Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum:( önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlar bu isimlerden biri olcak gibi ama hangisi karar veremiyorum anket yapmak istiyorum konuyu nasil ankete cevircemki...
NEHİR
AZRA
HİRA
BERİL
hangisi daha hos geliyo kulaga sizce

Beril hariç diğer isimler güzel..
Azra nın anlamı çok güzel..

Son düzenleme:
Sahra yada mina hira nur da olabilir bn kendi sevdiklerimi soledim şimdiden hayırlı olsun bebişin adıyla büyür inş 😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

İki isim koyacaksan ki benim kızımın da oğlumun da iki ismi var. Kızımın ismi sahra demiştim ilk yorumumda. Aslında sahra nur. Biz sahra diyoruz. Bazen de iki ismiyle birden hitap ediyoruz:) Mecbur kaldığımdan ya da kararsızlıktan değil seve isteye koydum. İlerde onların da isimlerini seveceklerini umuyorum. Bence iki ismin de anlamı birbirlerine uymalı. Çatışmamalı. Mesela meryemin yanına nur ismini koyabilirsin. Meryem sude de güzel senin söylediklerinden. Hem ben şuna katılmıyorum; iki isim olsun biri kur'an'dan olsun ama kimliğe yazdırmayalım. Yok öyle bir şey. İki isim koyacaksan aslanlar gibi koy arkadaşım. İsimleri ile de yaşasın kızın. İstediğin ismi ile de hitap edersin o da ilerde hangisini isterse onu kullanır. Hayırlı doğumlar dilerim.

İki isim koyacaksan ki benim kızımın da oğlumun da iki ismi var. Kızımın ismi sahra demiştim ilk yorumumda. Aslında sahra nur. Biz sahra diyoruz. Bazen de iki ismiyle birden hitap ediyoruz:) Mecbur kaldığımdan ya da kararsızlıktan değil seve isteye koydum. İlerde onların da isimlerini seveceklerini umuyorum. Bence iki ismin de anlamı birbirlerine uymalı. Çatışmamalı. Mesela meryemin yanına nur ismini koyabilirsin. Meryem sude de güzel senin söylediklerinden. Hem ben şuna katılmıyorum; iki isim olsun biri kur'an'dan olsun ama kimliğe yazdırmayalım. Yok öyle bir şey. İki isim koyacaksan aslanlar gibi koy arkadaşım. İsimleri ile de yaşasın kızın. İstediğin ismi ile de hitap edersin o da ilerde hangisini isterse onu kullanır. Hayırlı doğumlar dilerim.

Meryem olcak cnm yaninada biraz yeni isim olsun istiyorum ama etrafimdakilerden biliyorum bi sure cagiriyolar iki isim cocuk 4 yasina gelinceye kadar mesela sonra tek isim cagiriyor kimseyi gormedim hala iki isimle cagiran nur ismi yada naz ismi bi ismin yanina konulunca butun gibi duruyo o yuzden bi tek onlar kullaniliyo etrafimda cok var nurlu isimler oyuzden hic dusunmedim o ismi bi tek hiranuru dusundum

Meryem olcak cnm yaninada biraz yeni isim olsun istiyorum ama etrafimdakilerden biliyorum bi sure cagiriyolar iki isim cocuk 4 yasina gelinceye kadar mesela sonra tek isim cagiriyor kimseyi gormedim hala iki isimle cagiran nur ismi yada naz ismi bi ismin yanina konulunca butun gibi duruyo o yuzden bi tek onlar kullaniliyo etrafimda cok var nurlu isimler oyuzden hic dusunmedim o ismi bi tek hiranuru dusundum

Canım zaten iki isim; çocuğu ikisiyle birden çağırmak için koyulmuyor ki. Dediğin gibi nur ve naz isimle bir bütün gibi durup söylenebiliyor sadece. Mesela oğlumun adı kerem taha. Taha diyoruz çoğunlukla. Bazense kerem diyorum. Seviyorum iki ismini de. Ben isminin ikisinin de anlamını taşısın diye koydum açıkçası, başkalarını bilemem. Gönlünden geçen olsun, ne diyim. Ama Hiranur da güzel. Kafiyeli ve anlamlı.

