi sen böyle sorunca tam da emin olamadım
İsim işte yav, araştır bak güzel de bi anlamı var. Bizim kıza isim ararken görmüştüm de sonra İpek koydum.
zevk meselesi tabi, ben de belinay koymazdım meselaSonradan döndüğün iyi olmuş. Ucuz kurtarmışsn
Gerçekten mi ben çok beğenmiştimzevk meselesi tabi, ben de belinay koymazdım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?