Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum yardımcı olunnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladım hazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa

Ne tarz istiyon?
Mert yazıyorum ben her erkek ismi isteyene, bir kkcı da koymadı, sen koy bari :)

şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladım hazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa

Son aya kadar karar veremediğimiz için çok iyi anlıyorum
Hazırladığım listeyi paylaşayım, içinde benim oğlanın adı da var:

Utku
Güneş
Deniz
Alp - Alper
Hakan - Kaan
Berat
Yaman
Erdem
Mirza
Egemen - Engin
Oğuzhan
Mehmet Akif
Güven
Uluç
Ali
Kerem

Daha var da çok karışmasın kafan :)
2 sayfadan elemiştik güç bela.

Hangisini koydunuz konu sahibi bence tek isim en güzeli zaten tek ismiyle hitap ediliyor çok gereksiz iki isim

Esma eslem geldi birden aklıma :)))

Hangisini koydunuz konu sahibi bence tek isim en güzeli zaten tek ismiyle hitap ediliyor çok gereksiz iki isim

Bende kalsın olur mu? ^_^
İki isim kullandık artık ileride hangisine daha çok ısınırsa onu kullanır. Biri babamın, biri eşimin isteği oldu. Kıramadım, benim de hoşuma gitti tabi :)
Zaten yavrum yapma-evladım dur-çocum olmaz diyoruz, isme gerek kalmıyor

Cuburalp diye isim varmi cidden ya?Anlami varmi bari?Ay ne olabilir anlami acaba?Alplere cubur?Cubur ne ya?))))
Ay ne olur kulaga hos gelen ve anlami guzel isimler bulun cocuklariniza.sirf moda diye sacma sapan isimler cikti piyasaya vallahi..ayyy

Bende 20 haftalığım, tam belli değil ama muhtemelen kız bizimki de.
Elif düşünüyorum, ikinci isim güzel birşey bulursam belki.

Ne tarz istiyon?
Mert yazıyorum ben her erkek ismi isteyene, bir kkcı da koymadı, sen koy bari :)
mete, yağız, kerem aklımda olanlardı ama mert de çok hoşuma gitti. hem yepyeni değişik isimlerden olmasın istiyorum hem kulağa güzel gelsin hem de her 3 çocuktan birinin adı olmasın. doruk, efe , eymen, ömer mesela her 3 çocuktan birinin adı olmuş. çok güzeller ama çok fazla konmuş. keremle yağız da çok var sanki. mete ile mert biraz daha az gibiler.

İsim diye biliyorum ama şimdi sen böyle sorunca tam da emin olamadım
İsim işte yav, araştır bak güzel de bi anlamı var. Bizim kıza isim ararken görmüştüm de sonra İpek koydum.
Sonradan döndüğün iyi olmuş. Ucuz kurtarmışsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…