Kızımdan bir ay ayrı kalacağım :(

Bende yazları annem çalıştığı için 3 ay boyunca izmire giderdim. İzmir foça çeşme altınoluk arası gezerdik 3 ay boyunca.
Hayatımında en güzel yıllarıydı. Çocugnuzu merak etmeyin banada her yaz anneannem bakmıştır. Çok şükür hiç bişey olmadı. Bence yazlık yerse hiç düşünmeden yollayın hem 650 tl tasarruf hemde çocugnuz 1 ay tatil yapıcak. Anneden ayrı kalmak çocukken pek koymuyo insana 1 ay ayrı kalmak onu rahatsız etmiycektir heleki deniz kum güneş havuz varsa keyfine diycek yok. Ben 15 yaşından sonra annemsiz tatile gidemedim o çalışıyo ben gidip keyif yapamam diye. Neyse çok uzatmıycam sizi bu yaşa getiren kadın bence çocugnuzada çoook güzel bakar için rshat bi şekilde gönderin. Şimdiden iyi tatiller ufaklığa :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anneniz zaten gozunu ustunden ayirmayacakmis, fazla endiselenmeyin. Krese gitmis, sosyallik acisindan gelismistir zaten.

Bir de cocuk istekli, anneanne istekli, gittigi yer yazlik yer. Eee? Daha guzel ne olabilir ki... Bence kiziniz cok eglenecek. Travma yasatabilecek bir durum degil bu sizin sartlara bakilirsa. Resmen yaz tatili yani. :) Bizim de anneannede kalmak zorunda oldugumuz, boyle 2 hafta-1 ay kadar sureler oldu. Gayet guzel oluyor. Bence kiziniz cok guzel bir tatil gecirecektir. Mutlu olun bence. :)

bencede gonderin hem tasarruf hemde sicacik yuva varken niye sabah kalk krese git aksam don yapsin cocuk anneannesi bal gibi bakar valla kac yasindayim anneannem yasasaydida keske pamuguma sarilip bir gece yatsaydim koynundaustelik canim merak etme birsey olacagi varsa gozunun icine bile baksan oluyor malasef oglum koltukdan kaydi tutamadim cam sehpaya kafasi hizla vurdu kasi patladi hemde gozumun onunde ve dibindeki ben kil payi kacirdim hemde bizden daha pipirikli olur annelerimiz emanet cocuk diye ben 1 gun birakmisdim anneme tatile gittigimde kadincagiz butun isini birakmis benim cocuklarin etrafinda dort donmus cocuklar bile anne bidaha birakma anneannem sussa dedem basliyor ne yapiyorsunuz biryere gitmeyin cok SIKIcilar bir rahat oynayamadik dediler

Annelik böyle bişey işte. Bende tıpkı sizin gibi çok pimpirikli bir anneyim. Hatta dün akşam üzeri üst komşum kızını parka götürüyodu senin kızıda götüreyim oynasınlar dedi. 4 yaşında kızım ve park çok yakınımızda. Ben şuan hamile olduğum için rahatsızım çıkamıyorum dışarı. Götürme desem ayıp olacak kızımda çok ağlıcak tamam dedim. Ama onlar gelene kadar kafamda neler kurdum tıpkı sizin gibi. İnsan yavrusunu gözünün önünden ayırmak istemiyor. Ama annenize sık sık arayıp tembihlersiniz. Sonuçta kendi anneniz yanlış anlamaz sizi.

havuz olayı cok rısklıymıs helekı son yaşanan pamir bebek olayından sonra..

annen acaba her sanıye basında olabılecekmı?

çocuk erken kalksa annane de onunla uyanacak mı?

kapıların kılıtlı olması cok önemlı..

oncelikle sunu soyleyim kuzenlerim orada anneleri ile birlikte
evet annem bizleri buyuttu ama biz buyurken boyle degildi biz sokakta annem evde
belki dediklerinizde haklisiniz ama konu evladim olunca en kotusunu dusunuyorum heleki bu son zamankarda yasanan olaylardan dolayi
daha dun kk da okudum adam havuzdaki cocuklari izleyerek masturbasyon yapiyor ortam cok cok kotu
annemlerin yazligi ormanlik icinde bir sitede ya saklabbac oynarken o bolgede kaybolursa ya denize girdiklerinde bir anlik dalginlikla kizim gozdeb kacarsa kuzenleri onfan buyuk ve kizimin ozguveni oldykca yuksek onlar gibi ileriye giderse
elimde olmadan kafamdan binbir turlu sey geciyor
sagliksiz bir ruh haline girmis oldugum kesin bu konuda gercekten haklisiniz
bu kis yasanan okadar cirkin sey varki kendime hakim olamiyorum kizim surekli kontrolum altinda

Kızımı yaşındayken haftalığına babaanneye bıraktım.. Sorun olmaz ... Çok özlersen yada o seni çok ararsa getirirsin.

Yazılanların %90 dan fazlası kızım için çok iyi olacağı yönünde sonuçt hepiniz tecrübeleriniz ile bana yardımcı oldunuz.
O iyi olursa bende iyi olacağım bu hafta sonu bir alıştırma yaptık aslında babası ile düğün sebebiyle il dışına gittiler ben gitmedim

Telefonda aman gözünün önünden ayırma diye diye sanırım Eşimi biraz sinir ettim bide düğün için ne güzel bir elbise koymuştum gitmiş kuzeninin çirkin bir elbisesini giymiş face ten takip ediyorum onları ama telde konuşurken çok seviyorum annecim seni diyorum bende anne diyor..

Ben sanırım abartıyorum herşeyi

Bence gönder gitsin. Değişiklik olur Çocuk. Zaten koca sene okula gitmiş. Bütün yine kreslerde sürünmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…