- 19 Nisan 2016
- 77
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi melegimsin34
Bunlarin mezhepleri genis esimim ailesine soyledigim halde orali bile olmadilar zamaninda kayinpederim kaynanamida aldatmis esim askerdeyken beni ocak ayinin ortasinda kapilarda bekleten kadin sirf kendide yasadi diye sabret kizim dedi sok oldum basta benim evlenmem yanlisti zaten cok yanlis bir evlilik yaptim cok cunku benim ailem dinine cok bagli bir aile ama onlar oyle degil genis insanlar icinde allah sevgisi olmayan insanlar herseyi yapar kucucuk bir bebege kiyanda ne bekliyorum ki ama en az onun kadar sucluyum ben cayir cayir yanicam ateslerde ben o kurtaj masasinda hungur hungur aglarken o kardesiyle asagida sigara icmis kardesiyle guluyomus ben iste yukarda aglamaktan canim cikti narkoz halinde bile gozumden patir patir yas akmis kurtajdaki doktorlar hemsireler hep aglamis benim duygularimla oynadi sonradan kafasinami dank etti yoksa parami ve bileziklerimi istedimdemi yumusadi 6 ay pesimden kostu bilinmez 1tlsine olur geberir bu pisliklerAllah razi olsun cok tessekkur ederim beni cok iyi anlamissin hic kendi egonu tatmin etmeye calismadan sadece yardimci olmaya calistigin icin sonsuz tessekkurler keske senin gibi bir arkadasim olsa.bugun esimle konustum beni sevmiyosun anliyorum bana karsi ilgisizsin bunuda anliyorum ama kizimizin bir sucu yok istedigini yap saat kacta geldigin ne yaptigin umrunda degil ama kizimizi harcama bizim yiyicegimizi icicegimizi getir kizina baba yoklugu hissettirme baska birsey istemiyorum dedim bu sefer basladi ben seni aldatmadim demeye ama dusunuyorum bir insan hem cok ilgisiz olup hemde ust uste baskalarindan msjlar gelmeler cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla konusma dedigim halde konusmasi kadinda esimde o kadar yuzsuz ki kadini arayip ben konusmanizi istemiyorum dedigim halde esimin tel baska isimde kaydetmesi ve hafizamin guclu olmasindan sansli oldugum icin fark etmem prezervatif icin seni denemek icin koydum demesi hic mantikli degil buna cocuklar bile inanmaz inanmiyorumda affedecek kadar temiz kalpliyim ama tekrar guvenecek kadar aptal degilim gelmis gece ustumu ortuyo yanima yatmaya calisiyo istemiyorum bana dokunma dedim 1 aydir koltukta yatio unuversiteyi bitirmeme 1 sene var ona ihtiyacim oldugunu saniyo kizim kres yasina kadar sabredicem ve bu pislikten yikanicam ne beni nede kizimi haketmiyo asalik kendimi sucluyorum nasil boyle bir aileyle evlendim diye