- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
Of Eyşan güzel isim haa:)) ikinci kıza artık..Acayip isimler olsun diye amma uğraşıyor yeni nesil anne babalar. Buğlem ne Asel ne ilk defa duydum. Eyşan koy eyşan o daha güzel bu isimlerden
Ben iki kızıma da klasik isimler koydum.kuranda geçsin istedim eski isimler bana da hoş geliyor
Buğlem ne yani kız ismini kaç yaşına kadar doğru düzgün söyleyemeyecek.
Elif koy Esma koy Zehra mesela..[/QUOTE
Ne Guzel Allah bacislasin. Ben de kiz evladim olsun cok istedim ama uc tane erkek annesi oldum :) napalim kismet degilmis. Gercekten AMA buglem asel hem telfuzu zor hem de kulaga hos gelmiyor. Bir de her 10 yenidogandan sekizinin ismi ayni oluyorBen iki kızıma da klasik isimler koydum.kuranda geçsin istedim eski isimler bana da hoş geliyor
Buğlem ne yani kız ismini kaç yaşına kadar doğru düzgün söyleyemeyecek.
Elif koy Esma koy Zehra mesela..
Aselsan çok iyiymişArapça bal demek, ama insanlara tek çağrıştıracaği şey Aselsan
Buglem ne kadar zor söyleniyor, o çocuğa üzülürüm ben şahsen.
Ben ikisini de beğenmedim,üzgünüm.
Asel ne demek?
Kesinlikle. Türkçe'nin suyu çıktı galiba. Gına geldi Arapça isimlerden. Merak ediyorum dünyanın bir yerinde çocuğuna Türkçe isim koyan insanlar var mı?Aselsan çok iyiymişaraplar Aseel olarak kullanıyorlar ve esiil olarak okuyorlar. Bu isimleri gören Türkçe isimlerin köküne kıran girdi sanar _O
Kesinlikle. Türkçe'nin suyu çıktı galiba. Gına geldi Arapça isimlerden. Merak ediyorum dünyanın bir yerinde çocuğuna Türkçe isim koyan insanlar var mı?
Bizden daha özentisi var mıdır diyosun yani:) walla benim bildiğim şu an Türklere en hayran millet Araplar, onlarda bile görmedim Türkçe isim olayını(benim bilmediğim varsa bilemiyorum ama)..zaten isim olayı hassas bi olay,niye başka bir milletin,dilin çocuğunun ismini verirsin ki kendi çocuğuna..illa entel dantel olucaz,bi farkımız olacak ya diğerlerindenKesinlikle. Türkçe'nin suyu çıktı galiba. Gına geldi Arapça isimlerden. Merak ediyorum dünyanın bir yerinde çocuğuna Türkçe isim koyan insanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?