bence yaşınız geçmeden kardeş istiyorsanız yapın ,hem hemen olacağı ne malum ,ALLAHın işi ,çok hesap yaparsanız hiçbiri tutmaz ,kendi durumunuzu kendiniz daha iyi bilirsiniz ,biz ne desek boş ..
bizim sülale biraz tavşan gibi hani derler ya ceket atlasar hamile kalırım diye aynen öyleyiz. tabi Rabbim kararlamadıktan sonra ne desem boş. asıl derdim kovulurmuyum işten acaba
ben de öyle bir aileden geldim ama bende öyle olmadı ,ayrıca inş. tabiki hemen olsun ama ilk çocuğu olup da sonraki yıllarca olmayan var ,demek istediğim nasılsa çocuğum olur diye düşünüp yaşınızı geçirmeyin ,maazallah olmazsa çok üzülürsünüz..
Bence siz calismalara baslayin, kafaniza da takmayin. Dogacak can bellidir, kaderi degistiremezsiniz. Olacagi varsa korunsan bile olur, olmayacaksa da kendini de parcalasan olmaz
doğru söylüyorsun. ilk geceden hamile kaldım sanki şimdi yine hemen kalacakmışım gibi geliyor. ki son günlerde sanırım psikolojik karnımda bir hareketlenmeler , sürekli tuvalete çıkma, göğüslerde ağrı gibi belirtiler var.
olmasını çok istiyorum ama iş meselesi kafamı karıştırıyor.
Benim arkadasim da ilk geceden hamile kalmisti ben tavsan gibiyim diye dolaniyodu ikinci cocuk istediginde 3 4 sene ugrasti psikolojisi yerle bir oldu. Belli olmaz o isler
[B]kızlar merhaba
bir kızım var 21 aylık bende 36 yaşındayım ocakta 37 olacağım allah nasip ederse. ama bir kaç gündür kafamı kurcalayan şeyler var.
ben kızıma bir kardeş daha yapmak istiyorum tek çocuk olmasın diye. hem yaşım geçiyor hemde aralarındaki yaş farkı fazla olmasın diye bu sene hamile kalmak istiyorum. ama şöyle bir sorun var.
yeni işime başlayalı 7 ay oluyor hemen hemen hamile kalırsam kovulurmuyum ki işim çok iyi ve benim için bulunmaz bir nimet. maddi sorunlarımız bayağı bir vardı çok sıkıntıdaydım ama allah dualarımı kabul etti durumum eskiye nazaran biraz daha düzelir gibi ki yaptığımız hesaplara göre aralık 31 te bütün borçlarımız bitecek.
siz ne dersiniz.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?