Kızımdan bir ay ayrı kalacağım :(

Çocuklara iyi geldiğini duymak inan banada iyi geldi çünkü asıl sorun bende ...

Ananae mutlu
Çocuk mutlu
Hala mutlu
Baba kreş parası ödemicek biraz yalnız zaman geçirilecek diye mutlu
Ben salya sümük

Yeğenim 20 yaşında üniversite öğrencisi, bu hafta gelecek yine. Yengem hala ağlıyor arkasından. Annelik öyle bişey sanırım.

Benim 8 saat mesafe olucak aramda, bir sorun olursa bende izin alır giderim diye düşündüm Halası oruçlu olduğu için yaz okuluna veririm heralde ama sonuçta uzak hafta sonları gidemeyeceğim

Birde ben bu halimi belli edemiyorum kimseye çünkü eşim bilse e tamam göndermeyelim bu kadar takıntı ediyorsan kendine diyecek bende dünden razı sonra herkez sinir olucak kızım dahil biliyorum şımarıklık olarak görecekler....

Annen içinde mantıklı gelmiş göndermek demekki değilmi?

Yeğenim 20 yaşında üniversite öğrencisi, bu hafta gelecek yine. Yengem hala ağlıyor arkasından. Annelik öyle bişey sanırım.

Ben geçen gün iş yerine biri çocuğunu getirmiş, yemekhanede gördüm yemek yedirirken

İnsanlar iş yerine bile getiriyor benimki gidiyor diye ağlamaya başlıyacaktımki şimdi kimse inanmaz buna ağladığıma diye içime akıttım gözyaşlarımı

Bence bırakın gitsin anneniz bakacak nihayetinde ve kızınız da istiyor. Alışmaya çalışın. Benim teyzem 3 yaşındaki kızını taa buraya Almanya'dan gönderdi babasıyla ama mecburdu, her gün ağlıyordu. Ama sizin kızınız 6 yaşında bence güzel bir değişiklik ve tatil olur onun için.

şimdiden diyorum bak ben arayınca telefona gel tamammı diye hiç oralı değil ...

Allah sanada yaşatsın öyle emek veriyorsunki en büyük hazinen oluyor ...

Aminnn insallah cok sagolun..

Boyle der simdi cimcime ananesini gorcek heyecanli farkli yerler gorcek hele bi ayrilin ozlicek sizi hic ozlenilmez mi anne hele 1 ay..
Yasitlari fln da varsa oyalanir hem skinti yapmaz annenize.. Anne anne diye aglasa hep bu sefer anneniz uzulur..
İkiniz icinde degisiklik olur bence guzel olur endiselenmeyin.

o mutlu olur değil mi?

Aslında biz tüm yaz izinlerimizi Annemde geçiririz hem annemler kızımla ilgilenir bende rahatça akşam kızım uyuyunca dışarı çıkarım eğlenmeye yada gezmeye ..

Anne diye ağlamaz heralde, ağlarmıki acaba bilmiyoırum o zaman gece bile atlar giderim müdürüm anlayışlııdr bu gibi konularda kadın halden anlar sanırım valla bilmiyorum düşünüp duruyorum böyle

6 yaş sence normalmi?

Son düzenleme:

Calismiyor olsaniz cok huysuzluk yapar derdim..
Ama hep krese gidiyormus yada sosyal bir cocuk kres arkadaslari var ogretmenleri var annenizin yaninada her yaz gidiyormussunuz yabanci bir ortam degil uyum saglamasi zor olsun..
Tabi cocuktan cocugada degisiyor bazen bende mesela kiziniz gibiydim ana okuluna gittim krese gittim arkadaslarim vardi ama o ortamin disinda annemsiz nefes alamazdim o derece...

