kızıma kardeş ama ben kararsızım

daha önce bunları yaşayan yokmu ne yaptınız iş durumunuz ne oldu

Bence 3-4 ay sonra çalışmalara başlayın sonuçta 3 4 sene değil 3-4 ay,
Eylül gibi hamile kalsanız 3 aylık karnınız bile çok az belli olur aralık ayına
Maddiyat ikinci planda elbette ama çok kalmamış borcunuzun bitmesine bence birazcık sabredin:)

OOuuff çok zor bi karar işte o kardeş meselesi
Benim oğlum 9 yaşına geldi hala sadece düşünüyorum
Oğlum şimdiden kıskanıyo olursa ihtimallerini olsa neler olur düşünmek bile istemiyorum..

Bilemedim ki ne desem sizede istiyosanız yaşınızda orta yaş yapın bence

yok ben eminim kardeş yapacağım eşimde çok istiyor ve artık son zamanlarda çok sıkıştırıyor beni. benim tek derdim işimden olurmuyum.

Hiç düşünmeyin, riskli yaştasınız
Aralık'ta zaten borçlarınız bitiyormuş, bir kaç ay olana kadar geçse, doğuma kadar kenara biraz para bile atabilirsiniz
Sonrası kısmet, çıkarırlarsa da kazancınız işten çok olacak orası kesin
Allah gönlünüze göre versin

amin hepimiz için

hiç düşünme hemen yap, yaşları da yakın olur gayet güzel olur. gebe kalana kadar bir kaç ay geçse, o arada birikimde yapabilirsin. borcun da yılbaşı bitiyormuş zaten süper.ben de senle aynı yaş, oğlum 28 aylık.

ben de 79luyum ,düşünüyorum planlıyorum.şu an kiradayım ev alıp borcunu ödeyince yaparım diyorum o zaman da yaş 41-42 olcek.eşim ya olmazssa diye sıkıştırıyor beni.ama ben de çok doğurganım korunmayı bıraktığım gibi hamile kalmıştım ya bu sefer öööle olmazssa:44:

çalışmalara başlayacağım valla. soran olursada hiiiiçç planlı değildi kazayla oldu derim geçerim ne yapayım Allahın verdiği

valla arkadaşım bende kiradayım bu gidişle bu fiyatlarla ev falan alabileceğimiz yok... borç için ertele , ev için ertele çocuk ertelenmez gözünü karartıp yapacaksın valla :)

Benim miniğimde 6aylık 1yaşı dolsun yine hamile olmak istiyorum. Önceden 2yi doldursun hem ihmal etmeyeyim hem de kendini biraz kurtarsın diyordum ama sanırım sabredemeyeceğim.eşim de evden çalışıyor hazır o da yanımdayken yapayım bir tane daha diyorum
Erteleme bence doğum izni alırsın sonra ücretsiz izin derken bakacak biri de varsa dönersin işine.kovulmazsın bu senin yasal hakkın

bir senem dolduktan sonra kovulmam galiba ayyy çok heyacanlandım şimdi

sen çalışınca bakacak birileri varsa
çokda zorlanmayacaksan hemen yap derim arkadaşım
benim 1 kızım var 8 yaşında ben 32 yaşındayım
büyüdü kızım iyice bende erteledim de erteledim (iş, kredi borcu v.s.)
bakalım ne olacak sanırım ben tek çocukla kalıcam
hala borç ödüyoruz ve bakacak kimse yok 1 çocuk daha olursa
kızımda büyüdü bayağı yaş farkı çok olunca zor mu oluyor?
iyice kafam karıştı
Allah' ın işine karışılmaz.. herşeyin hayırlısı olsun

benim bir arkadaşım yaptı onunda 2 kızı vardı 10 ve 9 yaşında şimdi yine bir kızı oldu 3 aylık kızlar o kadar yardımcı ki ona iyiki yapmışım resmen elim ayağım oldular diyor. ki ona hep gıpta etmişimdir. 3 çocuk ev kira kocası asgari ücretle çalışıyor ve gül gibi geçiniyorlar. sordum formülünü verecek

insanlarda cesaret var şekerim
benim hep eşimin de istememesinden kaynaklı
adam kendine güvenemiyor maalesef iş sıkıntıları oldu çünkü
belki o da isteseydi olurdu bu zaman kadar
vardır Rab' bimin bir bildiği

evet söylüyorlar kızın yardım olur diye
bakalım olursa göreceğiz :)

aksilikte benim kocam çok istiyor ben erteliyorum sürekli bakalım artık koyverdim gitsin yapacam bir tane daha

çalışmalara başlayacağım valla. soran olursada hiiiiçç planlı değildi kazayla oldu derim geçerim ne yapayım Allahın verdiği

bende mi böyle yapsam ne kız adigeeee
ayy beni de gaza getirdin

eşimin iş mahkemesi var bugün bi belli olsa hayırlısıyla
dua edin kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…