bade ismi çok güzel ama anlamı güzel değil cnm içki şarap demek,melisi bende bastan çok beğeniyodum olabililir diye düşünüyodum ama nette arastırdım anlamını bal baldan tatlı şey değil şişman tembel demekmiş bi sitede böyle yazmışlar isimlerin gerçek anlamları diye

alya çok güzelmiş anlamını ne acaba netten arastırcam bu isimi

melek ismi güzel ama çok var cnm yaaa...sağolun kızlar ne zormuş kız ismi bulmak

benim kızımın adı melis
bende bal ve bal arısı olduğu için koydum
senin dediğin anlamda olduğunu sanmıyorum, her yerde bal anlamı yazıyor
kötü olan anlamını hiç duymadım görmedim

benim kızımın adı melis
bende bal ve bal arısı olduğu için koydum
senin dediğin anlamda olduğunu sanmıyorum, her yerde bal anlamı yazıyor
kötü olan anlamını hiç duymadım görmedim

Bende oyle dusunuyorum cnm bi sitede oyle oyle yaziyodu bulursam tekrar kopyalarim buraya

Kizlar 23 haziran pazartesi sezaryen olucam icin doktor randevuyu verdi epidural sezaryen istiyorum ama boyle sancim gelmeden gidip randevuyla bebegi dogurtmak cok tuhaf geliyo ve sutumde gelmez diye korkuyorum oglumada normal dogumdan korktugum icin sezaryana karar vermistim ayni gidiyo bu dogumumda oglumda 23hazirandi 20 sinde geldi sancim gelmisti acilmasa olmustu korkudan acidan acil sezaryana girdim simdi cok pismanim normal dogurmadigima o ayri konu ama :( oyuzden bundada sancimimi beklesem gelince sancim hemen gider sezaryana girerim diyorum oglumdaji gibi ama bunda narkoz istemiyorum bebegimide hemen gormek acida hissetmemek icin epidural istiyorum sizce oyle yapsam olurmu bu arada herkez sabirsizlikla kizimi bekliyo basta ben biran once kucagma almak icin sabirsizlaniyorum dua ediyorum 23 hazirana kadar sancim gelsin diye napicami bilmiyorum annem sancini beklemene gerek yok sezaryen olcan nasilsa diyo ilk sende degilsin diyo kayinvalidemde sancini bekle diyo bu arada 38+2 deyim pazar nstye girdim daha sancim yokmus sadece kalp atisina bakiliyo zannediyodum sancida gorunuyomus

Son düzenleme:
Arkadaslar butik kurabiye yapiyorum bebislerinize yaptirmak isterseniz adt ,2 tl yapiyorum tekli posetli kurdeleli ozel kutusunda yolluyorum ... ulasabilirsiniz siparis verirken kk numarayi aldiginizi belirtirseniz sevinirim fiyat acisindan

Eklentiler

• $PhotoGrid_1402420737608.webp
    $PhotoGrid_1402420737608.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $PhotoGrid_1402420485678.webp
    $PhotoGrid_1402420485678.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar ben hala dogurmadim bugun sezeryan icin randevu vermisti doktor gitmedim gecen hafta muayenede cok sukur hersey yolundaydi suyumda iyiymis bende bi kac gun daha beklemek istedim sancim gelsin istiyorum dogum tarihini kendi belirlesin istiyorum bebegimin ama daha sancim gelmedi 39 haftalik oldum tam, 2 daha durcam gelmezse carsamba mecbur sancim gelmden aldircam galiba bebegimi esimde benden sabirsiz bekliyo bana kalsa ben normal yaparim doktorda normal doguma cok musaitsin demesine ragmen yapmiyo risk alamam diyo oglum bu kadar bekletmemisti sancim gelmisti acilmam olmustu acidan korkudan sezeryana girdim cokkk cok pismanim oyuzden 4 yilda gecti normal olur belki dogururum diye bekliyorum ama sancim gelmiyo bu seferde:(( alttan baski agrilarimda var ama yalanci sanci:( bu arada iki isimden biri olcak ya NEHIR ya AZRA meryemin yanina ikiside yakisiyo dogurayim karar vercem simdi aklim hep dogumumda :((

zeynep ikra favorm ":-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X