- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Allah sorsun iki yakası biraraya gelmesin. O satış yaptığı paralar varya kaç katı kendi sağlığıyla çıksın. Pislik.Daha kedinin memeleri kıpkırmızı yeniden çiftleştirmeyi konuşuyorlardı. Valla içim acıdı.
Bence en mantıklı seçenek sahiplendirmek. Nasıl bakabileceğini öğrenmek istese öğrenirdi, yoğunluğu falan bahane ederek hayvanı zora sokmazdı. Zaten tutabileceği kadar tutmuştur bir süre böyle yapmaya devam ederse böbrekleri sorun çıkaracak. Sizce konu sahibi sonrasında bu hastalıklara gereken parayı yatıracak mı? Hastalıklı bir hayvanı veremeyeceği için (sahiplendirmek diyor bence paşa paşa da satacak) sokağa gidecek hayvan maalesef. Bari bunlar yaşanmadan adam akıllı bakabilecek birine gitsin yavrucakYani tabi her tarafa yapar kedi ki kaç saat tuvalet tutabiliyorlar. Bu şekilde psikolojisini bozmasınlar sonra düzeltmesi çok zor davranış bozukluğu yapıyor. Almışlar artık kediyi bir şey diyemem ama kesinlikle sahiplendirmek bi seçenek olmamalı, nasıl bakabilirler onu öğrenmeleri lazım
Neyse arkadaşlar Galiba herkes buraya birisi birşey yazsada saldirsak diye toplanmisKediyi vererek kızınıza örnek olun. İleride hastalık yaşlılık gibi sebeplerle kişisel bakımınızı yapamadığınızda sizi bir kuruma gönde
Edepsiz kadın söylediğin lafa dikkat et ben kediye eziyet ediyorum demiyorum terbiyesiz cocugumu üzmeden nasıl ikna edebilirim diye insan gibi bir soru sordum edepsiz emin ol kediye bizim yanimuzda olduğu sürece hepinizin bakabileceginden daha iyi baktık ben günah olmasın diye sinek bile öldürmeyen bir insanım nasıl insanları bilmeden böyle terbiyesizce beddualar edebiliyorsunuz inşallah ettiğiniz beddualar size ve gerçekten hayvanlar a eziyet edenlere geçerKalbin kadar kötü bir ömrün olmasını diliyorum. Cins kedi aldık diye utanmadan yazmış bir de ahlaksız kadın.
Kedinin tuvaletinin kapısını kapatmak nedir ödül mü?ben kediye eziyet ediyorum demiyorum
Cok yogunmusKedinin tuvaletinin kapısını kapatmak nedir ödül mü?
Her lafınız fail.en sevimli gördüğüm bı kediyi aldım
Evet suç hanımefendi. Ama ülkemizde suç sayılmadığı için o hayvanlar deneme tahtasına dönüyor. Vicdanınız nasıl el veriyor anlamıyorum.Bı soru sordum sanki kediye işkence ediyor gibi yorumlar yapılmış bir hayvana bilerek asla eziyet etmem edilmesinede müsade etmem ama aylarca israr edince kiyamayip belki bende alisabilirim diye en sevimli gördüğüm bı kediyi aldım malesef alistiramadim kendimi bu sucmu yani
Günde 3 kere (ki 2 tanesi mesai saatime 1 tanesi gece 12) kedimi iğneye götürüyordum. Tüh ben işsizim herhalCok yogunmustek calisan o
Katiliyorum. Kendi evimdeyken, o sirada daha yavru olan labradorumla (Adi Zeytin) mutlu mesut yasarken, ayagimi kirdim. Ailem bu donemde beni evlerine aldi, ve evde kopek olmaz diye babam ve erkek kardesim "Zeytin"imi vermisler....asla ama asla kime nereye verdiklerini bulamadim. Uzerinden 15 yil gecti, ama yuregim sogumadi.Yani hayvanin tuvaletinin kapisini kapatiyorsaniz nasil acipta girmesini bekliyorsunuz? Tutar tutar illaki kaçırır.
Yillar önce kuşum vardi annemde verdi ben istemedigim halde kuşumu hala affetmis degilim. Ki bence annemle aramdaki en buyuk kopus bununla basladi. Emin olun asla affetmeyecektir sizi.
Çocuk için çok üzüldüm onlar çok bağ kuruyorArkadaslar kadin kediye bakmak istemiyor, o yuzden tuvaletin kapisini kapali unutuyor. Kedi ile bağ kursaydi gün icinde mutlaka tuvaletin kapisini kontrol ederdi. Sahiplendirmesi daha dogru degil mi?
Bahsettiğiniz hata bir can hanımefendi. Çocuk sahiplenip aman bu altına sıçıyor ben komşuya vereyim diyebiliyor musunuz?Beddua eden edepsizler ağzınizi toplayın buraya millete hakaret icinmi toplandiniz herkes aynı fitratta olmak zorunda mı terbiyesizler hicmi kimse hayatında yanlış bir karar almıyor hata yapmıyor
Lan gerizekalı can üstünden hata yapamazsın. Ne aptal kadınsın sen. Bir canlıyı deneme tahtası yapamazsın aptal kadın. Kafana vura vura mı anlatalımBeddua eden edepsizler ağzınizi toplayın buraya millete hakaret icinmi toplandiniz herkes aynı fitratta olmak zorunda mı terbiyesizler hicmi kimse hayatında yanlış bir karar almıyor hata yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?