- 13 Haziran 2016
- 58
- 46
- 38
- 35
- Konu Sahibi Bayraktark
-
Insallah canim ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin aminÇok olmuş allah bagislasinn bebisi onlara . Seninde yavrucagin saglikli hayırlı bir evlat olur inşallah allah yardimciniz olsunn,masallah
Merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve kizima güzel isim önerilerinizi bekliyorum.ilk bebeğim ve çok heyecanliyim bi türlü karar veremiyorum.bir an once ismine karar verip ona göre hazirlik yapmak istiyorum. Güzel yorumlarinizi bekliyorum.
Ozaman Azra olabilir, birinizin baş harfi birinizin son hecesi:)Söylediğiniz gibi uyumlu olsak harika olurdu ama benim adim kübra eşimin adi ahmet
Merhaba ne güzel tesadüf oldu bende bu isim konusunda başlık açmayı düşünüyordum.bende 7 aylık hamileyim inşallah bir kızın olacak.bizde isim konusunda kararsız kaldık .eşim ismi başak olsun istiyor.sizce kızlar asya mi başak mi yada başka tavsiyeleriniz olursa.fikirlerinizi bekliyorum.Merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve kizima güzel isim önerilerinizi bekliyorum.ilk bebeğim ve çok heyecanliyim bi türlü karar veremiyorum.bir an once ismine karar verip ona göre hazirlik yapmak istiyorum. Güzel yorumlarinizi bekliyorum.
Asya kesinlikle...Merhab
Merhaba ne güzel tesadüf oldu bende bu isim konusunda başlık açmayı düşünüyordum.bende 7 aylık hamileyim inşallah bir kızın olacak.bizde isim konusunda kararsız kaldık .eşim ismi başak olsun istiyor.sizce kızlar asya mi başak mi yada başka tavsiyeleriniz olursa.fikirlerinizi bekliyorum.
İsim önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar paylaşım yapan degerli arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?