Dediginiz gibi birsey olsa atlar gidersiniz ama bence kizinizada sizede iyi gelecektir

hiç üzmeyin kendinizi
çok özleyeceksiniz
kızınız da sizi özleyecek ama
çok mutlu olacak emin olun.

benim 2 oğlum var. sağlık nedeniyle
(eşimin ameliyatı ve hastane süreci)
çocuklarımı babaanneye gönderdim. 25 gün oluyor.
çocuklarımı çok özlüyorum
onlar da bizi

ama çok mutlular
biri 6 biri 3 yaşında.
kv onlara benden daha iyi bakıyor
çok mutlular.

bazen ağlayasım geliyor özlediğim için
ama ya başka bi dertleri olsa ya hastalansalar da tedavi için gitselerdi falan diyip en kötüyü düşünüp kendimi
avutuyorum işte.

ben de 7 yaşıma kadar babaannemin yanında büyüdüm
annemle ya da babamla sıkıntım olmadı.
hepsini çok sevdim
mutlu bir çocuk olarak büyüdüm diyebilirim.
çocuğunuz güvenli ellerde. bırakın özgürleşsin

gidip gezip tozsun biraz, çayır çimende hoplasın zıplasın, anneannesi ile dedesi ile takılsın kaynaşsın iyice. farklı bir ortam görmüş olur. zaten 1 ay sonra yine kreşte dört duvar arasında yaşamaya devam edecekmiş. bir şey olmaz.

en doğru karari elbetteki cocugunuz verir diye dusunuyorum eger istemeseydi eminim ki zorla bile gonderemezdiniz unutmayinki aileniz sizide buyuttu gonlunuz rahat olsun simdiden.iyi tatiller kendi isini halleden cocuklar gelecekte basarili oluyor ozguveni tam olsun ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet disaridan bakildiginda mantiga uymayan hic birdey yok belki cocukta mutlu olur ama koskocaman bir ay nasil gecerki
benim ailemim yaxligi 1 saatlik mesafede kizimim kuzeninleride orada oluyor ama ben asla ve asla gonderemiyorum
sanki arada kaynar kimse benim gibi dikkatli olamaz dalginligina gelir vn gibi pek cok sey kizima kimse benim gibi bakamaz gibi hissediyorum
ben simdiye kadar sadece dogimunda ayri kaldim kizimla
evet belki bir ay ama benum gibi bir ruh haline sahip oldugunuzu dusunerek bir ayin size zindan olacaguni dusunuyorum

evet zor, ama şöyle yapın bir deneyin. baktınız ki çocuğun gece alt ıslatmaları ağlamaları oluşmaya başladı, planı değiştirirsiniz. tabi çocğa üzüntünüzü belli ederseniz o da üzülecek bir şey var psikolojisine kapılır... yaptığınız şeyden ziyade o şeyi yaparken bıraktığınız izlenim önemlidir.

Bende anneme guvenip cocugumu birakirim hatta en cok ona guvenirim ama havuz filan diyosun ya ben birakamazdim oyle bi durumda. Allah kimsenin basina boyle bi aci vermesin dusuncesi bile kotu.

bence endişelenmeyin hem niye havuza düşsün allah korusun. sizide anneniz büyüttü başınıza bi iş geldimi? hem çocuğunuz durmazsa gider alırsınız geri dönüşü var sonuçta

Bence dogru yada saglikli bir ruh hali içinde degilsin. Bu gidis ile kizin hiç bir zaman bagimsiz olmayacak ve çok fazla sana baglanacak, ve bunlar emin olunki kizini ilerdeki yaslarda kötü etki yapacak.

Ben elbette anne degilim, nasil bir his oldugunu bilmiyorum fakat bazen çoçuklari biraz birakmak gerek. Kizin mesela ne kadar güzel kuzenler ile zaman geçirebilir, senden ayri kalmayi, bagimsiz bir sekilde yeni ortam kesf etmeyi ögrenir en azindan ve bu özgüvenine çok iyi gelecek. Sirf kendi bencilliklerinden dolayi kizini böyle seylerden mahrum birakmak, dedigim gibi pek saglikli birsey degil. Sonuçta ailen senide büyüttü, o kuzenlerede sonuçta birsey olmadi,.. yani kendi iyiligini degilde kizinin iyiligini düsünmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…