6 sene once bırını sıkayet etmek ıcın karakola gıtmıstım ,Evet.
İyi ki ilk gün gerçek yüzlerini gördüm.
Bunlardan bir halt olmaz.
Karakolda zorla ifade aldırdım ama şerefsizler birleşip yalan ifade vermişler.6 sene once bırını sıkayet etmek ıcın karakola gıtmıstım ,
kufuru bıle dogru duzgun yazamamıs bosver sen sıkayet etme demıstı
versınler , kamera kaydı yokmu ?Karakolda zorla ifade aldırdım ama şerefsizler birleşip yalan ifade vermişler.
Yok.versınler , kamera kaydı yokmu ?
Sabah sabah sinirlendim yine.
Bunlar ne sahtekar, ne arsız, ne karaktersiz çıktı.
Bunlar mı çocuklara din öğretecek, ahlak öğretecek?
Diyanetin sevgili hocaları yalancılıkta organize olarak zirve yapmışlar.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
Savcı ifadelerini almış ve tamamı yalan ifadenin.
Ben 12,30 da orada olduğum halde 13,30 da orada olduğumu, gittiğimde kimse yokken tüm görevlilerin çocuğumun başında olduğuna dair bir sürü yalan beyanda bulunmuşlar utanmazlar!
Şeytan diyor git saçını başını yol.
Eki Görüntüle 2195989
Ne güzel değil mi, işlerine gelince bu kadar rahat yalana başvurabilmek... Bir de bunlar yanlış hatırlamıyorsam dini eğitim veriyorlardı. O konuda kendilerini eğitememişler, bir de çocuklara musallat oluyorlar. Keşke şu olay kulaktan kulağa iyice yayılsa da, özellikle bu yalan ifade olayı, kimse çocuğunu emanet etmese böyle yobaz sürülerine.Karakolda zorla ifade aldırdım ama şerefsizler birleşip yalan ifade vermişler.
Komşu 12:30 da gitmiş, çocuğu alırken haber vermiş ama oradan ayrılmamışmış. Ben ihmalkar davranıp 13:30 gitmişim ki yalan.Yok artık ya..
Allah bildiği gibi yapsın onları.
Peki çocuğu alan komşunuzun ifadesi?
Kızım özel kreşe gidiyor, komşu çocukları devlet kreşlerine. Hepsinde uygulama aynı. Yani özeli, devleti fark etmiyor. Farklı biri çocuğu almak istediğinde mutlaka ebeveynlere haber veriyorlar. Yani bence evet, abartmak demeyelim de çünkü bu abartmak olmuyor, bunu sorun etmeli, hesabını sormalıydınız. En kıymetlilerimizi emanet ediyoruz bu insanlara. Kendi çocukları gibi düşünemeyeceklerse, bu işi de yapmasınlar. Çok korkunç bir durum bence ya. Hele bu konudaki durum daha feci. Kapıdan kimin girip çıktığı bile belli değil. Allah korumuş resmen.hatta Sene başında komşum kendi çocuğuyla birlikte benimkini de aldı. Haberim vardı benim ama kreşin haberi yoktu sonuçta. Çok mu rahatım ne :)))
Bir de bunlar diyanetin din görevlisi.Allah iyi insanlarla karsilastirsin denir ya. Istebu insanlar iyi degil
O da göndermedi ama utandığı için, rezil olduğunu düşündüğü için.Ne güzel değil mi, işlerine gelince bu kadar rahat yalana başvurabilmek... Bir de bunlar yanlış hatırlamıyorsam dini eğitim veriyorlardı. O konuda kendilerini eğitememişler, bir de çocuklara musallat oluyorlar. Keşke şu olay kulaktan kulağa iyice yayılsa da, özellikle bu yalan ifade olayı, kimse çocuğunu emanet etmese böyle yobaz sürülerine.
Komşunuz çocuğunuzu ne zaman teslim aldığını dürüstçe ifade etse, zaten her şey ortaya çıkar. Var mı kendisinde böyle bir insanlık? Bu olaylardan sonra, komşunuzun yerinde olsam kendi çocuğumu da göndermezdim bu kursa.
Evet sıkıntılı.Benim kızımı 4.5 yaşındayken babam almaya gitmişti. Başka şehirde yaşıyoruz, kalmaya gelmişlerdi, ilk defa gidiyor almaya. Teslim etmişler. Ben evde kızınca babam “çocuk dede deyip gönüllü gelince verdiler tabii abartma istersen” demişti. Abartsa mıydım bilemedim şimdi
İfade verdi ama detayını bilmiyorum.Komşu bu konuda ifade vermedi mi? Yani saat konusunda
Haklılığımı geçtim.Bende sırf kartlı sistem diye oğlumu yakınımdaki okula verdim. Kart sahibinden başka kimse alamıyor. Hatta 1 defa eşim iş dönüşü alayım demiş, "kartı kim basıyosa o alacak vermiyoruz" demişler. Ki müdür bizi tanıyodu artık, "bana kıl da deseniz vermem çocuğu" demişti. 'Hiç öyle şey olur mu ben bu yüzden yolluyorum oğlumu buraya zaten' demiştim bende. Bu zaman berbat bi zaman ne yazık ki, evhamlanmakta haklıyız.
Sizde inşallah haklılığınızı ispatlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?