- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
Diyanetin yaz kursu.Yok artık..
Hala kaldı mı böyle yerler ya? Ne büyük ciddiyetsizlik.
Millet bas bas bağırıyor bunlar hala eski kafa..
Hem yasal olarak şikayet edin hem de sosyal medyadan duyurun.
Oradaki diğer velileri de uyarın mutlaka.
Aslında buraya da yazsanız keşke kurumun adını..
Amin.Allah korumuş
Hepimizin kuzularını korusun Allahım
Kızımın anlattığından anladığım kadarıyla sadece benim kız ve komşunun kızı kalmış.Kesinlikle haklısınız direkt savcıliğa gidin. Ya başkası olsaydı? Komşunuzun yaptıgi da yanlıs ne akla hizmet alıyor çocuğu?
Alt kat komşum ve kızlar 7/24 beraber.komşunuz kızınızı neden almış ben onu anlamadım hangi niyetle yeni laf arasında uğrarsan benim kızı da al diye mi konuştunuz? Ayrıca okulun yaptığı çok büyük bir hata gerekli tüm yerlere şikayet edin sonuna kadar.
Diyanetin yaz kursu.
Çalışanlar kadrolu Kuran eğiticisi.
Elimden geleni ardıma koymayacağım.
Kızıma sebep olabilirlerdi.
Amin.
Benim de yüreğim ağzıma geldi.Cocugumu baskasina vermisler basligini görünce evlatlik vermisler sandim yüregim agzima geldi. cok gecmis olsun. Cok Haklisinizzzz bunu yapmaya haklari yok. Bencede sikayet edin ve alin Kizinizi ordan... Ne münasebet benim cocugumu komsuya vermek. Ya Baskasi alip kacirsaydi Allah korumus Gecmis Olsun.
Kızımın anlattığından anladığım kadarıyla sadece benim kız ve komşunun kızı kalmış.
Kapılar açıkmış, görevliler kendi odasındaymış.
Haber vermeden alıp çıkmış.
Durum vahim yani.
Komşu olmasa, kızlar kurstan çıkıp gitse kimsenin ruhu duymayacakmış.
Selam hanımlar
5 yaşındaki kızımı bugün bir kursa yazdırdım ve 3 saat sonra almaya gittim.
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Eveleyip gevelediler. Hemen Bimer'i arayıp şikayet ettim.
Eşim gelince polise ve savcıya da gidip şikayet edeceğim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
Öfkeden yerimde duramıyorum.
O kadar detay vermek istemiyorum.MEB bakmaz oraya. Diyanete şikayet edin bir de bimere. Hangi il ilce? Benim çevremde de var da epey iyiler siz ilginç yere denk gelmişsiniz
Alt kat komşum ve kızlar 7/24 beraber.
Kursta sadece ikimizin kızı kalmış, o da almış ama anladığım kadarıyla görevlilerin bundan da haberi yok.
Komşuya amaan öldüm şöyleyim desen almaz alası tutmuş insanların tuhaflığıSelam hanımlar
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
Aminnn ALLAH Razi olsun.. Allah evlatlarimizi bize bagislasin... InsallahBenim de yüreğim ağzıma geldi.
Amin
Siz de evladınıza sağlıkla kavuşun inşallah.
SağolunKorkunç tabiki haklısınız geçmiş olsun
Ya öyle olsaydı.Bu ne sorumsuzluk. Ya o çocukların başına bir şey gelseydi? Hergün haberlerde izliyoruz kaçırılan bir daha da bulunamayan bir suru çocuk var. Kesinlikle şikayet edin orayı. Ya komşunz değil de baskasi alsaydi? ALLAH korumuş.
her yere şikayet edeceğim.Kesinlikle haklısın hangi devirde yaşıyoruz. Neler okuyoruz Allah korusun çocuğunuzu ordan alın bimer cimer ne varsa şikayet edin asla yumuşamayın
Maalesef.beterinde beteri yani desenize kimlere emanet ediyoruz çocuklarımızı belli değil
Inanmiyorummmm yok artık . Allah yavrularımızı korusunSelam hanımlar
Komşum çok rahat biri.Komşuya amaan öldüm şöyleyim desen almaz alası tutmuş insanların tuhaflığıAma sakin olun ve gerekeni yapın bence kurstan alın o kursa güven olmaz ayrıca düzgün cevap bile verememişler. Ayrıca burada bizimle paylaştığınız gibi çevrenizle de paylaşın ki bilsinler milletin çocuğu ortada mı canım.
AminInanmiyorummmm yok artık . Allah yavrularımızı korusun
Rahat olunacak konu mu ya çocuk bu hayır kursa dersiniz ki komşum alacak o zaman bile bir sorgu sual lazım verirken siz gerekeni yapın ve lütfen bizi bilgilendirin gidişat hakkında.Komşum çok rahat biri.
Olur öyle dedi gitti.
Ama ben gereken her şeyi yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?