kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Kocanızdan intikam almak için kızınızı yakmayı düşünüyorsunuz farkında misiniz? Düşündüğünüz intikamsa İlahi adalet var merak etmeyin.Kizim sizinki kadarken rahatsızlanıp 8 gun hastanede yattım. Enfeksiyon riskinden hiç görüşemedik.Gül gibi bakıldığı halde çocuğumun psikolojisini düzeltmem aylarımı aldı. Allah yardımcınız olsun.

B
Boyle bır cumle kurmanız bıle cok cok saçma, sırf o rahat etmesın kızıyla ugrasssın diye bunu nasıl dusunebılırsınız?
ben yuvami kurtarmak icin boyle soyledim daha dogrusu bunlari tet
Kocanızdan intikam almak için kızınızı yakmayı düşünüyorsunuz farkında misiniz? Düşündüğünüz intikamsa İlahi adalet var merak etmeyin.Kizim sizinki kadarken rahatsızlanıp 8 gun hastanede yattım. Enfeksiyon riskinden hiç görüşemedik.Gül gibi bakıldığı halde çocuğumun psikolojisini düzeltmem aylarımı aldı. Allah yardımcınız olsun.
Geçmis olun oyle bir niyetim yok kizim yanimda bende olayin mantiksizliginin farkindayim sadece goruslerinizi almak istedim ve suanda ne kadar mantiksiz bir soru sordugumun farkindayim

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
kızınızı kullanarak mı eşinizden ıntıkam alacaksınız
kız onda kalsın sorumlulugu baba alsın ama bebek perişan olsun oyle mı
bebek bu ya , yavru daha , annesini arar babasını değil
ileride bıraktıgınız cocugun karsısına cıkıp ne dıyeceksınız

baban bu işten bu kadar kolay sıyrılmasın dıye, seni onun yanına mı postaladım dıyeceksınız
nafaka alırsınız
işe girersınız
bır bakıcı tutar aılenızın yanına yerlesırsınız
bu kadar basit

15 aylık bir bebeği nasıl babasına bırakmayı düşünebilirsiniz ki sefil olacağını bile bile. Hem neden çalışamayasınız ki anneniz varmış bakar çocuğunuza bu kadar kolay mı bunu aklınızın ucuna dahi getirmeniz garip. Çocuğunuz yanınızda olmadıktan sonra kimin için çalışacaksınız zaten. Kendinize yeni bir hayat kuracaksınız ve o hayatın içinde çocuğunuz olmayacak.

Benim annem 15 seneden sonra ayrıldı 2 çocukla ve hiçbir çalışma hayatı yoktu nafaka bile üç kuruş alıyordu çalıştı çabaladı baktı büyüttü yetiştirdi ailesi de yanında yokken o yüzden bunlar bana bahane geliyor.

Keşke anlaşamadığınız insandan çocuk yapmasaydınız da o çocuk bu halde olmasaydı. Haa ama niyet başka çocuğunuzun sefi l olacağını bilsenizde sırf eşiniz rahat etmesin diye ona bırakmayı düşünüyorsunuz yani çocuğunuzu bunun için kullanacaksınız pardon da eşinize hiçbirşey olmaz verir ailesine bakarlar

canım bu düşünce yapısı ile o Ada'mı değil çocuğunuzu cezalandırmış olursunuz , o rahat etmesin diye çocuğunuzu bu duruma alet etmeyin

ben bu yazdığınızı okuduktan sonra sizi anlayamam, kendi kızını bir ceza aracı olarak gören ve sırf inikam almaya çabalamak için kızından ayrılmayı düşünebilen bir anne. olamaz. hani deseydiniz ki annem hasta, ben çalışcam, babam şöle... ekonomik bir dayanağınız, manevi bir gücünüz olmasaydı belki bir nebze anlamaya çalışırdım ama "kız bana kalacak o hayatını yaşayacak..." çok zalimce. Allah kızınıza yardım etsin.

Back
X