- 12 Şubat 2016
- 84
- 62
- 3
- 36
- Konu Sahibi Bayraktark
-
Benim favori ismim cemre dir:)Merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve kizima güzel isim önerilerinizi bekliyorum.ilk bebeğim ve çok heyecanliyim bi türlü karar veremiyorum.bir an once ismine karar verip ona göre hazirlik yapmak istiyorum. Güzel yorumlarinizi bekliyorum.
Rabbim ne güzel bereket vermiş size öyle maşallah Allâh bağışlasın evlatlarını canımm benim :)Iki kizim var irem merve ucuncu geliyor oda miray
Allah razi olsun canim cok sukur veren rabbimeRabbim ne güzel bereket vermiş size öyle maşallah Allâh bağışlasın evlatlarını canımm benim :)
Benim bebeğim olacak olsa bende çok telaşlı isim arama çalışmalarına baslardim fakat bir türlü begenemezdimm sanırım bence benim aklıma suan ilk gelen size uyar mi bilmiyorum ama esinizle sizin isminiz baş harfleri olabilir en azından aranizda maneviyati ve değeri yüksek birsey olur. Ornegin esinizin ismi ahmet sizin senâ . Ahsen gibi isim birlesiminden ad koyabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve kizima güzel isim önerilerinizi bekliyorum.ilk bebeğim ve çok heyecanliyim bi türlü karar veremiyorum.bir an once ismine karar verip ona göre hazirlik yapmak istiyorum. Güzel yorumlarinizi bekliyorum.
Canim o dedigin cok guzel bisey uyarsa tabi arkadasim oyle yapmisti neslihan+ilhan=nesil bide ek olarak melike koydularBenim bebeğim olacak olsa bende çok telaşlı isim arama çalışmalarına baslardim fakat bir türlü begenemezdimm sanırım bence benim aklıma suan ilk gelen size uyar mi bilmiyorum ama esinizle sizin isminiz baş harfleri olabilir en azından aranizda maneviyati ve değeri yüksek birsey olur. Ornegin esinizin ismi ahmet sizin senâ . Ahsen gibi isim birlesiminden ad koyabilirsiniz.
Çok olmuş allah bagislasinn bebisi onlara . Seninde yavrucagin saglikli hayırlı bir evlat olur inşallah allah yardimciniz olsunn,masallahCanim o dedigin cok guzel bisey uyarsa tabi arkadasim oyle yapmisti neslihan+ilhan=nesil bide ek olarak melike koydular
bizde öyle bir isim düşünmüştük ama eşimin adı Onur ve benimki Burcu... bizim kıza olsa olsa Obur adı oluyorBenim bebeğim olacak olsa bende çok telaşlı isim arama çalışmalarına baslardim fakat bir türlü begenemezdimm sanırım bence benim aklıma suan ilk gelen size uyar mi bilmiyorum ama esinizle sizin isminiz baş harfleri olabilir en azından aranizda maneviyati ve değeri yüksek birsey olur. Ornegin esinizin ismi ahmet sizin senâ . Ahsen gibi isim birlesiminden ad koyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?