OOuuff çok zor bi karar işte o kardeş meselesi
Benim oğlum 9 yaşına geldi hala sadece düşünüyorum
Oğlum şimdiden kıskanıyo olursa ihtimallerini olsa neler olur düşünmek bile istemiyorum..
Bilemedim ki ne desem sizede istiyosanız yaşınızda orta yaş yapın bence
Hiç düşünmeyin, riskli yaştasınız
Aralık'ta zaten borçlarınız bitiyormuş, bir kaç ay olana kadar geçse, doğuma kadar kenara biraz para bile atabilirsiniz
Sonrası kısmet, çıkarırlarsa da kazancınız işten çok olacak orası kesin
Allah gönlünüze göre versin
[B]kızlar merhaba
bir kızım var 21 aylık bende 36 yaşındayım ocakta 37 olacağım allah nasip ederse. ama bir kaç gündür kafamı kurcalayan şeyler var.
ben kızıma bir kardeş daha yapmak istiyorum tek çocuk olmasın diye. hem yaşım geçiyor hemde aralarındaki yaş farkı fazla olmasın diye bu sene hamile kalmak istiyorum. ama şöyle bir sorun var.
yeni işime başlayalı 7 ay oluyor hemen hemen hamile kalırsam kovulurmuyum ki işim çok iyi ve benim için bulunmaz bir nimet. maddi sorunlarımız bayağı bir vardı çok sıkıntıdaydım ama allah dualarımı kabul etti durumum eskiye nazaran biraz daha düzelir gibi ki yaptığımız hesaplara göre aralık 31 te bütün borçlarımız bitecek.
siz ne dersiniz.[/B]
ben de 79luyum ,düşünüyorum planlıyorum.şu an kiradayım ev alıp borcunu ödeyince yaparım diyorum o zaman da yaş 41-42 olcek.eşim ya olmazssa diye sıkıştırıyor beni.ama ben de çok doğurganım korunmayı bıraktığım gibi hamile kalmıştım ya bu sefer öööle olmazssa:44:
Benim miniğimde 6aylık 1yaşı dolsun yine hamile olmak istiyorum. Önceden 2yi doldursun hem ihmal etmeyeyim hem de kendini biraz kurtarsın diyordum ama sanırım sabredemeyeceğim.eşim de evden çalışıyor hazır o da yanımdayken yapayım bir tane daha diyorum
Erteleme bence doğum izni alırsın sonra ücretsiz izin derken bakacak biri de varsa dönersin işine.kovulmazsın bu senin yasal hakkın
sen çalışınca bakacak birileri varsa
çokda zorlanmayacaksan hemen yap derim arkadaşım
benim 1 kızım var 8 yaşındaben 32 yaşındayım
büyüdü kızım iyice bende erteledim de erteledim (iş, kredi borcu v.s.)
bakalım ne olacak sanırım ben tek çocukla kalıcam
hala borç ödüyoruz ve bakacak kimse yok 1 çocuk daha olursa
kızımda büyüdü bayağı yaş farkı çok olunca zor mu oluyor?
iyice kafam karıştı
Allah' ın işine karışılmaz.. herşeyin hayırlısı olsun
benim bir arkadaşım yaptı onunda 2 kızı vardı 10 ve 9 yaşında şimdi yine bir kızı oldu 3 aylık kızlar o kadar yardımcı ki ona iyiki yapmışım resmen elim ayağım oldular diyor. ki ona hep gıpta etmişimdir. 3 çocuk ev kira kocası asgari ücretle çalışıyor ve gül gibi geçiniyorlar. sordum formülünü verecek
insanlarda cesaret var şekerim
benim hep eşimin de istememesinden kaynaklı
adam kendine güvenemiyor maalesef iş sıkıntıları oldu çünkü
belki o da isteseydi olurdu bu zaman kadar
vardır Rab' bimin bir bildiği
evet söylüyorlar kızın yardım olur diye
bakalım olursa göreceğiz :)
çalışmalara başlayacağım valla. soran olursada hiiiiçç planlı değildi kazayla oldu derim geçerim ne yapayım Allahın verdiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?