- 22 Mayıs 2012
- 10.998
- 30.546
- 798
Nasıl kaç aylık? Benim kızım 8 aylıkken başladı ama çok az 1-2 damlaBen de bilmiyordum ve dişi kedi anasıyım ben şok
4 yaşında hiç görmedim valla öyle bir şeyNasıl kaç aylık? Benim kızım 8 aylıkken başladı ama çok az 1-2 damla
Maşallah, Demek ki temizliyor. Zaten üzerine gelmiyor ben minik bebeğime duvara sürmüş yanlışlıkla o zaman görmüştüm ilk korktum vete götürdüm o söyledi4 yaşında hiç görmedim valla öyle bir şey
Allahım maşallah, tüyleri kadar ömrü olsunVicdansız insanlar hayvan sahibi olmamalı. Onu evinize getirirken kendi çocuğunuzdan farkı olmayacağını bilmeniz gerekirdi. 8yıldır kedim var. 1.yılında kedi alerjim olduğu ortaya çıktı. Sonrasında alerji astıma çevirdi. 7yıldır hergün ilaç kullanıyorum. Ama asla aklımdan başkasına vermek geçmedi. Tüy mü döküyor? Tabiki dökecek %100 tüy kaplı bir canlının ne yapmasını bekliyorsun? Sen bile döküyorsun tüy.. kedi evde bakılacak en kolay ve temiz canlıdır. Sorun yaşıyorsanız kendinizi sorgulayın. Jack’tende selamlar
Daha kedinin memeleri kıpkırmızı yeniden çiftleştirmeyi konuşuyorlardı. Valla içim acıdı.
Zaten öyle az oluyor. Temizliyor kendini, eve çok damlamaz yani.Nasıl kaç aylık? Benim kızım 8 aylıkken başladı ama çok az 1-2 damla
Yeni bilgi valla, kısırlaştırıldıktan sonra da olmaya devam ediyorlar mı?Tabi oluyorlar. Bir iki damla oluyor ve 1 hafta sürüyor. Kendileri temizlerler ama kolay görenezsiniz
Hayvan dernekleri değil de Doğa Koruma ve Milli Park a şikayet edilebilir. Kedi, köpeklerin üretimi, satışı vs ile onlar ilgileniyor. 5199 SHKK unun uygulatıcısı onlarBununla ilgili hayvan derneklerine şikayet imkanı yok mu ? Bana kalsa, direkt kediyi bunların (insan diyemedim) elinden alıp; o insan müsvettelerine de hak ettikleri ders ( herkes kendi hayal gücünü kullansın) verilmeli.
Hayvanları alıp çiftleştirip üzerinden para kazanan insanlar(!), ahlaksız yollardan para kazananlarla aynı yer ve kademedeler.
Alemin akıllısı konu sahibi ya silmiş düzenlemiş. T TrewtrewBen konuyu niye göremiyorum?Silinmiş mi?
Benim kedim de olmadı kısırlaşınca. Zaten böyle kahverengimsi sıvı şeklinde oluyor çok az. Temizliyorlar kendilerini. Sizin görmeniz zor yani bir yere akıpta.Yeni bilgi valla, kısırlaştırıldıktan sonra da olmaya devam ediyorlar mı?
Evet köpekte görmüştüm videolarda bez taktıklarını. Aydınlandım teşekkürlerBenim kedim de olmadı kısırlaşınca. Zaten böyle kahverengimsi sıvı şeklinde oluyor çok az. Temizliyorlar kendilerini. Sizin görmeniz zor yani bir yere akıpta.
Köpeklerde oluyor asıl regl. Külot giydiriyorlar o dönemde. Benim köpek erkek ben yaşaamadım gerçi o dönemi
Yani evet söylediğiniz de mantıklı. Herkese de ders olsun çocuğu istiyor diye eve kedi alınmaz. Çok kızıyprım çok üzülüyorım ya. Yazık.Bence en mantıklı seçenek sahiplendirmek. Nasıl bakabileceğini öğrenmek istese öğrenirdi, yoğunluğu falan bahane ederek hayvanı zora sokmazdı. Zaten tutabileceği kadar tutmuştur bir süre böyle yapmaya devam ederse böbrekleri sorun çıkaracak. Sizce konu sahibi sonrasında bu hastalıklara gereken parayı yatıracak mı? Hastalıklı bir hayvanı veremeyeceği için (sahiplendirmek diyor bence paşa paşa da satacak) sokağa gidecek hayvan maalesef. Bari bunlar yaşanmadan adam akıllı bakabilecek birine gitsin yavrucak
Onları kısırlaştırdıktan sonra özel kedi mamaları almak gerekiyor.Erkek kedilereErkek kedi, köpek kısırlaştırılmasa da olabiliyor. Onlarda bi tek prostat büyümesi olabiliyormuş . O da ender dedi vet im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?