Kızımı nasıl üzmeden ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuvaletinin kapısını kapalı tutuyormuş ben anlamadım nereye yapmasını bekledi ki hayvancağızın. İnşallah bulur öyle birisini de hayvan bu kadından kurtulur.
Ne demek nereye yapmasını bekledi, cins kedi bu ayağa kalkıp kapının kolundan çevirip içeri girip işeyip üstüne oda spreyi sıkıp kapıyı geri kapatmalıydı. Yoksa niye cins kedi? Bi de "en tatlı olanı aldığı" cins kedi?

Tuvaletinin kapısını kapalı tutuyormuş ben anlamadım nereye yapmasını bekledi ki hayvancağızın. İnşallah bulur öyle birisini de hayvan bu kadından kurtulur.
çok görüyorum alıp bakamıyoruz diyip bırakanları gerçekten üzülüyorum yani bir heves ile alınmış oyuncak gibi görmemek lazım bu canları umarım minik kedi için hayırlısı olur mutlu olur ne diyelim.

Nasıl bir vicdanınız var ya?! Bizde 2 aylık bir kedi sahiplendik. Bırakın birine sahiplendirip evden göndermeyi bebek gibi gözünün içine bakıyoruz iyi mi, mamasını yedi mi, fazla mı uyudu, acaba hasta mı diye. Genel kontrolde kalbide bir sorun olabilir dediler şimdi aklımız gidiyor acı çekiyor mu diye.
Siz nasıl oyuncakmış gibi göndermeyi düşünüyorsunuz? Kızınız kadar vicdanınız yok malesef!

Sizin gibiler kedi bakmasın bir zahmet,tuvaletinin kapısını kapalı unutursanız tabi ki sağa sola yapar hayvan.Hee şunu da ekleyeyim,kediler çoğu insandan çok daha temizlerdir.Kumlari pis olsa girip yapmak istemezler.Her zaman mis gibi kokar benim kızım.Oyuncak değil onlar,senin benim gibi canlı.

Kedinin kapıyı açmasını da beklemiş olabilir.
Konudan bagimsiz diyorum. Bir arkadasin cilgin kedisi, herbir kapiyi aciyordu sokak kapisini acip disari cikip gezip, geldi diye kapi tokmagina uzanip vuruyordu kapiya. Icine insan kactigini dusunuyordum zillinin

Tuvaletin kapısını kapıyorlarmış. Tüm gün kapı kapalı. Kedi napacak? Yani sorun kum değil

Bu arada kedi sahipleneceklerin bilgisi olsun diye yazıyorum. Kediler temiz hayvanlardır ve tuvaletlerini kuma yapmayı özellikle "tercih ederler". Üzerini kapatamadıkları bir yere dışkı yapmak onlar için de olumsuz bir şeydir. Pisliklerini illa ki kapatmaları gerekir yoksa "rahatsız olurlar". Kedi evde sağa sola yapıyorsa ya kum kabına ulaşamıyordur, ya kum kabı aşırı pistir ya da bir hastalığı vardır. Tekrar söylüyorum üzerini kapatamadıkları bir yere dışkı yapmazlar.

Rahmetli pisim yatılı misafir yüzünden bir gün sabaha kadar banyoda kapalı kalmış. Kum kabı merdiven altındaydı. Çişini nereye yapmış biliyor musunuz? Duşakabindeki su giderine Yani temizlenebilecek en kolay yeri düşünmüş ve oraya yapmış. Kuzum sıçratmamaya çalışmış, giderin kenarındaki bir iki damladan anladım. Ya nasıl bir zeka, nasıl bildin oranın gider olduğunu? Kediler cidden müthiş varlıklar ama kıymetini bilene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…