Kızımı nasıl üzmeden ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vicdansız insanlar hayvan sahibi olmamalı. Onu evinize getirirken kendi çocuğunuzdan farkı olmayacağını bilmeniz gerekirdi. 8yıldır kedim var. 1.yılında kedi alerjim olduğu ortaya çıktı. Sonrasında alerji astıma çevirdi. 7yıldır hergün ilaç kullanıyorum. Ama asla aklımdan başkasına vermek geçmedi. Tüy mü döküyor? Tabiki dökecek %100 tüy kaplı bir canlının ne yapmasını bekliyorsun? Sen bile döküyorsun tüy.. kedi evde bakılacak en kolay ve temiz canlıdır. Sorun yaşıyorsanız kendinizi sorgulayın. Ayrıca Jack’tende selamlar

Eklentiler

• 13759E8E-88CC-4DE7-9AEC-A9726BD8D308.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 70
Allahım maşallah, tüyleri kadar ömrü olsun

Ksjsjjsjs selamına da bayıldım

Daha kedinin memeleri kıpkırmızı yeniden çiftleştirmeyi konuşuyorlardı. Valla içim acıdı.

Bununla ilgili hayvan derneklerine şikayet imkanı yok mu ? Bana kalsa, direkt kediyi bunların (insan diyemedim) elinden alıp; o insan müsvettelerine de hak ettikleri ders ( herkes kendi hayal gücünü kullansın) verilmeli.

Hayvanları alıp, çiftleştirip üzerinden para kazanan insanlar(!); ahlaksız yollardan para kazananlarla aynı yer ve kademedeler.

Tabi oluyorlar. Bir iki damla oluyor ve 1 hafta sürüyor. Kendileri temizlerler ama kolay görenezsiniz
Yeni bilgi valla, kısırlaştırıldıktan sonra da olmaya devam ediyorlar mı?

Hayvan dernekleri değil de Doğa Koruma ve Milli Park a şikayet edilebilir. Kedi, köpeklerin üretimi, satışı vs ile onlar ilgileniyor. 5199 SHKK unun uygulatıcısı onlar

Ben konuyu niye göremiyorum?Silinmiş mi?

Ben konuyu niye göremiyorum?Silinmiş mi?
Alemin akıllısı konu sahibi ya silmiş düzenlemiş. T Trewtrew

Aşağıdaki gibiydi konu.

Merhaba arkadaşlar 11 yaşında kızımın aylarca ısrarlarına dayanamayıp eve cins kedi aldık 4 aydır bizimle birlikte kedi kızım aşırı seviyor ama ben kedinin tuvaletinin kokusundan tüylerinden çok huylaniyorum tiksiniyorum kedi bakmak çok sorumluluk isteyen birseymis mutfaktaki yemekleri yemesin diye kapıyı sürekli kapalı tutmak zorundayız açık birakinca herşeyi yalıyor çöpe dökmek zorunda kalıyoruz banyoda tuvaleti var orayida kapali unutunca etrafa tuvaletini yapıyor kediyi göndermek istiyorum kızım ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım bana bı akıl verin lütfen

Yeni bilgi valla, kısırlaştırıldıktan sonra da olmaya devam ediyorlar mı?
Benim kedim de olmadı kısırlaşınca. Zaten böyle kahverengimsi sıvı şeklinde oluyor çok az. Temizliyorlar kendilerini. Sizin görmeniz zor yani bir yere akıpta.
Köpeklerde oluyor asıl regl. Külot giydiriyorlar o dönemde. Benim köpek erkek ben yaşaamadım gerçi o dönemi

Eğer kedinizin ciddi ciddi kanaması oluyorsa vet e götürün. Başka bişidir o.

Evet köpekte görmüştüm videolarda bez taktıklarını. Aydınlandım teşekkürler

Kedilerin ki kızışma dönemi olan akıntıdır. O nedenle kısır kedi de olmuyor sanırım. Benimkinde olmuyor.

Yani evet söylediğiniz de mantıklı. Herkese de ders olsun çocuğu istiyor diye eve kedi alınmaz. Çok kızıyprım çok üzülüyorım ya. Yazık.

Dişi kediniz varsa kısırlaştırmanızo öneririm. Yoksa malesef ilerde çok hastalık yaşıyorlar. Düzenli çiftleşemedikleri için

Erkek kedi, köpek kısırlaştırılmasa da olabiliyor. Onlarda bi tek prostat büyümesi olabiliyormuş . O da ender dedi vet im

Erkek kedi, köpek kısırlaştırılmasa da olabiliyor. Onlarda bi tek prostat büyümesi olabiliyormuş . O da ender dedi vet im
Onları kısırlaştırdıktan sonra özel kedi mamaları almak gerekiyor.Erkek kedilere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…