İsteyen bir aile var onlara vermek istiyorumNereye göndereceksiniz?
Merhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfen((
Düşündük aslında ama söz geçirmedim malesefKeşke kedi sahiplenmeden önce dusunseydiniz bunları.
Kumun oldugu banyo kapisini kapatiyorlarmis. O zaman kaciriyormus. Kumluk mevzu degil yaniTuvalet için yanlış birseyler olmalı kumu değiştirin kızınız günlük temizlesin hem sorumluluk almış olur
Kumun oldugu banyo kapisini kapatiyorlarmis. O zaman kaciriyormus. Kumluk mevzu degil yani
Zaten acipta girmesini beklemiyoruz kediden biz giderken aceleden bazen kapalı unutuyoruz bende çalıştığım için onun sorumluluğunda yetişemiyorum anlamında yazdım yoksa kediden olağanüstü şeyler beklemiyoruz zatenYani hayvanin tuvaletinin kapisini kapatiyorsaniz nasil acipta girmesini bekliyorsunuz? Tutar tutar illaki kaçırır.
Yillar önce kuşum vardi annemde verdi ben istemedigim halde kuşumu hala affetmis degilim. Ki bence annemle aramdaki en buyuk kopus bununla basladi. Emin olun asla affetmeyecektir sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?