Kızımı nasıl üzmeden ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim 6 yaşındayken kedi sahiplendik benim kedimdi ama ailemle beraber yaşıyordum öyle çok alıştı ki kardeşim ben evlenip gidince bile alamadım vermedi kedimiz 8 yaşında kardeşim 14 yaşında Suan asla ama asla bana vermiyor yavrum 6 yaşındaydı kedi geldiğinde anaokulunda kardeşim geldi diyordu kedi için.. can canalar her daim.. bence kediyi vermeyin çocuğunuz onunla bağ kurdu

Bence en mantıklı seçenek sahiplendirmek. Nasıl bakabileceğini öğrenmek istese öğrenirdi, yoğunluğu falan bahane ederek hayvanı zora sokmazdı. Zaten tutabileceği kadar tutmuştur bir süre böyle yapmaya devam ederse böbrekleri sorun çıkaracak. Sizce konu sahibi sonrasında bu hastalıklara gereken parayı yatıracak mı? Hastalıklı bir hayvanı veremeyeceği için (sahiplendirmek diyor bence paşa paşa da satacak) sokağa gidecek hayvan maalesef. Bari bunlar yaşanmadan adam akıllı bakabilecek birine gitsin yavrucak

Kediyi vererek kızınıza örnek olun. İleride hastalık yaşlılık gibi sebeplerle kişisel bakımınızı yapamadığınızda sizi bir kuruma gönde
Neyse arkadaşlar Galiba herkes buraya birisi birşey yazsada saldirsak diye toplanmis
Kalbin kadar kötü bir ömrün olmasını diliyorum. Cins kedi aldık diye utanmadan yazmış bir de ahlaksız kadın.
Edepsiz kadın söylediğin lafa dikkat et ben kediye eziyet ediyorum demiyorum terbiyesiz cocugumu üzmeden nasıl ikna edebilirim diye insan gibi bir soru sordum edepsiz emin ol kediye bizim yanimuzda olduğu sürece hepinizin bakabileceginden daha iyi baktık ben günah olmasın diye sinek bile öldürmeyen bir insanım nasıl insanları bilmeden böyle terbiyesizce beddualar edebiliyorsunuz inşallah ettiğiniz beddualar size ve gerçekten hayvanlar a eziyet edenlere geçer

Çok üzüldüm bu duruma. Biz de kızımız yıllardır çok istediği için, bir sokak kedisi yavrusu sahiplendik. Evimizi müsait duruma getirince tabi. Tanıdığınız en titiz insandan bile titiz bir insan olabilirim. Nasıl yapacağımı çok düşündüm ama kızım için olsun dedim. 2 yıldır bizimle. O kadar güzel ki. Kızımın odasınds mama ve su kabı, kapaklı tuvaleti var. Kızım bu yıl üniversiteye başladı ve kedi kızımın tüm sorumluluğu bende. Sabah kalkıp işe gitmeden kum kabını temizliyorum, mama ve suyunu tazeliyorum, tüylerini tarayıp seviyorum, ben hazırlanana kadar odayı havalandırıyorum. Tüm camlara onun için sineklik taktırdık. Evimizin tüm düzenini ona uydurduk. Yeni perdelerim delik içinde. Hiç umrunda değil. Yeter ki kuzucum iyi ve mutlu olsun. Evet her taraf tüy. Ama düzenli süpürme ve tüy rulolarıyla idare ediyoruz. Mutfağa çok fazla girmesine izin vermiyorum ams çok isterse yine de giriyor. Dikkat ediyoruz yemeklere biz vermezsek hiç bişey yapmıyor akıllı kuzum. Bende titizlikten kurtuldum. Onu o kadar çooook seviyorumki. O benim evladım. İkinci kızım. Çocuğumdan hiçbir farkı yok. Gözüm gibi bakıyorum ona. Bu sebeple sizin sevgisizliğinize anlam veremedim. Temas kursanız, sevseniz size de çok iyi gelecek onun sevgisi. Lütfen iyi düşünün. Kızınız sizi affetmez. Kızınızla sorumlulukları paylaşın. Kablosuz süpürgeyle düzenli süpürme, kum kabını temizleme gibi. Çok üzüldüm kedinizi sevmemenize. Umarım doğru karar verirsiniz..

Bana sat hayvanı. Başka şehirse nakil ücretini de ben karşılayacağım.

Bı soru sordum sanki kediye işkence ediyor gibi yorumlar yapılmış bir hayvana bilerek asla eziyet etmem edilmesinede müsade etmem ama aylarca israr edince kiyamayip belki bende alisabilirim diye en sevimli gördüğüm bı kediyi aldım malesef alistiramadim kendimi bu sucmu yani

Bunları sahiplenmeden once düşünecektiniz. Kedi sizden temizdir, emin olun. En temiz hayvan, tuvaletini kapali tutmak ne demek. Ic / dış parazit aşılarıni yaptırdınız mi ? Can o can, ne demek vermek. O kedinin ahını aci sekilde yaşarsın. Hayatta karma var

Evet suç hanımefendi. Ama ülkemizde suç sayılmadığı için o hayvanlar deneme tahtasına dönüyor. Vicdanınız nasıl el veriyor anlamıyorum.

Katiliyorum. Kendi evimdeyken, o sirada daha yavru olan labradorumla (Adi Zeytin) mutlu mesut yasarken, ayagimi kirdim. Ailem bu donemde beni evlerine aldi, ve evde kopek olmaz diye babam ve erkek kardesim "Zeytin"imi vermisler....asla ama asla kime nereye verdiklerini bulamadim. Uzerinden 15 yil gecti, ama yuregim sogumadi.

Konu sahibi, kizinizin psikolojisi mi önemli, evdeki koku mu? (Ki cozumu var)

Arkadaslar kadin kediye bakmak istemiyor, o yuzden tuvaletin kapisini kapali unutuyor. Kedi ile bağ kursaydi gün icinde mutlaka tuvaletin kapisini kontrol ederdi. Sahiplendirmesi daha dogru degil mi?
Çocuk için çok üzüldüm onlar çok bağ kuruyor ama evet bakamıyorsa verilmesi gerek başta tuvaletini yapamıyormuş tabi kaçırır ki kediler en temiz hayvanlar son raddeye kadar tuvalete koşuyorlar böyle bir durumda vermesi gerek evet

Beddua eden edepsizler ağzınizi toplayın buraya millete hakaret icinmi toplandiniz herkes aynı fitratta olmak zorunda mı terbiyesizler hicmi kimse hayatında yanlış bir karar almıyor hata yapmıyor
Bahsettiğiniz hata bir can hanımefendi. Çocuk sahiplenip aman bu altına sıçıyor ben komşuya vereyim diyebiliyor musunuz?

Beddua eden edepsizler ağzınizi toplayın buraya millete hakaret icinmi toplandiniz herkes aynı fitratta olmak zorunda mı terbiyesizler hicmi kimse hayatında yanlış bir karar almıyor hata yapmıyor
Lan gerizekalı can üstünden hata yapamazsın. Ne aptal kadınsın sen. Bir canlıyı deneme tahtası yapamazsın aptal kadın. Kafana vura vura mı anlatalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…