- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Çocuklara iyi geldiğini duymak inan banada iyi geldi çünkü asıl sorun bende ...
Ananae mutlu
Çocuk mutlu
Hala mutlu
Baba kreş parası ödemicek biraz yalnız zaman geçirilecek diye mutlu
Ben salya sümük
3 yaşında olan kalmak zorundaydı annesinin ciddi sağlık sorunları vardı. 6 yaşındaki ile aramızda bir buçuk saatlik mesafe var. Teyzem özlüyorum diyor kuzenim de özlüyorum ama nasıl olsa eve gidicem sizinle kalayım biraz diyor her gün de arayıp konuşuyorlar. Şimdiden bavulunu hazırlamış bile.
Meraba ben 21 yaşındayım. 4 yaşımdan beri yazları anneannem bakardı bana. Emin olun hiçbişey olmaz,siz kötü düşünmeyin yeter. İlk gün anne diye ağlayıp 2.gün alışırdım :) Bence çocukların ailelerinden uzakta kalması gerekiyor bi süre.Çocuk yaşta kendilerine güvenmeye başlıyorlar :)
Yeğenim 20 yaşında üniversite öğrencisi, bu hafta gelecek yine. Yengem hala ağlıyor arkasından. Annelik öyle bişey sanırım.
Benim 8 saat mesafe olucak aramda, bir sorun olursa bende izin alır giderim diye düşündüm Halası oruçlu olduğu için yaz okuluna veririm heralde ama sonuçta uzak hafta sonları gidemeyeceğim
Birde ben bu halimi belli edemiyorum kimseye çünkü eşim bilse e tamam göndermeyelim bu kadar takıntı ediyorsan kendine diyecek bende dünden razı sonra herkez sinir olucak kızım dahil biliyorum şımarıklık olarak görecekler....
şimdiden diyorum bak ben arayınca telefona gel tamammı diye hiç oralı değil ...
Allah sanada yaşatsın öyle emek veriyorsunki en büyük hazinen oluyor ...
Bence bırakın gitsin anneniz bakacak nihayetinde ve kızınız da istiyor. Alışmaya çalışın. Benim teyzem 3 yaşındaki kızını taa buraya Almanya'dan gönderdi babasıyla ama mecburdu, her gün ağlıyordu. Ama sizin kızınız 6 yaşında bence güzel bir değişiklik ve tatil olur onun için.
Aminnn insallah cok sagolun..
Boyle der simdi cimcime ananesini gorcek heyecanli farkli yerler gorcek hele bi ayrilin ozlicek sizi hic ozlenilmez mi anne hele 1 ay..
Yasitlari fln da varsa oyalanir hem skinti yapmaz annenize.. Anne anne diye aglasa hep bu sefer anneniz uzulur..
İkiniz icinde degisiklik olur bence guzel olur endiselenmeyin.
o mutlu olur değil mi?
Aslında biz tüm yaz izinlerimizi Annemde geçiririz hem annemler kızımla ilgilenir bende rahatça akşam kızım uyuyunca dışarı çıkarım eğlenmeye yada gezmeye ..
Anne diye ağlamaz heralde, ağlarmıki acaba bilmiyoırum o zaman gece bile atlar giderim müdürüm anlayışlııdr bu gibi konularda kadın halden anlar sanırım valla bilmiyorum düşünüp duruyorum böyle
6 yaş sence normalmi?
Annen içinde mantıklı gelmiş göndermek demekki değilmi?
Merhaba,
Kızım bu sene ilkokula başlayacak, çevremizdeki ilkokullar çok kalabalık ve çevrede pek iyi olmadığı için özel okula verdim. Bİz zengin insanlar değiliz harcamalarımıza dikkat etmek ve tasarruflu olmalıyızki zorlanmadan hem kolej ödememizi yapalım hemde hayatımızı devam ettirelim. Ayrıca çalışan bir anne olduğum için kızım bu zamana kadar yaz kış kreşe gidiyordu
Annemle konuştuk dediki -Kızım getir torunumu yanıma okullar açılıncaya kadar ben bakayım,
tabi ben o kadar ayrı kalamayacağımı söyleyince o zaman 1 ay kalır bayramdan sonrası içinde geldiğinizde beraber dönersiniz dedii
Halası sabahları servise bırakıyor oda Ramazanda oruçlu olacağım benim içinde iyi olur sabah çok erken kalkmamış olurum bende bayramdan sonra okullar açılıncaya kadar bakarım dedi
böylelikle 2 ay boyunca bende kreş ödemesi yapmıyor olacağım ki aylık 650 TL
Baktım benim kızda istiyor tamam dedim. Annem yazlıkta yaşıyor havası, bahçesi ortamı güzel, faaliyet yapıcaklar gezicekler
Ama ya benşimdiden ya başına birşey gelirse diye kafamda paranoyalar kuruyorum Annem saçmalama biz neyiz diyor, mesela ya havuza düşerse diyorum biz neciyiz hep gözümüz üstünde olucak hem o bebekmi 6 yaşında artık laf anlıyor endişelenme diyor.
Herkez mutlu oysa ben şimdiden özlüyorum.
Çozuklarından bu kadar ayrı kalıan yada kalacak arkadaşlar varmı? sizce doğru bir kararmı verdim?
Yorumlarınız çok önemli
Şimdiden teşekkürler
evet disaridan bakildiginda mantiga uymayan hic birdey yok belki cocukta mutlu olur ama koskocaman bir ay nasil gecerki
benim ailemim yaxligi 1 saatlik mesafede kizimim kuzeninleride orada oluyor ama ben asla ve asla gonderemiyorum
sanki arada kaynar kimse benim gibi dikkatli olamaz dalginligina gelir vn gibi pek cok sey kizima kimse benim gibi bakamaz gibi hissediyorum
ben simdiye kadar sadece dogimunda ayri kaldim kizimla
evet belki bir ay ama benum gibi bir ruh haline sahip oldugunuzu dusunerek bir ayin size zindan olacaguni dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?