Kızımı başkasına vermişler

6 sene once bırını sıkayet etmek ıcın karakola gıtmıstım ,
kufuru bıle dogru duzgun yazamamıs bosver sen sıkayet etme demıstı
Karakolda zorla ifade aldırdım ama şerefsizler birleşip yalan ifade vermişler.

Yok artık ya..
Allah bildiği gibi yapsın onları.
Peki çocuğu alan komşunuzun ifadesi?

Karakolda zorla ifade aldırdım ama şerefsizler birleşip yalan ifade vermişler.
Ne güzel değil mi, işlerine gelince bu kadar rahat yalana başvurabilmek... Bir de bunlar yanlış hatırlamıyorsam dini eğitim veriyorlardı. O konuda kendilerini eğitememişler, bir de çocuklara musallat oluyorlar. Keşke şu olay kulaktan kulağa iyice yayılsa da, özellikle bu yalan ifade olayı, kimse çocuğunu emanet etmese böyle yobaz sürülerine.

Komşunuz çocuğunuzu ne zaman teslim aldığını dürüstçe ifade etse, zaten her şey ortaya çıkar. Var mı kendisinde böyle bir insanlık? Bu olaylardan sonra, komşunuzun yerinde olsam kendi çocuğumu da göndermezdim bu kursa.

Benim kızımı 4.5 yaşındayken babam almaya gitmişti. Başka şehirde yaşıyoruz, kalmaya gelmişlerdi, ilk defa gidiyor almaya. Teslim etmişler. Ben evde kızınca babam “çocuk dede deyip gönüllü gelince verdiler tabii abartma istersen” demişti. Abartsa mıydım bilemedim şimdi

hatta Sene başında komşum kendi çocuğuyla birlikte benimkini de aldı. Haberim vardı benim ama kreşin haberi yoktu sonuçta. Çok mu rahatım ne :)))

Yok artık ya..
Allah bildiği gibi yapsın onları.
Peki çocuğu alan komşunuzun ifadesi?
Komşu 12:30 da gitmiş, çocuğu alırken haber vermiş ama oradan ayrılmamışmış. Ben ihmalkar davranıp 13:30 gitmişim ki yalan.
En geç 12:35 de oradaydım.

Görevliler yemeğe gidiyordu ve komşumu görmemişlerdi bile.

hatta Sene başında komşum kendi çocuğuyla birlikte benimkini de aldı. Haberim vardı benim ama kreşin haberi yoktu sonuçta. Çok mu rahatım ne :)))
Kızım özel kreşe gidiyor, komşu çocukları devlet kreşlerine. Hepsinde uygulama aynı. Yani özeli, devleti fark etmiyor. Farklı biri çocuğu almak istediğinde mutlaka ebeveynlere haber veriyorlar. Yani bence evet, abartmak demeyelim de çünkü bu abartmak olmuyor, bunu sorun etmeli, hesabını sormalıydınız. En kıymetlilerimizi emanet ediyoruz bu insanlara. Kendi çocukları gibi düşünemeyeceklerse, bu işi de yapmasınlar. Çok korkunç bir durum bence ya. Hele bu konudaki durum daha feci. Kapıdan kimin girip çıktığı bile belli değil. Allah korumuş resmen.

O da göndermedi ama utandığı için, rezil olduğunu düşündüğü için.

Diyanetin Kuran öğreticisi bunlar.

Yedikleri, içtikleri, kazandıkları haram bunların.

Komşuya da soracağım zaten, bu ifadede katkısı var mı bakalım.

Evet sıkıntılı.
Her komşuyum, dedeyim diyene verirlerse?
Ya çocuğunuzu bir yabancıya teslim ederlerse dedesi diye.

Bu zamanda böyle bir riske giremem.

Bende sırf kartlı sistem diye oğlumu yakınımdaki okula verdim. Kart sahibinden başka kimse alamıyor. Hatta 1 defa eşim iş dönüşü alayım demiş, "kartı kim basıyosa o alacak vermiyoruz" demişler. Ki müdür bizi tanıyodu artık, "bana kıl da deseniz vermem çocuğu" demişti. 'Hiç öyle şey olur mu ben bu yüzden yolluyorum oğlumu buraya zaten' demiştim bende. Bu zaman berbat bi zaman ne yazık ki, evhamlanmakta haklıyız.

Sizde inşallah haklılığınızı ispatlarsınız.

Muhtemel şimdi söylediklerim için banlanma ve linç yeme durumum olacak. Ancak bir çocuğun dini eğitimi evde verilmeli böyle kurumlara çıkan haberlerden sonra nasıl güveniliyor hala aklım almıyor. Gördüğünüz gibi dini öğretmeye diye giden insanlar yalan söylemekten hiç çekinmiyorlar mevzu kendi çokarları olunca.
Evde 4yaşından itibaren temeli verebilir ayrıca siz inandığınız şekilde yaşıyorsanız zaten örnek alarak öğrenecektir. Çocuklarında kötü etkilendiğini düşünüyorum zira kendi kuzenlerimde de örnekleri var.
Normal meb anaokullarında bile anne arıyor çocuğumu şu alıcak diye kimlik göstermeniz gerekiyor almadan,bunlarda ki yoldan geçene çocuk vermek aman bize kalmasında nolursa olsun.
Kurumun etrafında sizin geldiğiniz saati göstericek kameralar varsa sıcağı sıcağına kayıtlar ailinmeden alın olası dava durumu olursa.
Kurumunda adını vererek bence intertte şikayette de bulunun öğrensinler nasıl bir eğitim sorumluluk anlayışlarının olduğunu.
Sizi de ayrıca tebrik ederim bu defalık neyse demediğiniz için. Çok geçmiş olsun.

Haklılığımı geçtim.
Bu kadar rahat yalan söylemeleri çıldırtıyor.
Bunlar din görevlisi.
Böyle bir rezalet olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…