Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum:( önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Defne
Toprak
Duru
Derin
Buğlem
Ada
Eftal
Ekinsu
Eylül
Rüya
Rana
Mira

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

alya ismini eşim beğenmedi ayla isminle ne farkı var diyor benim aklıma gelmemişti tersini alya yapmışlar diyo:)) azelya isminede çok uzun diyor:)) off yaa ne zor isim bulmak:((

allahın izni ile bi kızım olucak doğuma 2 ay var isim bakmaya basladım ama hiç içime sinen isim olmadı daha bir kaç öneri var sizce hangisi güzel...birde ben kızım olursa meryem yanınada güzel bi isim koyarım derdım hep o yuzden meryemin yanına 2. isim olucak ve bazıları göbek adını koy ama kimliğe yazdırma diyor tek isim daha iyi diyolar iki isim güzel değilmi ki kızlar...oğlumun adı bertuğ ona uyumluda olabilir olayabilirde anlamı guzel olsun
düşündüğüm isimler
azra
beril
ırmak
hira
ama daha içime sinen yok eşimde azra olsun diyor...baska isim önerilerinizi bekliyorum

Nisa
Buse
Nil
Naz

:21::21::emir_bebek:

Meryem ismiyle birlikte iyi olur mu bilmem ama ben Eylül ismini çok seviyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akasya nasıl ??
eşim onada uzun der şimdi
Nisa
Buse
Nil
Naz
:21::21::emir_bebek:
evett naz babaannem bana deyip duruyo meryeme en cok naz yakısır tabi nas mı naz mı diyo sormam lazım:))

Meryem ismiyle birlikte iyi olur mu bilmem ama ben Eylül ismini çok seviyorum :))

eylül ismi güzel fakat çok var cnm yaa etrafımdada kaç kişi var eylül adında

Son düzenleme:
eşim onada uzun der şimdi

evett naz babaannem bana deyip duruyo meryeme en cok naz yakısır tabi nas mı naz mı diyo sormam lazım:))

eylül ismi güzel fakat çok var cnm yaa etrafımdada kaç kişi var eylül adında

Bence naz gayet güzel :31::31:

azelya ismi nasıl kızlar çalıkusunda varya anlamı ne acaba netten arartırmak lazım
alya isminin anlamına baktım çok beğendim anlamını kökenide arapça çok hoşuma gitti aklımın bir kösesine yazdım kızlar ;)) nasıl sizce

Slm cnm Azelya benimde çok hoşuma gitti açelya çiçeği demek sanırım ben araştırdım heryerde öyle yazıyor:)

oğlunuzun ismi BERTUĞ güzel, çok rastlanmayanve bana göre havalı bir isim, adıyla yaşasın...kızınız için de, bir o kadar güzel ve sık duyulmayan ayrıca da tınısı çok hoş isim önerilerim nacizane...

BERFU....anlamı, kar tanesi...

BERRU.... anlamı, iyilik eden, iyiliği çok olan, sözünde duran...

bebeğinize sağlıkla kavuşun...:49:

Sahra :)
Kızımın ismi, severek koymuştuk.
Defne'yi de çok severim..

Mrblar bende 4ay once dogum yaptim dogdugu gun koyduk kizimin ismini. Meryem cok guzel bi isim bu aralar cevremde 2 tane ayse meryem dogdu:)

Nehir,Nisan,Nil,Başak,Defne,Ada,Havin,Mira,Asya,Asu,Ela,Eylül,Sedef :12:

Son düzenleme:
oğlunuzun ismi BERTUĞ güzel, çok rastlanmayanve bana göre havalı bir isim, adıyla yaşasın...kızınız için de, bir o kadar güzel ve sık duyulmayan ayrıca da tınısı çok hoş isim önerilerim nacizane...

BERFU....anlamı, kar tanesi...

BERRU.... anlamı, iyilik eden, iyiliği çok olan, sözünde duran...
berru cok güzelmiş anlamıda çok güzel:31:
bebeğinize sağlıkla kavuşun...:49:

Sahra :)
Kızımın ismi, severek koymuştuk.
Defne'yi de çok severim..
evet sahra çok güzel bi isim ama etrafımda 3 sahra var:))
Mrblar bende 4ay once dogum yaptim dogdugu gun koyduk kizimin ismini. Meryem cok guzel bi isim bu aralar cevremde 2 tane ayse meryem dogdu:)
evet meryem çok güzel :31:
Nehir,Nisan,Nil,Başak,Defne,Ada,Havin,Mira,Asya,Asu,Ela,Eylül,Sedef :12:

çok güzel isimler buluyosunuz kızlar hepinize çok tesekkür ederim önerilere devam:32: :32:

azelya ismi nasıl kızlar çalıkusunda varya anlamı ne acaba netten arartırmak lazım
alya isminin anlamına baktım çok beğendim anlamını kökenide arapça çok hoşuma gitti aklımın bir kösesine yazdım kızlar ;)) nasıl sizce

Azelya ismini ben sevmedim şahsen söylerken hazel yaaa diye tepki verirmiş gibi geldi :1: nas ismi çok güzel ama naz olarak algılanma riski çok fazla.

Dilem, ezgi, lara, aysima da yeni önerilerim olsun :emir_bebek:

Azelya ismini ben sevmedim şahsen söylerken hazel yaaa diye tepki verirmiş gibi geldi :1: nas ismi çok güzel ama naz olarak algılanma riski çok fazla.

Dilem, ezgi, lara, aysima da yeni önerilerim olsun :emir_bebek:

doğru diyosun cnm bende sonradan beğenmedim aysima ismi hep hoşuma gitmiştir ama uzun bi isim

doğru diyosun cnm bende sonradan beğenmedim aysima ismi hep hoşuma gitmiştir ama uzun bi isim

Aysima isminin anlamı çok güzel ve o ismi alan kızlarda pek güzel oluyor:1: yeğenimde favori ismimizdi ama eniştem kafaya koyduğu ismi değiştirmedi :1:

Aysima kuzenin adi hc sevmyrm

alya ismini eşim beğenmedi ayla isminle ne farkı var diyor benim aklıma gelmemişti tersini alya yapmışlar diyo:)) azelya isminede çok uzun diyor:)) off yaa ne zor isim bulmak:((

Eski isimler daha çok rağbet görüyor artık. ASYA ismi çok hoşuma gider. Bi fikir olsun en azından sana. Öptüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eski isimler daha çok rağbet görüyor artık. ASYA ismi çok hoşuma gider. Bi fikir olsun en azından sana. Öptüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet Asya ismini ben de severim :)

Back
X