Hanımefendi tuvaletin kapısını kapatırsanız hayvan mecbur dışarı yapacak. Bu hayvanı istememe sebebi olamaz ya.banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor
Yani evde kedi köpek beslemek bana göre değil. Keşke baştan dusunseydiniz bunlari ama rahatsız olduğunuzu soyliceksiniz artık küçükte değil anlar.Merhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfen((
İsteyen varmış. Cins ya hani. Alan da hava atmak için alacak. Yazık hayvana.Hayvan böylelerinin elinde oyuncak oluyor işte gittiği yerde huzur bulur inşallah diyeceğim onu da hiç sanmıyorum
Bunlar mesela bu kadın gözümde öyle aşağılık ki. Benim için her can kutsaldır. Çocuğa işkence yapan geberse oh iyi olmuş deriz ya bu kadın için de aynısını çok rahat söyleyebilirim. Kime radikal gelirse gelsin söylemlerim. Zalim işteİsteyen varmış. Cins ya hani. Alan da hava atmak için alacak. Yazık hayvana.
Ben cins kedilerin kaderlerine hep üzülürdüm de, kaynımın kediyi gördükten sonra artık içim acıyor. Şu kulağı kırıklardan sahiplenmişler hayvan daha 1 yaşına girmeden çiftleştirilmiş. Tam biz gittik kedi bize sürtüne sürtüne eşimin ayaklarına yatıp doğuma başladı, günlerdir öyleymiş kimse bi kafasını okşamamış güvende hissetmemiş doğurmamış demek ki. O kadar acı çekiyordu ki doğumda, doğum gecikince götürelim veterinere kanala sıkışmış olabilir dedik. Yok sokak kedileri kendi kendine doğurmuyor mu bu da doğurur dedi gittiler yanımızdan. Doğurdu, doğurduğunun akşamı erkek kedinin sahibi geldi yavruları incelemeye. Bir övünüyor bizimki şu kadar kediyi bilmem ne yaptı dişiler şu fiyata gidiyor bilmem ne. Memeden kesilmeden vermişler bi yavruyu çoktan. Diğerlerine noldu bilmiyorum sormaya korktum ama onlar da verilmiştir kesin. Çok yazıkİsteyen varmış. Cins ya hani. Alan da hava atmak için alacak. Yazık hayvana.
O kaynınızdan hayır gelmez, heran ona karşı temkinli olun.Ben cins kedilerin kaderlerine hep üzülürdüm de, kaynımın kediyi gördükten sonra artık içim acıyor. Şu kulağı kırıklardan sahiplenmişler hayvan daha 1 yaşına girmeden çiftleştirilmiş. Tam biz gittik kedi bize sürtüne sürtüne eşimin ayaklarına yatıp doğuma başladı, günlerdir öyleymiş kimse bi kafasını okşamamış güvende hissetmemiş doğurmamış demek ki. O kadar acı çekiyordu ki doğumda, doğum gecikince götürelim veterinere kanala sıkışmış olabilir dedik. Yok sokak kedileri kendi kendine doğurmuyor mu bu da doğurur dedi gittiler yanımızdan. Doğurdu, doğurduğunun akşamı erkek kedinin sahibi geldi yavruları incelemeye. Bir övünüyor bizimki şu kadar kediyi bilmem ne yaptı dişiler şu fiyata gidiyor bilmem ne. Memeden kesilmeden vermişler bi yavruyu çoktan. Diğerlerine noldu bilmiyorum sormaya korktum ama onlar da verilmiştir kesin. Çok yazık
Kediyi sakın göndermeyin asıl o çok büyük bi sorumluluk. Kumunu düzenli temizlerseniz, temizlerken kumu dağılıyorsa onu da arada değiştirirseniz asla kokmaz. Tüyler de dönem dönem dökülüyor vitamin kullanıp gündük tararsanız dökülmez. 3 kedim var evde bçyle bir sorun yaşamıyorumMerhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfen((
Daha kedinin memeleri kıpkırmızı yeniden çiftleştirmeyi konuşuyorlardı. Valla içim acıdı.O kaynınızdan hayır gelmez, heran ona karşı temkinli olun.
Neden bunları önceden düşünüp hareket etmiyorsunuz? Kedi köpek sizin oyuncağınız değil. Evladınız gibi görmeniz gerektiğini bilmeniz gerekiyordu zira evladınızı nasıl atamıyorsanız onu da atamaz bir başkasına vermemelisiniz. Onların duygularını hafife alıyorsunuz. Az çok bu bahsettiğiniz zorlukları en başta biliyor olmalıydınız şimdi mi aklınıza geldi tiksineceğiniz? Ondan sonra linç ediyor oluyoruz. Çocuklarınıza oyuncak alıyorsunuz resmen.Merhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfen((
Kumun olduğu tuvaletin kapısını kapalı unutuyormuş hanımefendi yoğunluktan. Temizlik değil ki dertKumunu düzenli temizlerseniz,
Yani tabi her tarafa yapar kedi ki kaç saat tuvalet tutabiliyorlar. Bu şekilde psikolojisini bozmasınlar sonra düzeltmesi çok zor davranış bozukluğu yapıyor. Almışlar artık kediyi bir şey diyemem ama kesinlikle sahiplendirmek bi seçenek olmamalı, nasıl bakabilirler onu öğrenmeleri lazımKumun olduğu tuvaletin kapısını kapalı unutuyormuş hanımefendi yoğunluktan. Temizlik değil ki dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?